Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 17:57
Tiny написа: Грамитата... Адел обира 6 награди, Foo Fighters 3-4, Skrillex 2  FFFFFFFFFFFFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOO
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
гюнтер
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 21:53
Грамитата отдавна не са никакъв еталон за качество... Поне за мен  Аре, Адел наистина има глас. Един авер се беше зарибил по Skrillex, ама откакто реши да ми ги пуска баш когат съм се напил и ме удря на Kultur Shock, не мога да ги трая.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 22:04
гюнтер написа: Грамитата отдавна не са никакъв еталон за качество... Поне за мен  Аре, Адел наистина има глас. Един авер се беше зарибил по Skrillex, ама откакто реши да ми ги пуска баш когат съм се напил и ме удря на Kultur Shock, не мога да ги трая. а на Foo Fighters ко им е ве ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
гюнтер
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 22:06
Нищо не съм продумал за въпросните Тез дъбстеп шитни просто не са ми по вкуса ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 23:02
Skrillex в момента не мога да преценя дали го мразя заради дъбстеп изстъпленията му или заради нескопосания му опит да имитира industrial-cybergoth външен вид със схюпената поза на хипстър(емо)....
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 01:06
Да, но идеята ми беше, че тази година са стъпка нагоре. Дори спечелилите рап наградите не са никак лоши.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 03:35
Грамитата са само печат на надценени произведения на музикалната мегаиндустрия ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 15:16
пропуснах да се оплача, че ми изсецаха лайното по информационно право и ще се ходи чак на есен
да го еба, от всички предмети точно тоя ме прееба, дето уж трябваше да е най-лесен тая сесия; истина е квото казва Ерик - досега не съм си представял какво е да се бориш със зъби и нокти за тройка, честно
ма и В. Кискинов се оказа много по-комплексирана лайнометка отколкото си представях, че мога да имам за преподавател
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 15:46
Пуши ми се, пие ми се и ми се прави нещо интересно. Мите, зак'во ми звъниш?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 19:23
брао митак
и ко - уж си имам приятелка(която май се обиди, че не искам да се обвържа с нея във фейсбук и взе да поства песни на NeYo с целувки на разни кочове) уж има друго момиче, с което се мотая напоследък и гледаме филми "по скайп", и вчера празнувахме именния ден на бащата и си гледах барса като пич. деазнам да се радвам ли или не
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 19:28
Till Lindémann написа: която май се обиди, че не искам да се обвържа с нея във фейсбук и взе да поства песни на NeYo с целувки на разни кочове ok, enough, покажи й вратата ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
гюнтер
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 20:14
дееба тия църкви XV - XVII век, дееба тая култура, дееба тая архитектура
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 20:32
А аз се нагледах на фризи, сакси, франки, Меровинги, Каролинги, Бургунди, Хапсбурги, Батави, Реформатори, Контрареформатори, СТАДХАУДЕРИИИИИ-МАДХАУДЕРИИИИИ, графове, херцози-мерцози, династии, претенции, окупации, въстания, разделения и (хуйови) спадове. Ik hoop dit UITEINDELIJK voorbij is. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
гюнтер
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 20:45
Frater VLM написа: А аз се нагледах на фризи, сакси, франки, Меровинги, Каролинги, Бургунди, Хапсбурги, Батави, Реформатори, Контрареформатори, СТАДХАУДЕРИИИИИ-МАДХАУДЕРИИИИИ, графове, херцози-мерцози, династии, претенции, окупации, въстания, разделения и (хуйови) спадове. Ik hoop dit UITEINDELIJK voorbij is.  Холандия? Западна Европа си ебала майката отвсякъде, съчувствам ти 
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 15 Фев 2012 21:04
И да си прост не е лесно, Вальо... от опит споделям
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Фев 2012 16:16
Aбе знам че е чист bragging , aма не мога да не го постна:
"Please make sure to play the first 2-3 chapters of Alan Wake for tomorrow's lecture. We have 7 copies in the library that you can borrow and some X-boxes left from the Kinect Kits. We also have lots of other games you can use for comparison. If you are realy not into games or happen to have simulator sicness, feel free to organize with some of the students to play while you watch. You can use use the projector in the Hangout or the movie projector in Merilin(The media department screen room).Feel free to take notes,observe and try to reffer to whatever GIN concepts we have been studying so far. If you talk with Ilpo some snacks and beverages can be arranged for a bigger group"
Форуме...отидвам да "уча"
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Фев 2012 17:00
Днес реших, че ако не вляза в университет ще стана космонавт ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Фев 2012 17:35
Раскольников написа: Aбе знам че е чист bragging , aма не мога да не го постна:
"Please make sure to play the first 2-3 chapters of Alan Wake for tomorrow's lecture. We have 7 copies in the library that you can borrow and some X-boxes left from the Kinect Kits. We also have lots of other games you can use for comparison. If you are realy not into games or happen to have simulator sicness, feel free to organize with some of the students to play while you watch. You can use use the projector in the Hangout or the movie projector in Merilin(The media department screen room).Feel free to take notes,observe and try to reffer to whatever GIN concepts we have been studying so far. If you talk with Ilpo some snacks and beverages can be arranged for a bigger group"
Форуме...отидвам да "уча" Напълно си давам сметка, че това, което учиш вероятно не е само цветя и рози, има си досадните моменти и като цяло може би гледам от перспективата "твоето винаги е по-хубаво от моето", но мама му стара ква е тая мечта, дето изживяваш - карат ви да се позанимаете с ексбоксове, пък ако не ви влиза в интересите, просто да погледате, да водите бележки по гейминг докато набивате разни аламинути - докато в моя университет като удобство се явяват столът, където мога да ям евтино, библиотеката, където мога да седна, за да уча и един от трите компютъра в коридорите на факултета ми, където мога да направя бърза справка в интернет. Животът ми смуче :/ Което не значи, че не съм адски щастлив, задето не съм се родил в Кения и сега не ходя на училище в сламена колиба, за да пиша с пръчка по пода де 
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Фев 2012 17:51
Точно така, братле, подкрепям те, припявам на думите ти, и при мене е така 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Фев 2012 17:54
Почина професор Иван Славов. Това е една малка победа за чалгата и простотията, но не и края на войната ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|