Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Апр 2012 19:08
аз имам поне 100
бОли ме фара
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Апр 2012 19:35
Вайо за малко пари
Средна работа в сравнение с обикновените за тая цена, Дота 2 ще ти тръгва, знам че други игри не играеш.
Тъй че е екстра за теб
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Апр 2012 19:59
dеnik fffuuuu написа: Вайо за малко пари
Средна работа в сравнение с обикновените за тая цена, Дота 2 ще ти тръгва, знам че други игри не играеш.
Тъй че е екстра за теб ty didko <3
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 02:07
Напих се с домашна ракия. Утре ще бъде дълъг ден.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 08:58
понапих се снощи покрай тоя тъп мач и сега ми е тшк. пък съм на работа. добре че не дойдох с тениската на барса все пак. боли ме супер мн средния пръст и кълва по клавиатурата само с показалеца като някой нууб. сигурно съм го навирал някъде.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 11:42
Отзад боли ли те, по случайност?
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 17:46
Вместо да пиша за animal farm, сам си го набутах и ще трябва да пиша за Suicide club през марксисткото определение за масова култура... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 19:29
брат по-добре пиши за Suicide Club филма ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) JISATSU SAAKURU !!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 19:30
Аз написа: Имам бял косъм - остарявам  Имам 2. С един косъм съм по-мъдър от тебе.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 19:56
хахаха пропадна асфалта пред входа ми  чудя се дали да звънна в инспектората, ама е 9 часа, ако някой ми вдигне сигурно ше ме напсува мислено
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 19:57
the end is near ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 20:01
абе тъпанарите от строежа отсреща си изкопаха септична яма и не са я укрепили, та се е преместила пръстта и под тежестта на колите днес една изпадна с гумата вътре  тва жълтото е кенефа нека ги глобят, дришляци имаше ебати якото дърто огромно дърво точно на 3 метра от него и го отсякоха за да си застроят мижавия парцел с нещо, иначе беше бахти якото да си го гледам през джама сега гледам кенеф, дупка на асфалта и тъпото куче-пазач което лае по цял ден
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 20:08
bitch please  все пак, доста гадно че са ти махнали дръвчето :ССС
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 20:14
абе какъв е тоя камион дето ми показваш, пътя тука пропадна под тежестта на едно мижаво двуврато пежо с две жени вътре събраха се мъжете от квартала да я вдигат, че с едната гума си беше долу, удари се броня и све аз чух че нещо се тресна ама погледнах през грешния джам и чак после видях като се беше насъбрал народа и я вдигаха вече ма си е гадно, и аз всеки ден минавам оттам, можех аз да изпадна
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 22:40
Абе някой може ли да ми каже, защо преди да се излети и съответно преди да се кацне, стюардесите и пилота казват по интеркома на всички crew cross check completed, както и cabin crew prepare for landing. Смисъл защо го казват така , че всички да го разберат.
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 23:45
На мен винаги ми е било много смешно, когато останалите пляскат при приземяване 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Апр 2012 23:49
dеnik fffuuuu написа: На мен винаги ми е било много смешно, когато останалите пляскат при приземяване  бтв тва е май само балкански навик както и да извикаш "ееее макарена" когато стюардесите показват аварийните изходи преди излитане 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Апр 2012 02:31
Когато някой ден си имам личен самолет, няма да ви возя на него Цял ден ям, млатя чикозаври, слушам музиката от втмб и гледам гейм ъф троунс. Много е яко.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Апр 2012 10:32
бахти дебилната вечер снощи. гледахме жалкия реал у един приятел и баба му ме обвиняваше, че ги карам да пият ред бул, пък то било чиста отрова и тука в българия ни мислели за африканци, и макар, че й обясних, че ред бул са такава голяма фирма, че имат два отбора по футбол в америка и европа + отбор във формула едно, тя продължаваше да твърди, че бил забранен в другите страни, продавали го само в българия да ни тровят децата, и аз като пия редбул по цял ден, съм давал лош пример на приятелите си(които са по-големи от мен), и ако нещо им стане на сърцето, от редбула ще да е, и аз ще съм виновен. и после отидохме на мега жалкото черно парти - някви плешиви чичковци с впити тениски и 12-годишни, които си правят сами снимки с фотоапарат и като мине фотографа взимат назаем пълни чаши с различни видове алкохол от хората наоколо, че да са много яки. пия първо уиски, обикалям целия жалък клуб с цел да видя някой познат и да стане нещо интересно, нищо не става, второ уиски - пак, трето уиски - пак нищо, И СИ ТРЪГНАХ, И СИ ЛЕГНАХ, И СТАНАХ И НЯМАМ МАХМУРЛУК, ДОРИ ЛЕКО НЕ СЪМ ЗАМАЯН, ДОРИ ЩЕ ОТИДА НА ФИТНЕС, ЧЕ ДА Е ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е БИЛО, ОТ ТУК НАТАТЪК САМО ЧАЛГА ЕБАТИ
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Апр 2012 13:34
Няма аспартам, има E950, което е поредния гаден изкуствен осладител. Кур за него ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|