Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Апр 2012 22:06
И аз за тях писах, не се получили лошо, ама само разпъвам стандартните локуми. На журналистиката същия чеп - най-баналната възможна тема дадоха, върви мисли нещо оригинално  @Волтидж: "Баща и брат и сестра да видя да прегърна искам без злоба" (нещо от тоя род, Ботев - "Майце си" "Нямам си ни братец, ни сестрица, брат да ме хвали, сестра да ме жали" Яворов - "Хайдушки песни"
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Апр 2012 22:48
all english april is obligatory for all forum residents, ye turds
let's report every non-english post ! and the forum will be cleansed of all those illiterate sons of bitches
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Апр 2012 22:50
we no speak americano
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Апр 2012 23:15
вече сме 2ри април и ми втръсна бойоз  никъв шанс цял месец
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Апр 2012 23:35
come on, ve
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Апр 2012 23:36
party poopers
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Апр 2012 23:39
половината набс пишат на бг; други се опитват да пишат на прост английски с очевадни грешки; сучим из пръсти думи и се чудим кво да напишем, вместо това нищо не пишем, абе фън е за 1 ден, но цял месец гг но ре 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Апр 2012 23:40
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 01 Апр 2012 23:57
less QQ, more English pls 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 02:12
Dexter написа: "Баща и брат и сестра да видя да прегърна искам без злоба" (нещо от тоя род, Ботев - "Майце си"
"Нямам си ни братец, ни сестрица, брат да ме хвали, сестра да ме жали" Яворов - "Хайдушки песни" Father and brother and sister to see to hug i want no homo (some of a kind, Botteff - Yo' Momma) Have no brotha, nor me sis bro to praise me, sister to pity me Yavoroff - "Redneck chant"
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 09:49
Captain Hero написа: Yavoroff - "Redneck chant" I'm truly disappointed by the inability of this forums members to keep writing in english for only one month...I thought ur IQ was higher
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 10:05
I think I totaly nailed my biology exam yesterday  I am feeling better now, that I have written 4 pages on proteines and am now planning on getting wasted this whole week. Yeah, I mean, why not? English April is as gay as gay can be. Bunch of faggots...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 10:18
Dist, didn't u already took an biology exam a few years ago? I remember that you were a student in SU or smtn like that?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 10:21
The Chameleon написа: половината набс пишат на бг; други се опитват да пишат на прост английски с очевадни грешки; сучим из пръсти думи и се чудим кво да напишем, вместо това нищо не пишем, абе фън е за 1 ден, но цял месец гг но ре  A coudnae care less aboot yer whining, ye ken? Tis up tae ye, efter aw. If yer sae keen oan proving whit a wee fud ye actually ar, gang aheid - nae yin wull stop ye.  Omega-x написа: Dist, didn't u already took an biology exam a few years ago? Tae... muckle... 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 10:21
Yeah, I was and I did, and last time I nailed it again. Althou it was not "Proteines", but "Realization of the genetic information" but what the heck - close enough  I quit my dead-end mind-numbing job and now I feel fucking gr8 as fuck 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 10:38
That awesome moment when the professor cancels the only important lecture for the day Sick... yeah, sure... bastard can't wait to watch GoT
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 10:43
VLM написа: Omega-x написа: Dist, didn't u already took an biology exam a few years ago? Tae... muckle...  u got problems with my mad English skillz u nab?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 11:05
Aye, that A huv, ye gowk fuck ye.. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 11:27
Im watchin Californication, Almi already spoiled GoT for me 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 02 Апр 2012 11:30
ако някой се прави на wee fud, не съм аз..  ya clattie wee toerag ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|