Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Фев 2012 22:59
Моридинчо, днес да си се возил във влак? 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Фев 2012 23:39
БАТЕ ТОЯ ВЛАК СИ БЕШЕ ЕБАЛ МАЙКАТА ДО МЕЗДРА БЕ АХАХАХАХАХА Ходих до село тия дни. Ринах сняг, оправях огради, чистих кошари, трябваше умрялото куче да го опаковам, да го мъкна в чувал и сам да го заровя, сено мъкнах, дърва цепих, носих, редих, разни там работи пазарувах и ги мъкнах на ръце по баирите, еба ми се майката и бех скапан на гъз, даже сега последния ден време за една баня не ми остана. И викам - аре са, у влака към София ще се опънеш и ще направиш почивка малко. Почивка ма кур бе, да го еба. Таа сган северозападна го напълнила целия, ма не само, че няма място за сядане, ми и да застанеш прав няма бе, мамицата му да еба. И през цялото тва време ме боли главата на ГЪЗ. Добре че на Мездра ги качиха тия три вагона, че да има къде да се съберем, че даже и се треснах у една седалка, извадих слушалките и взех да чета. По едно време идва някакво момиче и ме пита нещо, ма не чух, та махам тапите и дигам глава и викам " Моля?", ма бог знае на кво съм приличал, щото тя някво стреснато такова "Ми аз свободно място си търся...  ". Лудница, копеле. Кажи са къде ме видя и си дай описание 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Фев 2012 23:56
'зех айподец класик 80гб втора ръка и се родих. няколко месеца бех останал без плеър и навън деградирам. ама изпуснал съм ужасно много, задето не съм имал такъв навремето. тогава го мислех за парвенющина, ама ся като го разцъквам - то елегантност, то устойчивост, то плавност, то звук (даже с най-евтините АКГ-та от Техномаркета) ... тоя плеър е чудо. особено на фона на тия пишки по 2-4 гб, дето ги пробутват за по 50-100 лв... пода ми излезе 120 и е перфектно запазен. качих 121 албума и останаха 64 гиги свободни. еби му майката, с какъв кеф ще му търся калъфче утре...
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Фев 2012 23:58
Аз бях в първия от трите, после поех към най-задния вагон и гледам някакъв пич чете от nook. Минава време, замислих се за nook-а > сещам се, че Моридина от пцм имаше nook > всъщност, доколкото си спомням от разни снимки, Морко има същата коса като оново момче>  Но ме мързеше да се връщам обратно  После не съм те мяркал на гарата. in other news, чета за Хемингуей: He eventually fell into the company of a local Italian nobleman, Count Emanuele Greppi. The ancient count instructed his young ward on how to appreciate fine wines, champagnes, cigars and women in an attempt to impart to his young pupil “the beautiful manners a gentleman should have.” The results were mixed. “A couple years later,” Hemingway reported, “I was bouncing in a whore-house night-times and writing day-times.”
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 00:16
Е то на гарата също беше адската лудница и побързах да се разкарам. PCM мафията е навсякъде, вече не мога да бъда спокоен на обществени места 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 01:21
Finished Mass Effect 2; Saved entire crew; Blew up collector base; Reminisced with Liara on Normandy. Nao wat 
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 01:44
Играй DLC-тата, особено The Shadow Broker.
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 01:51
Изиграх ги pre-mission  1000% complete.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 01:57
Тогава цикли мултито от демото на третата и чакай, то малко остана.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 01:58
igrai wow 
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 02:14
я най-добpе да си легна
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 02:18
И аз това мислех да направя, ама съня пак ми предаде.
SEAS AND RIVERS OF BEER AND THE PHONE NEVER RINGS AND BEER IS ALL THERE IS
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 02:41
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 02:43
Я дет го гледаш кажи Саша Барон Коен в крайна сметка появи ли се и КАК  edit: ОМФГ ТАЯ Е КУЛТОВА БЕ КУЛТОВА!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 03:03
Джунейд написа: Я дет го гледаш кажи Саша Барон Коен в крайна сметка появи ли се и КАК  Луд луд ахахха >>> http://new.livestream.com/aplive/oscars/videos/208124ps: " и бижутОрията и е прекрасна".... тая ме убива... а гласа и смесен с тва непрестанно заекване може да ви докара психично разтройство...
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 03:05
колко рЕклииии пробвааааааа
ааааа само тазиииии
амаа не си под напрежениееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ (интонацията ;д)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 03:25
s roklqta ot na armaniiiii
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 12:16
Антилектуалец написа: 'зех айподец класик 80гб втора ръка и се родих. няколко месеца бех останал без плеър и навън деградирам. ама изпуснал съм ужасно много, задето не съм имал такъв навремето. тогава го мислех за парвенющина, ама ся като го разцъквам - то елегантност, то устойчивост, то плавност, то звук (даже с най-евтините АКГ-та от Техномаркета) ... тоя плеър е чудо. особено на фона на тия пишки по 2-4 гб, дето ги пробутват за по 50-100 лв... пода ми излезе 120 и е перфектно запазен. качих 121 албума и останаха 64 гиги свободни. еби му майката, с какъв кеф ще му търся калъфче утре... Аз пък си карам с плеъра на Нокията ми 3110 обаче мисля да мина на нещо друго и се чудя дали да си взема само плеър или направо гсм, тъй като не ми се носят 2 устройства наведнъж. Та въпроса ми е дали има гсм, който да може да изкара качество на звука като на айпод примерно или ако искам добър звук трябва задължително да слушам на плеър?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 12:20
Еми тея Xpress Music нокиите хич не са зле. Поне аз съм доволен от качеството
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Фев 2012 12:37
Зависи колко си сериозен откъм желанието за качеството ти на музика. Ако ти е все тая, 'музикален' телефон, айфон или нещо с повече памет те уреждат. Ако търсиш качество - надали ще искаш плеър :Д
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|