Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 10:58
Мене само ми е чудно що си мислите, че някой ще ви пита? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 11:31
Omega-x написа: Мене само ми е чудно що си мислите, че някой ще ви пита? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) щот всички си мислят, че когато става дума за пцм събиране и задължително трябва да е в нас, особено сега, след като сина ти е супер зажаднял именно за такива пцм събирания, понеже никога не е бил на такова ( а е слушал само легенди и е гледал снимки у форумо )
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 11:36
Аз предлагам да го натоварим сина ми със задачата да го организира, а ние да си отидем някъде другаде, наши си ора.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 12:53
на кой викате сина му бе? баси, не влизаш 3-4 дена и тука стават някви катаклизми...
омега, нали щеше да отслабваш ве? как върви?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 13:13
Omega-x написа: Аз предлагам да го натоварим сина ми със задачата да го организира, а ние да си отидем някъде другаде, наши си ора. Ти никъде никога не идваш 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 13:17
Till Lindémann написа: на кой викате сина му бе? баси, не влизаш 3-4 дена и тука стават някви катаклизми...
омега, нали щеше да отслабваш ве? как върви? Dante ми е син и тва за отслабването се бъркаш.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 14:19
Плодът не пада по-далеч от дървото 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 15:31
Лилииии, кви сте сладури {}
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 16:56
някакво неписано правило е в щаб квартирата да стават пцм събиранията 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 17:41
гниди като теб по-тихо само 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 17:59
Strain написа: You can all do this. ю кен ду ет искате ли да ходим на пцм кръчма и да се напием с евтина бира и после да ни е срам че сме се събрали един с друг на публично място и да се преструваме че това не се е случвало и да не ходим повече в тази кръчма в близката година и половина ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Away^^
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 18:00
Ерджан написа: искате ли да ходим на пцм кръчма и да се напием с евтина бира и после да ни е срам че сме се събрали един с друг на публично място и да се преструваме че това не се е случвало и да не ходим повече в тази кръчма в близката година и половина ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) ISKAM DA SE GRUMNESH S PISTOLETA
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 18:15
Милионерче написа: Ерджан написа: искате ли да ходим на пцм кръчма и да се напием с евтина бира и после да ни е срам че сме се събрали един с друг на публично място и да се преструваме че това не се е случвало и да не ходим повече в тази кръчма в близката година и половина ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) ISKAM DA SE GRUMNESH S PISTOLETA A DA SE PLESKASH S KURA MI PO CHELOTO NE ISKASH LE ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 20:10
Имам нова колежка и е супер яка пичка и не мога да се концентрирам на работа - хелп плз ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 20:15
изчукваш я и проблема е решен 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 20:19
представи си я как сере като бясна
works for me
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 20:25
Иска ми се да стане по първия начин, ама срането засега е най-вероятното ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 20:57
Ерджан написа: искате ли да ходим на пцм кръчма и да се напием с евтина бира и после да ни е срам че сме се събрали един с друг на публично място и да се преструваме че това не се е случвало и да не ходим повече в тази кръчма в близката година и половина ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) кат последния път ли ? П.П. Цитат: някакво неписано правило е в щаб квартирата да стават пцм събиранията да, ама това сега не е щаб квартирата вече, колкото и да ми е тъжно
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 21:01
Ае елате у Станимашко бе, ще ви водя да гледате скелети.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Мар 2012 21:13
Dante написа: Аз пък нямам нищо против ПЦМ събиране, дори да е в моЙта стая. Ма то работата е, че няма как да са само у твоята стая, щото кенефа е общ и Владо страда наравно с тебе, като ви се изсере некой на седалката.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|