Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 31 Юли 2008 16:22
No, разбирам те напълно. Взех си карта за разплащане в интернет с надеждата, че ще су купувам стоки от чужбина като бял човек, но се оказва съвсем друго. Да не говорим, че единствения сайт в който имам възможност да търгувам що годе нормално ми праска 50% комисионни.
Иначе сега ми се иска да не бях се навил за почивка до Гърция, се е*ба.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 31 Юли 2008 17:33
http://hoteliteturkey.com/hoteli/grad/Анталия/Хотел+Club+Insula+-+Анталия%2C+Алания++ ся ги сравнете в цените в албена 
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 31 Юли 2008 21:24
Всяка сутрин ставам с първи петли, някъде към десет, десет и нещо. И още не отворил гуреливи очи, звънвам на Боби и излизам от къщи. Сядаме в "Jazz"-a и с трепет в сърцата, поръчвам кафенце и проклинам съдбата: Какво му направихме на Господ със Боби, та на изток от рая, нас ни зарови. А някой бачкат от няколко часа, направиха пари, какво от това? И богатите понякога плачат, а слънце ще огрее един ден и кучия гъз. /Дааа гъз!/ Обед минава, минават колите. По масата, пълзят бавно 2-3 мухи. Писна ми тука! Поглежда ме Боби, дай да палим гумите и към Хаваи, знаеш ли брат хората на Запад колко взимат само за час, толкова че тука с тия парички, кафенце ще жулим 4-5 дни. А нека работят здраво маймуните, не се става така лесно човек, а ние с Боби работим над себе си, работим над себе си и пием, пием КАФЕ. А ние с Боби двамата пием кафе. Настава вечер и месец изгрява, звезди обсипват свода небесен. Гледаме с Боби захласнати горе, така е прекрасно и почти без пари. Балканът си пее хайдушката песен, барманката тропа с чаши зад нас. Колко му трябва на човека бе Боби?.. небето, звездите и чашка кафе! А ето ти другите връщат се от работа, за филма бързат с бира в ръка, денят им завършва с първа програма, а животът е миг във вечноста.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Авг 2008 04:33
Пепсито свърши, а дейли Куестовете нямат край!  Време е да поспя малко. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Авг 2008 04:38
Поръчвайте до познати в Америка ^^
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Авг 2008 08:16
Снощи го смятахме, че къмпинг на о. Тасос ще ни излезне с около 10% по-скъпо, отколкото на Черно море. Черноморието съвсем ме загуби като турист. Но пък се намериха пасове за Spirit Of Burgas, така че и до там ще трябва да се иде...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Авг 2008 12:19
Събудих се с някаква неописуема нужда да слушам Slayer 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Авг 2008 12:45
http://hoteliteturkey.com/hoteli/grad/Анталия/Хотел+Club+Insula+-+Анталия%2C+Алания++ някой обърна ли внимание, че на 5-звездната Инсула в Анталия, цените са наполовина на тризвездите в Албена
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 01 Авг 2008 12:59
[quote="indeedhewas"][/quote] Дразни ме, че ги изпуснах и двата пъти, когато идваха у Враца наскоро 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Авг 2008 17:13
След един час сме в Улдаман 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Авг 2008 19:25
Ще гледам новият Батмант ^^
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Авг 2008 19:30
Тъпо ми е и ми се спи. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Авг 2008 19:38
Събирам багажа и след 24 часа заминавам при съкровището в Слънчев бряг за една седмица  )) Много ми е доволно такова:)
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 02 Авг 2008 20:57
Sirius написа: Събирам багажа и след 24 часа заминавам при съкровището в Слънчев бряг за една седмица  )) Много ми е доволно такова:) Аз на тебе съм ти обиден - имахме среща за миналата седмица, ама се правиш на ударен и ред не драсваш в скайп 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 01:42
Дигнах 41 лвл на паладина, сега малко чат в скайп и легане.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 02:27
Спомних си Street Fighter II: The Animated Movie, който гледах преди има няма 14 години и ме напуши една яка депресия. Сега го издирих и ще го гледам.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 02:36
Duke написа: Спомних си Street Fighter II: The Animated Movie, който гледах преди има няма 14 години и ме напуши една яка депресия. Сега го издирих и ще го гледам. ААА.. култ! -- Мен " Fire and Ice " ли как беше филмчето ми се води мега олдскулец.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 14:59
Fire and Ice е още по-култуво!  Сега дърпам Акира, явно следва маратон. 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 15:14
Firzen написа: Sirius написа: Събирам багажа и след 24 часа заминавам при съкровището в Слънчев бряг за една седмица  )) Много ми е доволно такова:) Аз на тебе съм ти обиден - имахме среща за миналата седмица, ама се правиш на ударен и ред не драсваш в скайп  Ми той е най-голямата Цензура в целият форум, не му обръщай внимание.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 03 Авг 2008 19:44
HAIL DARKTHRONE I come from a land of systematic erasure of optimism and positiveness You don't want to encourage me
Slowly corroding your fortified norm Leaving you bitter, grim and sober
With rigid cramp or silent fear I strangle what you do hold dear With rigid cramp or silent fear evoking addiction Limp, severe
It's sin again Like charcoal on flaming nuns Consistence unknown - like early black metal
We're born without armor - don't you think I'm watching my back ?!
With rigid cramp or silent fear I strangle what you hold dear With rigid cramp or silent fear evoke addiction Limp, severeААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|