Автор |
Съобщение |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 20:16
Язе сом ветеран от Виетнам баце :ДДД аз лично си се понапих, веселих, получих контузия, после пик леко за душата ала бирица стана ми весело дойде жената со още женки и цункам Дист за сбогом уста у уста. Ледник пич си бацее, Криейтор също, Фирзен къртиш мивки... бе сички ви обичкам ой УИ УОНТ ДЕНИИИИК... само знам че след като се разделих с вас пих още и някак си на сутринта се събудих в Бъкстоун.... бали гооооо а да Nlight ми звъни в 12 някак си да се довлека до Люлин бацее аз си бех умрел и сега съм също... ша ма извините за правописа...
отиам да спа...
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 20:39
Rico написа: Ледник пич си бацее, Криейтор също, Фирзен къртиш мивки... Аз се бях освинил здраво в парка, ама после у creator и при Злото (откъде този прякор на това мило дете?) нещата се нормализираха. Следващия път ще се напия предварително и ще се лигавя у нас, за да отметна тази фаза. Благодарско на Разиел за Кутията. Искам да имам деца от Фирзен, това вече му го казах, очаквам неговия отговор. Ти се дуелираш добре, по дяволите. Искам реванш. Сега качвам едни видеоматериали, на които адаша creator прави стриптийз на спящия Дист в нетрезво състояние и отправя поздрави към "`Сички дето не дойдохт`". Остава само да ги одобри, че нещо го досвеня, и ги пускам. Съименнико, ти си обещал да напишеш сещаш се какво. Имам и снимка на Хамелеона, сгушен като бебе, лапнал палеца си. Honestly.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 20:55
Aheron написа: Оно кои бяхте? Щом аз не съм бил, значи нищо не си пропуснал. Шегувам се, разбира се. 
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 20:59
[18:39:10] Bachelorette каза: Раскольников, Хами, Дилдо, русенския Ники, Криейтър, Ледник, Сентри и Кроу, Нежи, Ерик и Хермиона, Лили и Диста, Джони Рико, Влад и един негов приятел Люб, още един негов приятел - Мантус, Шейди, НазУл, Фирзен, Омегата..
И аз. Май сме това. Ако съм изпуснала нещо - не е от зла умисъл. (:
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 21:06
Абре, Русенци и Шейд няма ли да се появят вече, особено втория, че почвам да се тревожа... Какво сте ми правили на Дист докат спи ( Да ме бехте сабудили да гледам, ебаси, сами се забавлявате  ). Нежи не беше у нас, да вметна. Ледник, обещал си ми един филм  Помняаааааа  И да попитам, кога повтаряме пак ? Обаче този път поне 2 кашона вафли ще ни трябват ^^ Колкото до срещата, е имаме и някои речникови придобивки, особено що се отнася до движението " разхождахме се" 
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 21:10
Идната събота и неделя пак съм на София , но ще имам ''работа'' от сутринта до ранния следобяд, след това имам покана за една вила, но едва ли ще се отзова. Та викам мое нещо пак да се измисли ...
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 21:12
Все ми се струва, че нещо не вярвате на версията ми за разходките. о.О Аз и Наз наистина просто се разхождахме, за вас не знам! ;Д Наистина ми се повтаря пак, дано е скоро. Тъкмо ще се познаваме повече (ще познавам и спирките ;д) и няма да се получават такива проблеми. =-) Доволна съм от всички ви, беше хубаво! (hug) x100
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 21:12
Kire_von_Dragoman написа: Идната събота и неделя пак съм на София , но ще имам ''работа'' от сутринта до ранния следобяд, след това имам покана за една вила, но едва ли ще се отзова. Та викам мое нещо пак да се измисли ... А ти трябва да ми пратиш името на онаея дето ги слушах от слушалките на твоя приятел. ( Егати и изречението сглобих 0.0 ) Иначе за идната събота....може и да се измисли нещо- дам.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 21:13
Incantation беше групата :р
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 21:27
Само не ми казвайте, че оная групичка деца, която беше седнала в парка на Спортна София в събота 16:30 сте били вие ? 
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 21:58
И аз те обичам, Рико! Качвай записа, адаш. На рожден ден съм, всичко ме боли от снощи и одобрявам, без да съм го гледал. Утре ще напиша цялата истина.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 22:18
creator написа: Утре ще напиша цялата истина. Не само цялата искаме и голата :Д Иначе браво според това което чета сте си прекарали не добре а страхотно!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 22:21
PCM... Цьело сьело смрче бело, йой! Пълни олигофрени сме. След като се отказах от боя с пръчки, защото ми беше неудобно с бирата в ръка, пък не исках да я пусна, се дръпнах настрани, обърнах поглед, и забелезах купчина кретени как се млатят с пръчки. Беше една от най-малоумните гледки, на които съм бил свидетел през живота си. Но иначе добре си прекарахме. До по некое време. После ми се поразебе дена, ама ако не бе'е това, щеш' 'ми е много яко  Айде пак.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 22:26
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 22:32
Аз да обясня какво е пуснал Кирето. Не съм снимал често с телефона. Няма ни там. Истинските снимки са у Хамелеона. Аз улових само няколко бисера. Не е много. Най-забавно ми беше да следя creator-а, който беше полунапушен-полупиян, и да документирам изцепките му. Ако не ви кефим, оставете ни на мира. Само видеоклиповете са ми във формата, в който ги записва Сони Ериксонът. Свалял съм пет-шест програми, които уж ги конвертират в .avi/.mpg, никоя не работеше или не беше кракната. Ако ви се намира нещо такова, подайте го насам, моля ви. Малка легенда какво е и що е всеки файл, с помощта на епическите хроники на Любо. sre6ta.3gp - Ората не могат да са нарадват на Чами и Деник и секи сака да ги пипне - най-вече Деник.DSC00737.JPG - Разиел се извърна преди да го хвана; в кадър са още Шейди (с чашката), Омега и част от бретона на Фирзен. На заден план creator отива да укроти змиорката в храсталака. topka.JPG - огромна топка от вестници, с която адашът разпуска късно вечер. Не знам защо я включих. Предполагам, че просто показва що за болни типове влизат тук. raziel s vino.3gp - Разиел се опитва да отвори бутилката вино. В архива има снимка на бутилката с пинцетите в нея, кадър от мивката, запълнена с корк и кръв, както и доктора Любо, който държи в ръце новороденото. Следват няколко снимки - на Дилдо, на Омега, на Шейди, на Хамелеона. http://ababa.hit.bg/the%20chameleon.JPGОбърнете внимание каква детска невинност струи от Чами. Не се сдържах да не го опипам насън. Следват 5-6 клипчета, които creator ме накара да обещая, че ще пусна, затова и го правя. На striptease и striptease 2 танцува, съответно сам и на вратата на стаята, където Диста спи, както вече казах. Останалото е чисто падение. Чакаме Хамелеона да пусне вече истинските снимки, където го има цялото стадо. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 23:17
Сутринта аз се оказах краля на Теккен 5 ^_^ Здравейте и от мен и привет от екваториално-тропическо Русе! Пристигнахме по живо, по здраво, всичко е тип-топ! Имам известен снимков и филмов материал, като тийзър ще пусна само трагичните кадри от виното, за които ви говори mcmlxxxvi миналата страница. Това е корк, ако се чудите. http://i.data.bg/08/03/16/859170_orig.jpghttp://i.data.bg/08/03/16/859172_orig.jpghttp://i.data.bg/08/03/16/859178_orig.jpghttp://i.data.bg/08/03/16/859197_orig.jpgПреди да постна другите материали бих желал да ми дадат позволението си следните люде (прощавайте, но си идвам от тежък път и ще карам никовете на кирилица, че по-бързо): Ледник, Наз'Ул, Шейди, Хейтризм, Разиел, Омега-Х, Криейтър, Хамелеонът - за да се разберем за клипчетата  П.С A MUST SEE! ^__________^ П.С 2 ЕМОТО ИМА ВАФЛИ!!!Хайде, лека от мен, че за последно станах от пълноценен сън в петък сутринта.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 16 Мар 2008 23:26
Имаш благословията ми малко Дилдо.
ЕМОТО ИМА ВАФЛИ!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 17 Мар 2008 00:08
Труп съм. Утре ще поствам якото снимки и коментари, че.. Ей, голям смях падна като ме намокрихте, а? 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
mcmlxxxvi
|
 |
В момента играе: в момента не играе, довечера може
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 17 Мар 2008 01:12
Дилдо има карт-бланш от мен. Час по-скоро трябва да лъснат тези неща на бял свят : D.
Код: res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция! Публикувано на: 17 Мар 2008 05:38
Ледник написа: ...който беше полунапушен-полупиян... Ама те наказах на телевизионната игра, нали? Бтв вече не съм спал от 35 часа и късно днес наистина ще напиша своята версия. P.S. Ледник, уплашен съм. Мисля, че трябва да махнеш онези клипчета. Хиля се и говоря глупости. Жалка картинка. Иначе беше яко, като го правех. Но няма място в темата. Нито показва същността от срещата, нито е интересно. Резил е. А телефонът ти ме прави някак разтегнат, не мисля, че отразява структурата ми правилно.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|