Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 20 Юли 2008 18:20
I_Hate_Noise написа: петък вечер значи се брои уикенд  АХАХАХА 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 20 Юли 2008 20:58
Бурзум и УоУ (  ) преди лягане , че утре тежка работа . Ма няма лесно на тоз' свят .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 20 Юли 2008 21:24
От утре пак на репетиции 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 20 Юли 2008 21:31
снощи се напих мн яко, паднах по едни стълби и сега не мога да ставам от стола ..... утре май няма бачкане, мисля да се възползвам от 1,66 дневната ми отпуска която ми се полага по закон, че да отида на рентген наляво надясно
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 20 Юли 2008 23:16
Ето сега разбрах смисъла на лафа "Самосвал с лайна удари огромен вентилатор!" или оригиналния първоизточник "Shit hit the fan". Животът в момента ми се струва едно скапано място, което не си заслужава усилията. But I ain't go emo!
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 04:57
Сега не спя, а си мисля...
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 05:00
Спя и не си мисля ... 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 05:09
И аз така сега. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 08:26
Баси странното снощи.Звъни ми в 11 и 30 една приятелка, дет по принцип не слуша чалга и се носи не смъкната, ама нещо подобно - кецки дънки и суичър.Същата тая сладурана ( мн готино момиче ) имаше рожден ден и ми вика "айде в Най" при което аз  Отивам и я гледам - рокля, пантовки, прическа, грим - ебаси мацката при което още повече  викам "ко става бе Нелка, ко правиш" и тя вика "ми малко промяна" и след това я гледам върти кючеци и имах чувството че съм пил 3 пъти повече и ми се привижда  Но момата се напи доста и към 3 си тръгнахме  Много странно се почувствах.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 09:12
Squiz написа: Баси странното снощи.Звъни ми в 11 и 30 една приятелка, дет по принцип не слуша чалга и се носи не смъкната, ама нещо подобно - кецки дънки и суичър.Същата тая сладурана ( мн готино момиче ) имаше рожден ден и ми вика "айде в Най" при което аз  Отивам и я гледам - рокля, пантовки, прическа, грим - ебаси мацката при което още повече  викам "ко става бе Нелка, ко правиш" и тя вика "ми малко промяна" и след това я гледам върти кючеци и имах чувството че съм пил 3 пъти повече и ми се привижда  Но момата се напи доста и към 3 си тръгнахме  Много странно се почувствах. кажи ми, че си се възползвал
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 09:34
Doubt that.Сега съм в почивка.Пишем от една зала в Пловдив.До няколко сведмици ще се връщам в столицата.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 09:34
Само от врата нагоре - да не прекаляваме все пак 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 09:35
Слушам некви репитиции на Бийтълс и вариации на песните им... Уникално е.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 09:39
Squiz написа: Само от врата нагоре - да не прекаляваме все пак  ми че то тва ние си го правим и без да ги напиваме.... трябваше да се възползваш
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 09:43
Идеята да чукам в кенефа на Най момиче, което ми е приятелка ( в смисъл, friend ) докато е пияна не ме кефи, честно.Пък и после сигурно ще ми се сърди  Така ми е добре - още повече, че тя беше от мацките с които уж "нямаше как да стане нещо"...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 10:39
Или пуши 1 коз ;р Как да е ми стюпид, чудя се дали да лягам -.- Бийтълс мачкат, както ме мачкат на ДоТА, правете си сами връзката. Искам октомври 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 10:58
Малко почивка от маслината, че последните двайсетина дни минаха твърде, твърде като на сън, еби му майката... Напушваме се един път по обяд и един път вечерта с жена ми и цикълът се затваря.
Можело значи и в Русе да има нечовешка марихуана, в крайна сметка...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 11:11
ENDVRA написа: Малко почивка от маслината, че последните двайсетина дни минаха твърде, твърде като на сън, еби му майката... Напушваме се един път по обяд и един път вечерта с жена ми и цикълът се затваря.
Можело значи и в Русе да има нечовешка марихуана, в крайна сметка... Хамо, разказа ли ти ;р Аз последно дето го взех беше харабия, иначе честито за пратката Не, случва се. За съжеление ти губиш  1896. The Beatles - [Let It Be #06] 06 - Let It Be
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 11:17
пребит съм, рентгена каза че ще се оправя фиксирал съм се на една табуретка и званя да ми носят неща наболява ме, но ми намериха обезболяващи наркотици Изводът: не намерих с Drinkin`s baaaaaaaaad
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 21 Юли 2008 11:29
реших един път да ида на време на стаж, да видя ще стане ли нещо по-интересно. нищо не стана  просто по-дълго седяхме и гледахме през прозореца.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|