Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юли 2012 22:17
High_voltage написа: portal 2 е мега тъпа и скучна игра, не мога да й се накефя дори и пиян.  
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юли 2012 22:31
има самочувствие колегата Пантов.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юли 2012 23:07
ей ще правя ШАМАНСКИ РИТУАЛ ЗА ДЪЖД В РУСЕ БЕ ще подскачам гол в кръг на балкона http://www.youtube.com/watch?v=2foxhscgvfQАХАХАХА оф ...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юли 2012 23:58
баси якото, цъкам GTA3 на телефоня си 
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 00:16
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 00:37
High_voltage написа: glados и едноокият компаньон (тоест нещата, които трябва да правят " атмосферата" на играта) са доста досадни и несполучливо направени.  get out.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 02:38
Тутан-путан-камон 88 написа: High_voltage написа: glados и едноокият компаньон (тоест нещата, които трябва да правят " атмосферата" на играта) са доста досадни и несполучливо направени.  get out.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 05:42
Admiral General Dido написа: Шансов Състезател написа: аз па съм у Вашингтон  Да вееее гледах ти аз фейса и викам втф ко прай тоо у Вашингтон Бригада ли? nope зелена карта 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 07:11
Бръм, бръм, бръъъъм Мнол е яко си изключиш всички телефони ^^
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 07:11
Бръм, бръм, бръъъъм Мнол е яко си изключиш всички телефони ^^
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 09:22
Не, по-яко е някой да те търси, а ти да цъкаш "silent" и да си мислиш "Звънкай, звънкай" :foreveralone:
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 09:23
Аре пак с Ерик се видяхме у рок бар пиейки...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 11:00
Тъпо ми е....след малко хващам ключовете от колата и с няколко авера забиваме към Варна. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 16:40
Ся гледах Американски Пай - Отново заедно. Баси якото, I nostalgia'd 
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 19:39
ooo mai se zadava burq s poroi (happy)
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 20:42
аз покрай бътърс реших да си наизтегля филмчето също, ветреца подухваше супер разхлаждащо, доизпих 1 бутилчица ликьорче и се просълзих от носталгията  мамка му сега някое 15-годишно пишлеме да изгледа последния пай ще си каже - ебати тъпия филм fucking newfags 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 21:34
Уж до Варна щяхме да ходим с приятели, ама се "отбихме за малко през Шумен" да се видим с още няколко, та сега се прибрахме. Румънците са по-големи педали на пътя и от българите, бе!  Тръгвам да си го изпреварвам на права отсечка, 'щото онзи се тътри със 60, ама като почнах да навлизам в насрещното - и той надува.  В Шумен всеки 2 татуиран, бтв. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 21:35
мне, всички балканци са еднакво тъпи шофьори с големи пишки
българи, румънци, все тая - всички се праят на големи
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 21:37
Admiral General Dido написа: мне, всички балканци са еднакво тъпи шофьори с големи пишки
българи, румънци, все тая - всички се праят на големи Абе такае, но освен този случай - бях излязъл с колелото вчера - на Русе - Варна, след Разград пътя- нашите си карат с 90 - 100. Ония ми фучат поне със 120-130. И колкото коли бяха в насрещното - все изпреварват като се изравнят с мен.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юли 2012 22:23
ма фразата "да паркираш като румънец" си е валидна в пълна сила така или иначе 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|