Автор |
Съобщение |
Away^^
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Мар 2012 21:01
Нямам алт аканти, чист съм като сълза.
|
|
|
|
 |
SalamanderR
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Мар 2012 21:24
И кой трябва да е чийтъра с fake acc? 
___________________________________ If a picture's worth a thousand words, I'll paint a thousand pictures.
Аз написа: Жени тук не виреят
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Мар 2012 21:40
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Мар 2012 22:48
Цитат: В момента аз и екипа работим по проект "2012-Харта за опазване на чистотата на форумното общуване", и по още няколко неща, и след като всичко е готово форума ще пламне, и ще хвърчат много глави. А освен другите цели, ние ще успеем да се преборим и за безусловен бан за Хамелеона, Вермик, Г... female as fuck!
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Мар 2012 22:50
Dante написа: И мен не ме кефи вече форумът. Въобще. Както каза Цецо - нищо интересно, само тъп циклеж. Жалко, че не съм бил в София, когато са били златните години на ПЦМ срещите. Би ми било забавно. Сега вече всички са твърде пораснали, заети или разпръснати из държавата и света за такива работи. А на моят съквартирант вече толкова му е писнало от студентския живот, купони и каквито и да е било подобни мероприятия, че просто няма никакво желание да правим някакви събирания. Чак мен ме депресира и имам чувството, че съм му ужасно досаден. Но го разбирам. Бих казал, че напускам форума, но открих, че отдавна съм го направил. Вече нито се чувствам част от някакво общество, нито изпитвам каквото и да е било тръпка като влизам тук. Лъркването и писането на постове, от време на време, за мен се е превърнало в нещо рутинно, в навик, ежедневие. В нещо, което правя на автопилот, без желание или емоция, както беше преди. Жалко.
Само Скорпиънс, бате. Aз по този повод пак да си кажа: Форуме - Април 4-10 ИДЕМ Къде ще се Пие ?
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Мар 2012 22:52
Раскольников написа: Aз по този повод пак да си кажа:
Форуме - Април 4-10 ИДЕМ
Къде ще се Пие ? night flight?
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Мар 2012 22:53
кур капан написа: Цитат: В момента аз и екипа работим по проект "2012-Харта за опазване на чистотата на форумното общуване", и по още няколко неща, и след като всичко е готово форума ще пламне, и ще хвърчат много глави. А освен другите цели, ние ще успеем да се преборим и за безусловен бан за Хамелеона, Вермик, Г... female as fuck! остави мн си фантазира момчето 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 10:33
ориент 33 ???
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 11:00
Гюнай написа: night flight? ти в софия ли си вече, кво ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 13:51
Stylized Corpse написа: Гюнай написа: night flight? ти в софия ли си вече, кво ? па очакваме го ся от новата уч година наш гюнайчо 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 14:25
К'во ше учиш бе, тарикат? 
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 15:30
кур капан написа: К'во ше учиш бе, тарикат?  be v nbu, che da sym blizko do kuchkite mi erik i dido :S
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 15:32
аз мисля, че ТВУ е повече кат за тебе ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 15:45
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 15:51
кур капан написа: аз мисля, че ТВУ е повече кат за тебе ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) iskah navremeto ma ne me vzeha
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 15:59
Пробвай пак, не се отказвай 
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 16:29
star sym veche za tam
sq kym ostrova na izkushenieto-belene se stremq
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 16:53
удари се с кирка по черепа и напусни света на живите!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 18:31
0/10 ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Мар 2012 21:27
ae normalno li e Lazar Angelov da me kefi tolkova 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|