Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 23:35
Ахахахаха, сипи му още на Митака 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 23:35
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 23:41
Данте, няма да се плашиш, просто приятелката ти ще те зареже такъв дебел. Ама даже и да отслабнеш тя ще ти отвори блога и пак ще те зареже Но не се притеснявай-няма да отслабнеш.
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 23:48
Изходе, псувай го на майка, ма блога му не закачай, че са ше изпадне в берсерк 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 23:48
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 23:50
е тва последното е непростимо вече!!! 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 23:52
АХАХАХАХАХА Е НЕ МОГА
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:04
Начи кви са тия майонези, сирена, зехтин...
Сутрин - пшенични трици, с гореща вода най-добре, за да не се запечеш
Предиобед - кисело мляко
Обед - пилешки шишчета или пържоли на скара, без мазнина, ако е риба - пак някаква на скара да е, никакви мазнини
Следобед - кисело мляко
Вечеря - многа вода
Никакъв чийт дей
След месец можещ да включиш домати, краставици и маруля.
Ама не бих те съветвал да правиш каквото и да било отслабване. Аз откакто имам фигурата, която винаги съм искал, не съм ебал.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:09
от киселото млеко е, брат 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:18
ми не, не си си у вас у вас си си у варна иначе тва ся си го измисли с лайната и космите опитай нещо по-реалистично а, и обясни що се заключваш всеки път кат си влезеш в стаята 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:19
ААХАХХА ей, манячетата, много ще качите калориите с тоя джънк фууд дорде ни гледате сеиро ма оно къде се е чуло и видяло некой да натега кисело млеко с мюсли дорде гледа сеир
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:20
"Митко, Митко с дупе плитко..."
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:22
мисля, че секи един човек от форумо ще ти каже сега, че тая четка като се ползва, после ТРЕЕ СЕ ИЗМИЕ а не да се остай с лайната пак там, сеш' се и не, кат пуснеш водата, не се измива 
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:27
Dante написа: Щото аз лично веднъж пускам водата и после пак я пускам, и докат тече търкам. Това не е ли малко като да търкаш четка с лайна върху мокър фаянс??? Емо, братле, това е хубава диета за отслабване, но абсолютно неприемлива за човек, който иска да има мускули. Ти си строен, но слаб. Ако така се харесваш - супер. Аз сутрин хапвам овесени ядки с натрошено ленено семе (помага за перисталтиката), отскоро и с лъжица фъстъчено масло. После 4 часа поне не огладнявам. Бавни въглехидрати ftw.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:28
понекога трее си омажеш ръцете за да свършиш работата, митак аз колко пъти съм посягал към тая четка, винаги е била цялата в кафяво и само като я повдигна от кофичката й, ме лъхва миризма на смърт и чифутско миринье, и я оставям веднага ся като си взимаме ратия по отделно, вече не мое се оплакваш пък и видееме, че на мене ми излиза по-изгодно - аз съм на втора ролка, докато ти си на третия пакет вече КОЛКО ПЛАСТА Е ТВОЙТА ??? 
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:33
Еба, колко дървета сте унищожили заради насраните си гъзове. 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:39
я си легам да чмим
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:47
Тая вечер доставихте доста Не знам, на мен не ми се налага да ползвам тая четка, щото тоалетната ни чиния е много стръмна (стените са направо отвесни), пък и е широка, та не мажем стените. Малко е проблем като ти цопне лайното директно във водата, но проблемът се решава с пускането на малко парче хартия на повърхността, да поеме говното. Много съм доволен от кенефа вкъщи и където и да ида ми е некомфортно, щото досега не съм сядал на по-добра кенефна чиния. В тоя ред на мисли да кажа, че колкото повече течности пиеш и колкото по-здравословно се храниш, толкова по-консистентно ще ти е говното. Изплъзва се с финес и не оставя следа след тва - и с бяла салфета да си отъркаш гъза - пак нищо. А не като ония бомби, дето докато ги пускаш и ти омазват космарлака така, че дредлокове да станат. П.П. Абе, вие гъзовете не си ли миете?
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:55
Моридин написа: П.П. Абе, вие гъзовете не си ли миете? Копеле, на тях им е непонятно как така си миеш гъза, вместо да го бършеш. Никога не бих се почувствал чист с хартията.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Юни 2012 00:57
АХАХАХАХ че се насерем от смях докато ви чета 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|