Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 20:50
Ахахахаха. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 20:56
ENDVRA написа: Fenrir написа: А иначе, сега се почва сериозно цъкане на Gears Of War.  Абе таз игра при инстала винаги ми дава грешка от къде ли не я теглих  някой може ли да даде някакъв рип,че и без тва няма кво да се прави в момента 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 21:08
State of Mind написа: Абе таз игра при инстала винаги ми дава грешка от къде ли не я теглих  някой може ли да даде някакъв рип,че и без тва няма кво да се прави в момента  Еми аз това изтеглих.Чети инструкциите, че има малка уловка при инсталацията. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 21:17
Fenrir написа: State of Mind написа: Абе таз игра при инстала винаги ми дава грешка от къде ли не я теглих  някой може ли да даде някакъв рип,че и без тва няма кво да се прави в момента  Еми аз това изтеглих.Чети инструкциите, че има малка уловка при инсталацията.  Точно тва го изтеглих първо и след него и другите почнаха да се ебават май.Май само рип ще ми помогне,а за реинсталация на уиндолса не ми се занимава за неква игра та ако ще да е златна 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 21:59
Ахах, преглеждам темите от последните страници ( последните страници, заради затриването на темите преди тях ) и попаднах на тези, изобщо... темите там са култ след култ! viewtopic.php?f=1&t=45468 <- ретърн аф да муки! viewtopic.php?f=1&t=46887 <- туу дийп! viewtopic.php?f=1&t=46866 <- За справка Аксес и Ахерон са бивши акаунти на Реконекта viewtopic.php?f=1&t=47019 <- Колко хубаво изкарване на НГ 07' празниците! -- И не на последно място.. : DennisEverything = ДЕКСТЪР, омг, бях забравил това напълно...  .
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:14
The Chameleon написа: И не на последно място.. : DennisEverything = ДЕКСТЪР, омг, бях забравил това напълно...  . Ахаха,а аз се чудих къде се е изгубил този индивид 
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:21
НЕ, НЕ НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ ТАКА ОТ МНОГО ВРЕМЕ АХАХАХХАХАХА Цитат: viewtopic.php?f=1&t=46866 <- За справка Аксес и Ахерон са бивши акаунти на Реконекта
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:22
Аз също се разравям напоследък в старите теми и определено има бисери. Жалко, че в този форум не се премахна тази функция за смяна на никнеймовете. Тук съм вече 7 години, а изпозабравих почти всички от хората, сменящи си никовете, които пишат малко по-активно.
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:28
Цитат: AxXeSs написа: кат праих темата бях пиян XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:29
Мда.. и аз винаги съм се дразнил на бързосменящите се никове.. >< Иначе, и 2006-та и назад ( жалко, че вече няма запазени теми от тогава.. ) си беше, че и по-голям и спам и простотия..  Водели са се спорове за това дали има промяна във форума за по-добро или по-лошо и май наистина всичко си е един кръговрат без промяна...  Тогава какъв фън беше.. и като че ли бяхме доста по-голямо общество? Всичко хубаво си има край. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:32
Наистина ме хвана носталгията. Спомням си периода когато бях най-големият идиот във форума, после когато се ебавах с това, когато ти обявявах "войни", пишех некви глупости, всички се хейтихме, смеехме, нападахме други форуми, псувахме алми, бягахме от админа, ръсещи бисери... В момента по лицето ми се появи една искренна усмивка 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:34
Хехе, ми надявам се, че подобна усмивка ще се появи и на още съформци като погледат линковете.  Иначе, тогава хейта.. не знам, беше по-различен. Нямаше го още проклятието злоба, като че ли.. 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:43
Де'ба  Вие освен да се псувате, за друго влизали ли сте у форума?  То не, че сега не го правим, но е под предлог. Това, което истински липсва на форума е Алминаторът!!!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:45
Fenrir написа: Де'ба  Вие освен да се псувате, за друго влизали ли сте у форума?  То не, че сега не го правим, но е под предлог. Това, което истински липсва на форума е Алминаторът!!!То много неща липсват,ако ме питаш мене  няма доста от хората, които преди пишеха...пък и според мене вече годинките ни си казват думата 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:46
Fenrir написа: Де'ба  Вие освен да се псувате, за друго влизали ли сте у форума?  То не, че сега не го правим, но е под предлог. Това, което истински липсва на форума е Алминаторът!!!Може па да не липсва, ти откъде знаеш? Ей ся ще дойде да ни оунне. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:53
Till Lindemann написа: InferiS написа: За утре ме поканиха на Пайнер концерта така че ще се ходи , няма как...  ъ циганин? мангал? фешъл? педал? загорял? загорял педал? Да ти сера на устенцата... 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:56
Да ми ядеш кура, загорял фешън-циганин педераст...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 22:56
@Fenrir, BIG BROTHA IS WATCHING US! А спомняте ли си, когато всички си бяхме напрвили Муки-like профили Я някой да постне снимката с Реконекта ПЛЗ
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 23:01
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 23:05
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|