Автор |
Съобщение |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 00:30
Познавам един циганин от Варна, който се казва Маргарит... или Магдален.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 00:41
vyrnete cigarite ve myrshi
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 00:55
постинг ин епик тред
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 01:00
Пени написа: vyrnete cigarite ve myrshi тея са мои, ама ш'ти дам една ко искаш, че уж ги спирам
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 02:28
строежна вечер не се пушеше дори до 12, шото тия шибаняци тръгнали на проверки след полунощ, и за да нема драми кат дойдат да земат пепелника на некой пиян пендел направо от началото никво пушене добре че бехме 20 човека компания, та имаше кой да пази масата, че беше и пълно, иначе и затва щеше да има разправии аз подкрепям забраната де, по-добре е така само че постоянно влиза и излиза народ, а понеже беше с вход, охраните на входа беха луднали двамата, че не може всеки път да искаш да ти показват гривни, та трябва да ги помниш дося не ги бях виждал в лошо настроение, принципно са жестоки пичове и секи път си лафим простотии с тях иначе засекох волтажчето там, беше с мацка, ше стане човек от него ама не се напих, яд ме е
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 02:53
И аз съм пушач, подкрепящ забраната, евала! Само да подобрят условията по заведенията, така че да не става мазало като му се допуши на някого, че...
Едит: И по клубове предпочитам да се пафка, че... :д
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 13:12
чай бе, и тука трябва да се разпиша!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 13:36
1111 страница за 1-и юни Честит празник, пендели!
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 14:52
Помня като стана темата 1000 страници, кога стана 1111? 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 15:03
A az mislq 4e pomnq kakvo pravih kogato Eksa pusna temata navremeto ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 15:38
1111 - check  Ви серам в устата, честит 1-ви юни С човеко тря'а се друсаме днеска
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 16:55
мършииииииииииииииии
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 19:36
АЗ пък ще седя и ще уча за изпити
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 20:04
Тза вечер ще се мастурбира!!!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Юни 2012 21:43
Аз вчера мастурбирах. Полезно е. Тая вечер съм се надъхал и чукам гирите една в друга за рамо, чакам глезенът да ми се оправи, за да ритам задници 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Юни 2012 10:10
High_voltage написа: Бе много са и помнили. В тоя хаос по едно време направо си заебаха варденето на вратата, или седеше само един пич, който да се прави, че следи. Ма нямаше как да е иначе, квото можаха - направиха. Язък за бандите, щото скроиха добро шоу, а с толкова невзети входове надали и половината от хонорара, който трябваше да вземат, са прибрали. Абе помнят бе, то това им е работата, даже доста късно вечерта някъв тип дето беше седял навънка се засили навътре и го спряха да му вземат вход, аз затва ми стана странно как ги различават. Смисъл тва стана пред очите ми, аз излезнах да опъна един фас при тях докато сички се кефеха на оная ревливата Стела. Ся разбира се, се некой се е изтарикатил и е минал незабелязан, ма се надявам да не е чак такъв голям процент, че да засегне хонорара на бандите. Иначе не са мърдали оттам, просто понякога влизаха вътре. Няма как да мръднат, управителя беше наоколо, те и барманите които пушат излизаха за цигара и само се оглеждаха да не им се появи. Иначе верно, беше доста добро шоу ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Юни 2012 10:37
В духа на предната страница, DPSто на монаха ми без 30% бонус от флаша е точно 11111. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Юни 2012 23:04
Евелина е готино име за жена. Като малък имах съученичка, която се казваше така, ама поради това, че момчетата сме идиоти, или тя беше малко шаврантия й казвахме Е*елина 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Юни 2012 23:39
Fuck една бивша се казва така тва име не искам да го чувам never ever again Иначе не знам дали заради самите имена или заради момичетата с които ги свързвам, но ме кефят следните Ирина, Ива, Диана, Диляна, Марияна, Силвия...
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Юни 2012 23:56
изтрих си фейса потъвам
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|