Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Май 2012 06:13
днеска ли ти беше бала ве??
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Май 2012 06:14
snoshti ebah si droba
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Май 2012 13:29
какво й заби
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Май 2012 13:37
мустаче
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Май 2012 15:21
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 00:59
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 16:27
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 16:32
а не ве
оня ден на изпращането на един приятел, се видях с братовчедка му, която съм виждал няколко пъти преди. висока била 1,77 тренирала плуване, художествена гимнастика, салса, сега имала време само за тае бо. ама прическата, грима, маникюра, дрехите, сичко 6 - осми клас брато...
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 19:20
Мани, на 25 съм и ме е срам, че се заглеждам по джейлбейтове. Дано не продължи дълго, че ще ме дават в някоя криминална хроника... 
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 19:24
SonicVibe написа: Мани, на 25 съм и ме е срам, че се заглеждам по джейлбейтове. Дано не продължи дълго, че ще ме дават в някоя криминална хроника...  Всички от форума, като ни затворят ще си основем клуб в затвора - "Please, oh please don't rape us".......... ще поработим над името.......
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
DA_ROK
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 19:34
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 20:10
да ви споделя още нещо едни познати направиха една мизерия преди почти година и единия излезе оня ден и разправя как ги разпознали
ПО ШИБАНОТО CAPRE DIEM ПО ЦЯЛАТА МУ ЛЯВА РЪКА
няма да си правя татуси. ебати
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 20:17
Till Lindémann написа: да ви споделя още нещо едни познати направиха една мизерия преди почти година и единия излезе оня ден и разправя как ги разпознали
ПО ШИБАНОТО CAPRE DIEM ПО ЦЯЛАТА МУ ЛЯВА РЪКА
няма да си правя татуси. ебати Чакай.... Capre diem ли си е татуирал или Carpe diem?  'Щото, ако е първото - епик фейл. най-вероятно е печатна грешка, но все пак да попитам... 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 22:58
е тва бе улови мига дет значело  по същия начин, само че тва е на крак, а онова е отпред на ръка, напълно видимо. съмнявам се баш за тва да е, ама ше е тъпо да те хванат заради тва
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 23:20
монка нарпави си татос но не парви мизерий 
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 23:35
Татуировките по принцип се считат за отличителни белези и за това доста често се използват като улики в разследвания. По същата причина служещите в елитни подразделения войници, нямат право да носят идентични татуировки или такива, които обозначават частта в която служат, тъй като ако бъдат убити или пленени по време на "черна операция" тези татуировки могат да издадат за кого работят.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 23:39
а ти вав кое подарзделение си бил че занеш ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Май 2012 23:42
Не е нужно да си служил, за да знаеш подобни неща. Има достатъчно много четива (хартиени и из интернет) в които ги пише тези работи.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 29 Май 2012 00:02
2012 linkA presator-a вече се подготвя, евала!
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 29 Май 2012 01:07
High_voltage написа: абе, аз ли издивявам, или току що в София имаше нов трус? Абе и на мен от време ми се струват някви такива работи, но май не - http://ndc.geophys.bas.bg/
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|