Автор |
Съобщение |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 21 Апр 2012 20:20
Nervous breakdown. Усещам как не знам нищо за утре, малкото, което знам няма да се падне, ще пиша пълните глупости и дори 2 няма да вържа. И после ще се мъча до редовната сесия, на която най-вероятно пак ще се издъня. Ако и матурите фейлна...
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 21 Апр 2012 20:38
Hurford написа: Nervous breakdown. Усещам как не знам нищо за утре, малкото, което знам няма да се падне, ще пиша пълните глупости и дори 2 няма да вържа. И после ще се мъча до редовната сесия, на която най-вероятно пак ще се издъня. Ако и матурите фейлна... В коя стая си утре? Да се видим преди изпита?
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 21 Апр 2012 20:39
246, втори етаж, северно крило.
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 21 Апр 2012 20:41
Hurford написа: 246, втори етаж, северно крило. аз съм в 56-та в южното с едни от моя клас ше се чакаме в 8 без 15 пред дясната статуя (на христо георгиев май) ела ако искаш
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 21 Апр 2012 20:49
връщам се на мнението си, че ако пусито иска само да се снима с тебе, значи има нещо по-така(баца, ше извиняваш). като бях в пловдив(където мустака не пожела да се напушим), се срещнах с едно момиче, с което си бяхме лафили само във фейса и скайп. ходихме ляво-дясно, разходихме се по гребната, обясних й разликата м-у тоя канал и морето(с тва доста я впечатлих), говорихме си някви общи приказки, ядохме сладолед и в един момент тя поиска да си направим снимки заедно. аз отказах, щото изглеждах доста зле в конкретния ден, с уговорката, че другия път като идвам, ще си направим много... снощи ми писа, че била очарована, изненадала се колко много сме си паснали, останала с много добро впечатление и ако съм бил останал още няколко вечери, сме щели да си изкараме много интересно...  edit успех утре, момчета
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 21 Апр 2012 21:38
Till Lindémann написа: (където мустака не пожела да се напушим) Nigga, you fo' real? Джони Спагети - написа: Hurford написа: 246, втори етаж, северно крило. с едни от моя клас ше се чакаме в 8 без 15 пред дясната статуя (на христо георгиев май) ела ако искаш 'Ми, осем без 20 се чакам с една приятелка пред народната, ако не закъснее някой от двама ни, мое да ви джойннем.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 00:31
Hurford написа: Ако и матурите фейлна... тва само циганчетата го правят. Мон, попаднал си на нещо свястно. Възползвай се както можеш...
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 03:24
Бях на купон - меле с около 60 човека. Беше и пълно с някви путки. С един приятел свирихме песни unplugged, постепенно привличяйки внимението на всички. Kiss from a rose, Бягство, Smooth на Santana, Through a glass, Where the wild roses grow, Shy на sonata arctica, Nights in white satin, More than words, Behind blue eyes, и накрая, когато тъкмо бая хора ни слушаха, изпълних Котенца в тревата. И с тръгнах после 
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 08:38
Depraved написа: Бях на купон - меле с около 60 човека. Беше и пълно с някви путки. С един приятел свирихме песни unplugged, постепенно привличяйки внимението на всички. Kiss from a rose, Бягство, Smooth на Santana, Through a glass, Where the wild roses grow, Shy на sonata arctica, Nights in white satin, More than words, Behind blue eyes, и накрая, когато тъкмо бая хора ни слушаха, изпълних Котенца в тревата. И с тръгнах после  Със споменаването на последната песен стана разбираемо защо си си тръгнал така безславно.  Впрочем ако е било домашно купонче къде се побраха тези 60 човека  Гледай Project X, аз го гледах онзи ден и ми разби представите за масовка на купонче  Впрочем, американските партита в действителност са точно такива с изключение на това, че полицията съвсем не е толкова любезна 
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 10:24
Ма аз не съм се бутал за някаква слава, тъпичко си беше и исках да популяризирам Котенцата В Rock school бяхме, една дупка където по принцип дават уроци и явно понякога правят купони. Тая шефката си беше повервала напрао, викам абе я седи мирна. fail
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 11:27
как безславно ще си тръгне след котенцата ве ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) я малко по-сериозно
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 12:39
Днес е Денят на земята. Яжте мойта простата.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 16:41
Споко, аз съм така като се напуша - никакъв шанс нямам да заспя, ако съм пафкал преди това. Всичките ми приятели ми обясняват колко яко било да дръпнеш едно масе за лека нощ, а аз им викам bitch please, ебати леката нощ ще да е. Снощи бях на няква хижа в гората, in the middle of fucking nowhere, където избухнахме здраво. Сега се къпя и отивам да трещя някъде 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 17:43
За първи път ходих на мач на Българска армия и доста се накефих. Другата неделя ще ходя да гледам как падат сините говеда <3
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 18:11
доста писах днеска, естествено винаги остава възможността да не ми харесат / прочетат работата или пък да съм изпуснал нещо важно all in all - 34 страници по асен, петър и калоян доста грубо зададена тема, за 5 часа е по принцип, не за 4, но карай, съкращавах дано изкарам 5.50 и да не се налага да се явявам на втора сесия - ще поживеем, па ше видим сега си давам заслужена отпуска 1-2 седмици и почвам да уча за матурите бтв, класирал съм се на национално по БЕЛ, надявам се да се представя добре и вече тази година да взема интелект на годината  ... jk, ще организирам другите "олимпийци" и ще се напием, както си му е редът  p.s. в увода съм писал, че управлението на петър I е от 927-971, а то е 927-969...........
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 19:09
5.50, а? Резултатите от олимпиадата де ги видя? Щото и аз ако съм се класирал (suuure) сигурно ще си видим муцуните наживо...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 19:18
Dexter написа: 5.50, а? Резултатите от олимпиадата де ги видя? Щото и аз ако съм се класирал (suuure) сигурно ще си видим муцуните наживо... не знам колко е, просто ми казаха така  така че най-вероятно е толкова тамън, дано да се видим
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 19:42
Алминаторе, това право, което го гониш, е почти загубена кауза. Първо, адски много хора ще го завършат, второ ще има много по малко работни места за прависти, отколкото са кандитатите. Така че би имал 2 възможности-или имаш връзки в бранша, или си дяволски добър.
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 19:59
адаш ти тва масе за коткаин го вземаш брат  аз като пафна през деня и съм труп; ако пафна вечерта макс 2 часа и съм захъркал мощно
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 22 Апр 2012 20:21
Tiny написа: За първи път ходих на мач на Българска армия и доста се накефих. Другата неделя ще ходя да гледам как падат сините говеда <3 духай, кучко
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|