Автор |
Съобщение |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 05:01
ей оставете тия игри и сериали за малко изгледайте нещо яко.  Цитат: Heavy Metal, based on the comic of the same name, is the ultimate Sunday night stoner classic. The soundtrack features Black Sabbath, Devo, Stevie Nicks, Grand Funk Railroad, Cheap Trick, and the red rocker himself, Sammy Haggar. But you're here for the visuals, not the music.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 05:27
не знаеш за какво говориш.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 06:32
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 14:04
Cute chicks, bad grades, cheap cigarettes and lots of coffee - the story of my graduation day.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 16:51
боби, тръгна ли вече на фитнес да се напомпиш за бала, бате? не е мн яко на бала да си като няква клечка друго си е, да пръснеш костюма и на всички путки да им текат лигите по тебе ама ти си знаеш щом си избрал да изглеждаш като тръстика с очила твоя работа. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) аз на мойа бал правих клекове и лежанка с две путки от мойа клас и после цела нощ ги клатих у стайата после отидох на залата и РАЗЦЕПИХ.  ще станеш ти като мене не се бой. 
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:04
фитнес-маняк написа: боби, тръгна ли вече на фитнес да се напомпиш за бала, бате? не е мн яко на бала да си като няква клечка друго си е, да пръснеш костюма и на всички путки да им текат лигите по тебе ама ти си знаеш щом си избрал да изглеждаш като тръстика с очила твоя работа. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) аз на мойа бал правих клекове и лежанка с две путки от мойа клас и после цела нощ ги клатих у стайата после отидох на залата и РАЗЦЕПИХ.  ще станеш ти като мене не се бой.  Като ще тролиш, поне си гледай правописа, че да не е дабъл фейл, ако не друго. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:05
___________________________________ Mi alma te llama Vien en mi cama Quiero amarte Dulce nina
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:07
фитнес-маняк написа: Много си забавен, муцка.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:12
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:16
фитнес-маняк написа: Свещички в гъза.
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:19
ще помогне ли??? за пръв пат чувам....
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:24
фитнес-маняк написа: ще помогне ли??? за пръв пат чувам.... Цитат: NO PEIN NO GEIN
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:25
евала докторе, са ако ми кажеш и кви да си купя ти сигурно ползваш редовно щом знаеш и ще ми препоръчаш нещо 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:26
поредния...
излагате се
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:29
дидко как е, цепеняк  пориш ли шаранките в русе? отдавна не сам идвал тряя да намина да видя как са мацките ахахахаа
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:40
тука пак се появи някакъв олигофрен който мисли че е забавен и интересен... нема ли се научите ве, недорасляци след 14 часа на маса вчера, вече съм в София напих се и изтрезнях няколко пъти няма да си кръстя детето Георги
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 17:43
ерик недей така браточка тебе съм те виждал аз във фейса с един меч  нали не тренираш мн отдълго и мн добри резултати постигна в дискотеката си вече БЕЗСМЪРТЕН батка ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 18:19
^ доста ме кефи тоя
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 18:31
абе, напоследък почна да става топло навънкя и плъзнаха бубалечките насекъде на втория етаж съм и си флазат как искат, постоянно лази нещо по компа и мажем с клефаро като невидел
в тоя ред на мисли, у форума става същото като секо лето, кат се затопли времето и почват да пъплят некви дето ся им свършва даскалото и са толко скучни и смотани, че освен да си направят алт рег у форума и да се пробват да тролят, друго не могат
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
фитнес-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Май 2012 18:33
Till Lindémann написа: ^ доста ме кефи тоя мерси Монка  ти навремето мноо добре беше напрайл ръцете ама сега с тоя събуей бате много наедре.  требе да минеш на кетонна май да свалиш тезгяха че иде лято трее да покажеме плочките ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) не е късно Монка събуди ЛЪВА! 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|