Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:59
абе мите, някога като сте правили секс с приятелката, оплаквала ли ти се е, че и понамирисва на аки ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) едит : и съответно ти оплаквал ли й си се
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 01:04
Dante написа: Това би направило изтропването едно доста по-досадно занимание... Да, къде по-весело е да оставяш кафяви черти в гащите. Някой ден може да успееш да си напишеш името даже. Гошо, спри скат-а.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 01:05
Друго си е да си омиеш гъзо. И аз (по принцип) се къпя всеки ден и си насапунисвам дупарата както си трябва, ама... После като си пера гащите и да стържа лайнца от тях - епа остави тая работа. Бтв, сега като не мога да се къпя всеки ден и се чувствам ужасяващо мръсен. Деба и крака деба :/
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 01:07
мокри кърпи, бро
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 01:18
АААААААААААААХАХАХАХАХА Е КРАЯТ ВЕЧЕ
ма не, всъщност е разбираемо ако гъза ти е пълен с лайна, да си миеш гащите на ръка, че да не се месят лайната с другите ти дрехи
мий го, дееба, как ебеш с немит гъз изобщо?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 01:23
Dante написа: Ааа, Любе, добре че ме подсети. Продават едни мокри кърпи специално за гъз, след като се изсереш и си се избърсал с обикновена хартия. Купи си ги и си избърши с тях главата. Маа му да иба, добре. Направи следния експеримент. Вземи един буркан и му намажи гърлото от вътрешната страна и малко отвън с течен шоколад. Ама хубаво - така, че да заприлича на истински осран гъз. И шоколадът да не е размекнат от жегата, а в полутвърдо-полутечно състояние, като всяко стойностно гомно. След това хвани едно руло хартия за гъз и избърши творението си както си бършеш фунията. На сляпо. Последната хартия да е бяла и чиста като момина сълза. После разгледай буркана, виж го как изглежда на слънце, ако ти се струва чист. И го помириши. Това е твоят гъз, само че в случая мирише на финети. Ако постнеш видео, ще те черпя Джони.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 01:26
Моридин написа: мий го, дееба, как ебеш с немит гъз изобщо?
ем като в "Под Игото", бе. примерно.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 02:04
Напоследък се оплаквам от мъчителен запек. Дебел запек. Диетата ми съдържа достатъчно фибри. Затова подозирам, че е от малкото количество диуретик във фет бърнъра, който взимам. Въпросното вещество извлича водните молекули от органите ми, и преди всичко, от лайната ми. Защо му е точно лайняната вода? Нека учените да обяснят. Обикновено се лекувам от запек с чаша силно кафе и ябълка. Но от две седмици не пия кафе, понеже фет бърнърът съдържа и предостатъчно кофеин. При това го взимам два пъти на ден. Останал без други опции, оставих вратата на нужника широко отворена към тесния ми коридор, възседнах трона и си запалих едно Боро. Тръсках в мивката. С всяко дръпване стоварвах по едно от драгоценните обезводнени лайна, с които организмът ми упорито отказваше да се раздели. Цигарата достигна своят край. Срането също. Почувствах се пречистен. И възмъжал. Докато още пушеше, моят дядо обичаше да припалва в тоалетната. Вече го разбирам. Тютюнът е дар Божи, момчета.
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 02:11
Добре, вие да не би случайно да си серете и в гащите, че да остават лайна по тях? И въобще как се бършете? А по-малоумно нещо от аналогията с буркана с шоколад не бях чувал. Единственият случай, в който важи, е ако температурата на буркана е 36.7 и... е направен от човешка кожа. И все пак, с тоалетна хартия би имал далеч по-голям успех да избършеш втвърдения шоколад от буркана, отколкото ако го наплацикаш с вода. Що за глупост беше това? 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 02:14
Миризмата на цигара + тази на ако = Иначе за здрав и бодър организъм - сутрин към 12-13:00 някоя закуска (кренвиршка, милинка, кифла) и вечерта към 19-20-21 някой здрав джънк или нещо пържено. Чувствам се чудесно и поддържам под 60 кила  Ама ся лятото и аз ще се изгейча и ще почна да вечерям отново таратор с филии хляб. Щото е силно Иначе да, да си миеш гъза след всяко акане е малко досадно... - на моменти необходимо, но понякога можеш да минеш и без него. Пък и нали се къпем всеки ден тъй че И трето иначе - момчета, учете, щото не си е работа, майка!!! Учете здраво! Това лято ще ми е за урок, че нещо се бях демотивирал!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 02:16
еми цъкай дота 2 до сутринта брат 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 02:18
Баш Гад написа: еми цъкай дота 2 до сутринта брат  Днеска изкарах първата си смяна в Cinema City. Ся ше изкарам някой лев това лято, ама хич не си е оферта - тря да учим, за да сполучим и да не завършим като работещи в Cinema City!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 02:22
Джони Спагети - написа: Добре, вие да не би случайно да си серете и в гащите, че да остават лайна по тях? И въобще как се бършете? А по-малоумно нещо от аналогията с буркана с шоколад не бях чувал. Единственият случай, в който важи, е ако температурата на буркана е 36.7 и... е направен от човешка кожа. Многознайко, отричаш ли, че по буркана ще останат следи от шоколад и ще лъха, независимо че е от стъкло? А какво ще стане, ако го оставиш на топло и спарено? Бахти, и телесната температура ми цитира. Дидо, дири работа по специалността, бабанка. Щом на мене ми се усмихна щастието, и теб ще те огрее. Спортните сайтове търсят народ?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 02:27
Търсят, ама лятото трябва да сторя пачка, а те стажовете повечето нъл ги знаеш как са. От на есен почвам ударно да се занимавам със специалността, но засега ми тряяше нещо сигурно и бързо за 2-3 месеца. Ще ми поразтопят лагерите, но поне ще си имам едно на ум за напред да си уча и да се развивам там където трябва :Д
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 02:57
Отново човек.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 07:31
Omega-x написа: Отново човек. НЕ ЧОВЕК, А ЖИВОТНО!! RAWR
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 10:09
Meow-meow 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 10:37
vyzmuten li si?
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 10:57
Dante написа: ЕБАЛО СИ Е МАЙКАТА И ТАЯ ШИБАНА СВИНЩИНА В КОЯТО ЖИВЕЯ Вече ми омръзна, честно. Почти цяла нощ не съм мигнал. Зимата се търпи с това PVC, ама сега вече е просто прекалено с отворени прозорци. То не са малоумните кофи за боклук, които минават по 4 пъти през нощта, то не са шибаните мотори и коли, които ускоряват с мръсна газ с 3 сутринта по булеварда, то не са шибаните пияници, то не се глупавите кучета и котки, то не е училището за бавноразвиващи олигофрени, които започват да чируликат и врякат от 6:30 сутринта, то не е съседа, който в 8:30 започна да кърти някаква стена. Да не говоря за гадната жега, прах и задух. Не се издържа вече. Мразя я тая в София в такива моменти, мразя го тоя център. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 10:57
A puk az sum silno vazmuten ot shibanite bokludjiiski kamioni, koito ot naskoro sabirat bokluka ot konteinerite na ulicata v 6 sutrinta, pri koeto kanti zverski tui kato konteinerite sa to4no pod nas :S
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|