Автор |
Съобщение |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 01:48
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 01:59
Като стана въпрос за малки путки - сега се сетих колко съм бил задръстен, че не съм се таковал с връстнички като съм бил по-млад. Сега това няма как да го поправя ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 02:14
Аз написа: Като стана въпрос за малки путки - сега се сетих колко съм бил задръстен, че не съм се таковал с връстнички като съм бил по-млад. Сега това няма как да го поправя ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Таковай по-малки
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 03:00
да си еабл дорде е имало 
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 03:26
Никога не е късно, маняк. Както никога не е късно да станеш МАШИНА, amirite?
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 10:25
БЕЛ - 5,74 Английски - 6
чи ко ши му и
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Joseph Goebbels
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 10:36
БЕЛ - 5.25 География - 5.75 not bad... 
___________________________________ Какво предпочитате — масло или оръдия? Оръдията ни правят силни, а от маслото само се дебелее...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 10:50
и ся като се поче как всички имат 6тици на матурите и грам не са пипнали да учат през живота си, а направо са си родени с тия знания и незнам си какво още. 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 10:54
Аз още не моем да заредим 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 10:58
МАЙКА ИМ НА ТИЯ ОТ МОН! МАААЙКАА ИИИМ!
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 10:59
ахаххахаха напрегнато ли ви е курветини
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 11:40
Снощи се напих и ходих да се излагам на караокето в Рокенрола и там видех Скуиз Рокенрола не БИАД 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Joseph Goebbels
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 12:11
Admiral General Hero написа: Снощи се напих и ходих да се излагам на караокето в Рокенрола и там видех Скуиз Рокенрола не БИАД  pics or didn't happen...
___________________________________ Какво предпочитате — масло или оръдия? Оръдията ни правят силни, а от маслото само се дебелее...
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 13:15
 Начи, държа да отбележа, че се напих бая порядъчно, а Ерик пее много добре Ред Хот! Моите изпълнения предпочитам да не коментирам, щото да пееш песен на която знаеш само половината припев си е класическо караоко-пияно действие, което завършва с бурен смях от страна на Ерик, който все пак го оцени А иначе... не пиша много напоследък, но не съм ходил в БИАД от 7ми декември ако не се лъжа ( може би съм отишъл още 1 път от тогава, ма не помня ) , докато в РиР ходя бая по-често...Баси, кфи неща стават 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 13:27
Макс Пейн написа:  Начи, държа да отбележа, че се напих бая порядъчно, а Ерик пее много добре Ред Хот! Моите изпълнения предпочитам да не коментирам, щото да пееш песен на която знаеш само половината припев си е класическо караоко-пияно действие, което завършва с бурен смях от страна на Ерик, който все пак го оцени А иначе... не пиша много напоследък, но не съм ходил в БИАД от 7ми декември ако не се лъжа ( може би съм отишъл още 1 път от тогава, ма не помня ) , докато в РиР ходя бая по-често...Баси, кфи неща стават  Ред Хот са група на която доволно се осирам като запея, но ме накара една от мацките с които бях. Пък и бях пиян и не ми пукаше, тва е караоке, тва му е идеята. И хич не съм ти се смял Даже крещях там в твоя подкрепа! А между другото аз май бях много пиян и убий ме няма да се сетя песента дето пя. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 13:35
Give me all your love на Whitesnake беше тая дето ме подкрепяше с пълна сила...а снимката е от "детство мое"...абе, пак трябва да се направи тфа упражнение...пък и промоцийката бая добре влиза ( сам виде що пиене си бехме земали и немаше и 20лв на човек )
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 15:20
5,92 по БЕЛ
5,81 по АЕ
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 17:06
Абе, някой (@Ерик?) ще ходи ли на Бушмилс четенето довечера в Строежа? Че останах без компания :foreveralone: https://www.facebook.com/events/154290961369869/
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 18:16
Tiny написа: Абе, някой (@Ерик?) ще ходи ли на Бушмилс четенето довечера в Строежа? Че останах без компания :foreveralone: https://www.facebook.com/events/154290961369869/Май ше го изпуснем, иначе ми беше интересно кво е и мислех да скоча ама и аз бях без компания и... Скуизчо ся като ми ги каза се сетих че си спомням, не съм бил чак толкова пиян, Детство мое беше голем удар, забавно се получи! Иначе верно тая промоция, чак яд ме хвана че първата ми поръчка беше бира, ама реших да не мешам, че от Халбите идвахме, и щеше да стане лошо. То сега ми беше лошо, кво остава ако бех ударил нещо по-така... Иначе аре пак ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 11 Юни 2012 19:08
Basi kvo bilo gotino da bi4i Rammstein vmesto rumanskite laina, dokato cyka6 u fitneso 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|