Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 11:10
ШЕ ВА ПРЕБИЯ ЕЙ ЗАРАДИ ВАС ШМРЪКНАХ ДОКАТО ПИХ И СЕГА МОЗЪКЪТ МИ Е ПЪЛЕН С КОЛА ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Stylized Corpse написа: не щем и да слушам за квартирата и трохите дето не си ги мете, и за чиниите, дето не си ги мие дорде не дойде Боби да ги измие, докато е още пиян завалията, и за кафявите петънца по тоалетната чиния дет заварвам кат влезна след него  a най-големио ми fuck-my-life момент е кат стане по обяд, дорде аз ям, по слипари, с morning glory и се нагъзи да бръка у хладилника Dante написа: веднъж като беше срал имаше останали некакви лайна доле със залепнали по тях косми, които приличаха на водорасли. Т'ва няма как да съм го изсрал аз, дори да не помня.
Stylized Corpse написа: и обясни що се заключваш всеки път кат си влезеш в стаята Stylized Corpse написа: ААХАХХА ей, манячетата, много ще качите калориите с тоя джънк фууд дорде ни гледате сеиро ма оно къде се е чуло и видяло некой да натега кисело млеко с мюсли дорде гледа сеир Stylized Corpse написа: мисля, че секи един човек от форумо ще ти каже сега, че тая четка като се ползва, после ТРЕЕ СЕ ИЗМИЕ а не да се остай с лайната пак там, сеш' се и не, кат пуснеш водата, не се измива  Dante написа: аз лично веднъж пускам водата и после пак я пускам, и докат тече търкам. Това го правя след всяка сране. А Кирито търка с тоалетна хартия, не мога да го възприема това  ем като съм си у нас, кенефа е яко стръмен и лайното пада едва ли не директно и рядко цапа. което е проблем от друга страна, щото ти пръска гъза като изпуснеш каргото. при баба ми като съм, там щото има четири кенефа и са някви олд скуул и са си направени полегати и обикновено омазвам сичко. има един мн луксозен за времето си, сигурно три пъти по-масивен от сегашните, дето баба му е сложила от тия дунапреновите седалки и там си става по-удобно от фотьойл и най-обичам да сера на него, ама ъгъла на падане е сигурно към 30 градуса и задълже остава дълга кафева ивица по цялата траектория на спускане на лайното и си иска търкане. с четката като го прокарам като съм пуснал водата един път и досато се пълни казанчето, после като пусна пак, те сама се изчиства от струята. и аз съм чистил с хартия, ама не е работа, предпочитам да пусна водата 17 000 пъти и да се изчисти от само себе си Stylized Corpse написа: понекога трее си омажеш ръцете за да свършиш работата, митак аз колко пъти съм посягал към тая четка, винаги е била цялата в кафяво и само като я повдигна от кофичката й, ме лъхва миризма на смърт и чифутско миринье, и я оставям веднага защо си вземате хАртия по отделно ве ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) аз ако имам съквартирант, сиг ше земаме заедно тия консумативи. освен ако единия не сере по 5 пъти на ден и не харчи по руло на сране,тогава има логика, деазнам Баш Гад написа: абе мите, някога като сте правили секс с приятелката, оплаквала ли ти се е, че и понамирисва на аки едит : и съответно ти оплаквал ли й си се границата м-у тва да искаш да пиеш бира с хамелекона и да му забиеш шамар понякога е толкова тънка Тутан-путан-камон 88 написа: мий го, дееба, как ебеш с немит гъз изобщо?
ем като в "Под Игото", бе. примерно.
Тутан-путан-камон 88 написа: Цигарата достигна своят край. Срането също. Почувствах се пречистен. И възмъжал. Докато още пушеше, моят дядо обичаше да припалва в тоалетната. Вече го разбирам.
Admiral General Dido написа: Миризмата на цигара + тази на ако = направих преса от смях копелета. ама мозъкът ми още е пълен с кола. КРЪВ, СЪЛЗИ И СПЕРВА !Денчо, после се чудиш как при тоя ръст с тия килограми имаш такова телосложение. Аз сега като счупя един сандвич с филе и кашкавал за закуска, после до довечера съм му ебал майката и метаболизмът ми се справя. Твоята храносмилателна система да не е от железо.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 11:15
абе нали казах бе - като сереш в стръмен кенеф, пускай един лист тоалетна хартия на повърхността да няма подводни бомби после ебати облекчението е, обещавам е така:
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 11:34
ААХАХХАХАХХА ЧЕКАЙТЕ И АЗ ДА СЕ ИЗКАЖЕМ ПО ТОЧНО ТАЯ ТЕМА Значи, за миенето на гъзо - Рийд не ме е разбрал правилно. И аз го мия, ама не след ВСЯКО сране. Понякога си требва, щото ако си бил на чипс, кола и джънк фууд предния ден, лайното е умопомрачително мазно, черно и страшно като катран. Тогава щеш, не щеш - миеш след това. Обаче ако го пуснем торпедото от раз, без много уговорки, за кво да го мием само тоя гъз. След сране гъзо се мие при следните ситуации : 1) много коварно сране, дето се омазваш до ушите 2) евентуално излизане навън 3) вероятност да ебеш ( или да те ебат в гъза тебе, не знам ) Ако ще съм си цел ден в нас, и знам, че по-късно ще си взема душ, не виждам смисъла. Митака ми е свидетел, че понякога се къпем по 2-3 пъти на ден - преди излизане/след излизане и т.н. Пък аз трием обилно, понякога предобрям даже, отива много ратия, обаче да ми е чисто. Пък и то тия гащи нема да ти влезнат в ануса баш, че да се омажат. То човек кат бръше, поне трябва да бръше хубаво периферията. И си пера, в повечето случаи, гащите на ръка, щото ми е гадно да си ги сложа при тениските. Няма говна по тях, или кафяви петна, ама пак ми е гадно. Но сега, лятоска, като си фъргам по един тас по 2-3 пъти на ден, гащите спокойно мое да улезнат у пералнята, щот е гаранция, че за няколко часа не са станали толко гнусни. Зимата е друго, когато ходиш с едни гащи по-дълго време 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 11:42
У тоя форум е имало хиляда теми за говна и сране сигурно, ма никога не писва и винаги е модерно и забавно като се отвори приказка 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 16:05
Моридин написа: У тоя форум е имало хиляда теми за говна и сране сигурно, ма никога не писва и винаги е модерно и забавно като се отвори приказка  Най-обичам на маса 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 16:37
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 16:51
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 17:26
Е ВИЕ СЕ ИЗПОНАСРАХТЕ ТУКА БЕ„ МАМА ВИ ДЕБА!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 17:28
Омгеа те не среат те свалиат маса 
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 17:29
Ще ги направим с по една глава по-леки, мама им проста  Баси екзистенциалните лайна, дето се опитват да ми ги серат тука, ми замърсяват само форума. наредете се в редичка и серете всички накуп да видите кво що и кой как, ама... ЕЙ! Много ме ядосахте!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 17:30
АХАХАХ, добро попадение бътърс 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 17:37
Omega-x написа: Ще ги направим с по една глава по-леки, мама им проста  Баси екзистенциалните лайна, дето се опитват да ми ги серат тука, ми замърсяват само форума. наредете се в редичка и серете всички накуп да видите кво що и кой как, ама... ЕЙ! Много ме ядосахте! Забърши си малко долната джука 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 17:37
فيعذبه الله العذاب براز شذرات الكفار من هذا القبيل. وغضب الله تقع على سيفه، وسوف ينتهي وجود أقل لكم
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 17:38
ето нещо по темата 
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 18:11
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 18:20
Не е възможно да пикаеш докато имаш ерекция.
/thread
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 18:26
Моридин написа: Не е възможно да пикаеш докато имаш ерекция.
/thread Импотентен ли си ве? Редовно си пикая когато имам ерекция.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 18:28
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 18:38
В очите на мацката е бил скат маняк, който е искал да прави оргия с другата двойка и нея, and a whole lotta shit.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 20:43
Може да се пикае с ерекция, виж да се свърши в същото време - не ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|