Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 21:58
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 22:47
___________________________________ ОТНОВО!!!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 22:50
ейй голям смях, по цял ден с теб ли ще се занимавам бе педерастче 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 22:52
5,65 БЕЛ 5,07 философия Машина.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 03:06
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 08:23
никой не ги пита, баца уса е социална страна, сеш съ, дис ис америка
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 09:42
уса е аграрна страна.
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 10:53
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 10:54
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 11:06
Omega-x написа: Омега този турбомикс ще доминира летните класации!Клипа сам по себе си е мегапродукциа!Искам да питам Фитнес-маняка за експертно мнение.Кое е правилно граматически "той е як батка" или "той е яка батка".Аз залагам на първото ама с некъв тука спориме.
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 13:33
гарматическ и е васприето ТОИ Е ИАКА НАЦЕПЕНА БАТКА. иначе ас помниа като ходех на очилиште че имаше саштествително БАБАНКА и се казваше ТОИ Е ИАК БАБАНКА. мажкиа рот на батка е МАНЯК - ТОИ Е ИАК НАЦЕПЕН МАНЯК.
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 13:37
Благодариа маняк 
|
|
|
|
 |
enemy
|
 |
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 14:00
Абе маняци (в частност Алми) я кажете горе долу по колко време учихте за матура по български ез. защото на мен ми предстои следващата година а тоя предмед спрех да го уча 8ми клас. Другата мисля да ми е английски език ама там мисля че ще се справя, все пак си взех ТОЕФЛ и САТ със доста добри резултати.
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 14:02
enemy написа: колко време учихте за матура по български ез. Общо около 3 часа
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 14:20
enemy написа: Абе маняци (в частност Алми) я кажете горе долу по колко време учихте за матура по български ез. защото на мен ми предстои следващата година а тоя предмед спрех да го уча 8ми клас. Другата мисля да ми е английски език ама там мисля че ще се справя, все пак си взех ТОЕФЛ и САТ със доста добри резултати. Просто гледай да си наясно с произведенията и авторите, и надавай по едно ухо на анализите, които ще правите в клас. Не се преебавай с частни уроци, елементарно нещо е матурата. Английският не го мисли въобще. 
|
|
|
|
 |
reborn_izrod
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 14:27
Можеш да фанеш минимум четворка на матурата само от въпросите,които са с изборен отговор и са повечето от тях не като за олигофрени,ми като за яко ретардирали олигофрени.Ако си чел поне резюме на повечето произведения можеш да отговориш на въпросите за тях.Иначе отговорите на бланката са с черен химикал ако ме не лъже паметта,и ако в зрителното ти поле попада бланката на некой зубър,можеш да видиш отговорите му от другия край на стаята без да ставаш.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 14:45
Е, може и да поучи, сега. 
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 15:06
В рамките на 1 месец (между януари и февруари) реших около 40 - 50 примерни теста, което до голяма степен реши проблема ми със задачите от 1 до 40, където правех най-много по 2 грешки на тест. В този ред на мисли, книжките с тестове са наистина правилна инвестиция, която се отплаща добре. За 41 задача е добре да си прочел всички произведения, да си запознат с авторите и да си чел съответната литературна критика към тях. Аз ползвах ето тези помагала : http://www.book.store.bg/p22516/uspeshn ... orova.htmlhttp://www.book.store.bg/p29073/temi-av ... fanov.htmlhttp://shop.pingvinite.bg/?cid=3&pid=29421Първото помагало представлява конкретни интерпретации на матуритетните произведения, а във второто (разделено е на два тома) се представя по-общ поглед към отделните автори. А за матурата по английски не съм се готвил 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 15:50
аз на моята бях зад една от най-големите зубърки на випуска(тия дето все не са учили и все имат 6) и сверих всичките си отговори с нея. пък за въпроса се иска да си чел произведенията и да имаш някакво елементарно дар слово. ако не си вземеш матурата по БЕЛ си дебил
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Юни 2012 16:14
Admiral General Till написа: пък за въпроса се иска да си чел произведенията 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|