Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 19:44
СМЪРТ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 21:03
Оф, след 1 час потеглям към автогарата  )) някакво много странно ми е, не съм стъпвал на морето от 100 години, а и ми е някакво особено да пътувам вечер - тая вечер си гледах леглото и си мислех откога е било да не съм спал в него повече от1-2 вечери и някакси не мога да се примиря с мисълта, че няма да си завърша деня в някое легло из София. Поздрави на всички ^^ омега, ти си бот :Р
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 21:24
Поздрави и приятно изкарване, братле! -- Омега, ахаха -- Кола след кола с водка не е кола, деа..  Друго си е Пепсито, уви..  Тука жеги, ше се зимат душове, колата свършва, дните в УоУ-а свършват.. ;д колкото и да ме блазни идеята за още ДВА МЕСЕЦА В СВЕТЪТ НА УОРКРАФТ, ще трябва да пропусна, защото наистина не искам да си пропилявам ЦЯЛОТО лято в УоУ, ахах.. :Д И без това като излезе експанжъна пак ще настане цикъл! ( всъщност не е сигурно, щото тогава ше се води студентски живот и кой знае кви ше ги върша! ( всъщност и , че ще стана студент не е сигурно, ама какво да го правиш! ) ).. Диабло 3 не излиза, Дисайпълс 3 не излиза.. да му се невиди и Lust не излиза! :Д Явно остатъка от лятото ще се пропилее с анимета(+хентайове, филми и игри), хоръри(филми и игри), (искаше ми се и нещо из планина да се спретне за няколко дни.. мое и да се спретне бе :Р ) алкохол и недай си боже ентеогени! А сега ми минава и през главата идеята за оригиналки 2-те части на Уокрафт 3.. мдаа.. мисии.. циклеж срещу компове.. дааа... >< /// До София ше се ходи, то се знае. До Варна мисля да отида за 2 дни(примерно), трее спретнем нова ПЦМ среща Стара Загора също, ама поне след седмица да е ;д(то сигурно и 2 ше заминат.. ) , ъъ.. друго-друго? Не се сещаме сега, айде 14/88!!!1!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:22
Аз пък ще се присъединявам към УОУ комюнитито . Нептулон ме очаква! :Д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 23:34
Почнах Gears of War и ми хареса.ще послушам малко музика, ще почета и лягам. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 23:35
Какво четеш?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 05:34
Тре'е да пия по-бързо кафето и да изчезвам за работа, да го еба...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 08:55
пф хараби че вече не работя, припомних си кво е да се наспиваш сега отивам да се претегля и тая седмица спирам сладкото
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 09:17
The Chameleon написа: Поздрави и приятно изкарване, братле! -- Омега, ахаха -- Кола след кола с водка не е кола, деа..  Друго си е Пепсито, уви..  Тука жеги, ше се зимат душове, колата свършва, дните в УоУ-а свършват.. ;д колкото и да ме блазни идеята за още ДВА МЕСЕЦА В СВЕТЪТ НА УОРКРАФТ, ще трябва да пропусна, защото наистина не искам да си пропилявам ЦЯЛОТО лято в УоУ, ахах.. :Д И без това като излезе експанжъна пак ще настане цикъл! ( всъщност не е сигурно, щото тогава ше се води студентски живот и кой знае кви ше ги върша! ( всъщност и , че ще стана студент не е сигурно, ама какво да го правиш! ) ).. Диабло 3 не излиза, Дисайпълс 3 не излиза.. да му се невиди и Lust не излиза! :Д Явно остатъка от лятото ще се пропилее с анимета(+хентайове, филми и игри), хоръри(филми и игри), (искаше ми се и нещо из планина да се спретне за няколко дни.. мое и да се спретне бе :Р ) алкохол и недай си боже ентеогени! А сега ми минава и през главата идеята за оригиналки 2-те части на Уокрафт 3.. мдаа.. мисии.. циклеж срещу компове.. дааа... >< /// До София ше се ходи, то се знае. До Варна мисля да отида за 2 дни(примерно), трее спретнем нова ПЦМ среща Стара Загора също, ама поне след седмица да е ;д(то сигурно и 2 ше заминат.. ) , ъъ.. друго-друго? Не се сещаме сега, айде 14/88!!!1! E-e-e, мен тоя път няма да ме има, ще съм на почивка. Но НА ЕСЕН ... 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 11:35
Кире_Гръчата написа: HAIL DARKTHRONE I come from a land of systematic erasure of optimism and positiveness You don't want to encourage me
Slowly corroding your fortified norm Leaving you bitter, grim and sober
With rigid cramp or silent fear I strangle what you do hold dear With rigid cramp or silent fear evoking addiction Limp, severe
It's sin again Like charcoal on flaming nuns Consistence unknown - like early black metal
We're born without armor - don't you think I'm watching my back ?!
With rigid cramp or silent fear I strangle what you hold dear With rigid cramp or silent fear evoke addiction Limp, severeААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!! !! Точно на това го карам напоследък.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Сатаники Кънчев
|
 |
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 12:27
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 12:40
От 10ти - 
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 14:48
За утре ме поканиха на Пайнер концерта така че ще се ходи , няма как... 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 17:50
Првъртях The Two Thrones и се ядосвам, че го направих.  А я кажете, ако събера всички лайф ъпгрейди, краят различен ли е?В сисъл, като в Warrior Within. А иначе, сега се почва сериозно цъкане на Gears Of War.  P.S Мда......и Lords Of Destruction се запъти към харда ми. оО Имам нек'ъв глад..... 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 18:07
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 18:31
Fenrir написа: А иначе, сега се почва сериозно цъкане на Gears Of War. :lol:
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 19:49
+1 почти свърших Act 3, скоро ше я минем с Разиел на co-op. Кашон рууууууууулз !!
< пълен x-bot.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 19:59
readonly написа: Кашон рууууууууулз !! I want one! :C Аз съм дал всичко на лоу, че да си върви по вода. 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 20:28
InferiS написа: За утре ме поканиха на Пайнер концерта така че ще се ходи , няма как...  ъ циганин? мангал? фешъл? педал? загорял? загорял педал?
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 04 Авг 2008 20:43
Seems like загорял мангал който е фешан и има гейски наклонности.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|