Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Юни 2012 21:32
забравих кво щях да ви пиша
|
|
|
|
 |
enemy
|
 |
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Юни 2012 23:04
Existence написа: Добра вечер, форумо! Как сме? Правя малоумна тема с малоумна цел - очевидно, тя е да ви питам как сте тази вечер Всъщност си чакам Max Payne 3 и след 20 минути инсталиране съм на 80%, скуката ме владее, а гледам темите са замрели. Спам спам! Рандъм веселина поздрав ^^ А бре, не ви ли е жегаво? Не мога да дишам направо, уж на село у Борово е по-хладно ама на - за съжаление има и комари...
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Юни 2012 23:09
v staqta ima nqkaf gaden komar, trqq da go namerq i da go utrepq predi da si legna, shtoot sq me marzi...
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Юни 2012 23:20
bulLshi7 написа: Милуш написа: Утре се прибирам в софия и знам, че 50 човека ще ми звъннат да ходя някъде, а трябва да уча.  Да, знаем вече, че си много популярен в училище. Не е нужно и тука да парадираш колко много пушиш кошче и се шляпаш с майка си в банята. Шляпам ти Цензурата нощем, мършо. Няма да ми говориш с тоя тон, да не ти се изсера в гъза.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Юни 2012 23:29
АРЕ ДА СИ СТАНЕМ ПРИЯТЕЛИ В ТУИТЪР И ДА СИ ЧУРУЛИКАМЕ, А ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Юни 2012 23:30
Admiral General Till написа: АРЕ ДА СИ СТАНЕМ ПРИЯТЕЛИ В ТУИТЪР И ДА СИ ЧУРУЛИКАМЕ, А ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Навитак, ама искам силиконови цици
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Юни 2012 23:32
Путарано, няма да ползваш мои лафове, че да не ти задръстя чравцата със сперма!
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 01:01
bulLshi7 написа: Путарано, няма да ползваш мои лафове, че да не ти задръстя чравцата със сперма! Ej, myrsha, v ediniq tashak imam poveche sperma ot kolko si izgyltal prez jivota si
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 11:47
бате кво каза 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 15:54
днеска в автобяса забелязвам как една към 11 годишна не спира да ме гледа, викам си - да не би да ми има нещо, гледам се у телефона...oh wait,Im gorgeоus... и си викам на тая дет сега не е нищо особено(сигурно щото е на 11), ама както се развиват нещата след 5 години сигурно ще ме дърви само като я видя.евентуално. а си викам, хамелекона ако беше наоколо, десега да е свършил. тоя филм дет ми каза да го гледам снощи не ми действа добре
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 16:00
Ядем баница, цъкам GTA, в 7:30 излизам да се напафкам като свиня за последно, че вече НАИСТИНА трябва да уча. Днеска в пловдив по пътя за гарата се нагледах на пичета I want moar pussy
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 16:09
ахахах монка, ще те recruite-нем теб в армията на японофилите педофили усещам аз скоро аз често като видя някое невинно момиченце и си представям след някоя и друга година кой знае каква развратна кучка ще стане, преди неколцина дни пуших коз с една деветокласничка и си е ебало дробеца как се развиват децата тези дни 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 16:14
The Chameleon написа: пуших коз с една деветокласничка
Tell me more.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 16:45
KAK DA JIVEQ
BEZ TEB ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 17:07
Бахти кви сте, и на мене ми се допуши козелче 
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 17:27
не съм пушил от бала на първа има го тва. нали ви разправях като бях на изпращането на един авер братовчедка му дето е 8 клас ква отворена беше, сигурно до десети ще върти свирки за тренинг. което не е задължително лошо нещо. ама все пак. в моя блок имаше една аз като бях 12 тя таман 8ми и я имах за няква супер задръстена, в сми, свиреше на цигулка помня че предупреждаваше като ще репетира до късно. и миналото лято я гледам на плажа без очила с мокра коса Е НЕ... от кола маската оня ден съм станал някъв мн мускулест, дори ми се показва горния ред преса. ама долния го няма, затънал е в лой. ако пия още една бира сигурно ще се оправят нещата бочка, стига с тая андреа, снимки от твоя бал няма ли да качиш ве ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) да не си останал пак  едит нз дали щото по-лесно контролираш какво да виждаш, или щото всичко е на линкове и не ти излизат непрекъснато дебилните снимки на сякви дебили, ама туитър е доста готино място
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 18:10
Батенце, станали сте яко педалчета тука и щом аз ви го казвам, начи няма да е лошо малко да се замислиш. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 21:07
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 22:35
Ако влизаш редовно във форума, простотията не ти прави впечатление, но не влезеш ли седмица или повече - прилича на пълен кенеф 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Юни 2012 23:02
I'm fuckfaced, cheers mates
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|