Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 02:32
tukmo se pribiram ot mestnata 4algoteka, s edin manqk si razdilihme edin red label, ama nit bih kazal 4e sam oian, oshte pove4e 4e mi e losoho, ama pone si izkarah qko. ina4e tillkata deto negova priqtelka mu pokazala zurnata si: edin pat barah cicite i zadnika na edna dosta blizka priqtelka v prodaljenie na 15-20 mins, nito bqhme piqni,nit nishto, ama se oshte se praim 4e nishto ne e stanalo... a sq pak mi sa iska da q baram shtoto cicite i mai oshte po golemi sa stanali....
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 02:37
обичам цици
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 02:40
Admiral General Dido написа: обичам цици Цици обичам
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 02:42
cici da barame be
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 02:42
Цици президент!
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 02:45
ae redheadkite nali ne vireqt iz nashte shirini? mai iz UK shte gi tarsq :S
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 12:53
Милуш написа: Цици президент! + много
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 13:06
Понеже секи път като поствам - сера, сега викам, понеже сера, да зема да постна.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 13:09
абе я па никога не бих улезнал с лаптопа у клозето после по него че има particles of my shit и хич не ме блазни тая идея
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 13:16
е я серeм по-леко, не ча толко мъжкарски, че да офръгам стените 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 13:16
+1 ne razbiram horata koito kesqt v kenefa s laptopa ili telefona, vlizash za 10-15 mins, varshish si rabotata i tva e :S
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 13:27
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 14:19
Btw, винаги Слави като си е събирал сценаристите да правят коментар на нещо, съм се смял от сърце, щото такива хора с видими както физически, така и умствени недостатъци на едно място рядко се намират 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 14:24
Моридин написа: е я серeм по-леко, не ча толко мъжкарски, че да офръгам стените  нема значение бе, оно е у въздуха, не е нужно да фърчат лайна видимо 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 14:26
Волтаж ю мейд май дей
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 14:55
Бате и после се замислям че половината от тези хора минимум са жени,които биха си продали душата за да ги чукам,а другата половина са мъже повечето от които мога да набия и ми става много по-добре 
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 15:17
http://youtu.be/yOWDAcKvmoEМалкия мързел вчера ми досаждаше 
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юни 2012 22:58
ИДВАЙЙ ТУУК, НЕ РОПТАЙЙ, ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКОО С ХУБАВВ КРАЙЙ; ЦЯЛА ЩЕ БЛЕСТИШ ОТ ЧИСТОТА, С ЧЕСТ И СЛАВА НИ ДАРИ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 01:09
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юни 2012 01:58
High_voltage написа: Моридин написа: Btw, винаги Слави като си е събирал сценаристите да правят коментар на нещо, съм се смял от сърце, щото такива хора с видими както физически, така и умствени недостатъци на едно място рядко се намират  И аз така първоначално, ама после се депресирам, защото осъзнавам, че има много хора, които ги гледат и искрено се впечатляват и им се възхищават.  Преди 2 седмици ходих да гледам Шоуто на Слави на живо и бях изумен колко тъпо предаване е Последно сиугурно съм го гледал в седми клас и тогава ми се виждаше забавно... мисля. Не знам дали поради стечение на времето предаването е деградирало или винаги е било толкова малоумно, но наистина ми стана тъжно, както вече отбеляза Волтажния, че има хора, които го смятат за забавно. Плосък, дебилен хумор и жалки опити да се вкарат политически нюанси чрез критика към управляващата партия... което пък го има от времето на "Хъшове". Вярно, бях на 5 тогава, но още помня как Дългия хранеше Иван Костов и Александър Божков, впоследствие Царя, Велчев и Василев, Станишев и Доган, а сега - Борисов, Цветанов и Дянков. Тоест - за близо 15 години нито крачка еволюция. А самият Слави е някакъв абсолютен простак, беше поканил в предаването някаква сексоложка, която не спря да прекъсва, докато правеше някакви абсолютно дебилни забележки и опит да прокара споменатия убийствено тъп хумор ниво втори клас. Истинско мъчение е да го гледаш. Единственото, което си заслужава, е бендът, който е просто велик лайв и наистина трябва да бъде чут 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|