Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Фев 2012 16:43
[16:42:27] Yo-Landi Vi$$$er: 3.8.2005 [16:42:37] Yo-Landi Vi$$$er: 7 години [16:42:39] [x]dido: <3 [16:42:39] Yo-Landi Vi$$$er: както и да го гледаш 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Фев 2012 17:02
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Фев 2012 18:36
От толкова работа не мога да се депресирам като хората ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Фев 2012 19:21
Аз написа: От толкова работа не мога да се депресирам като хората ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) То т'ва помага, m0n.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Фев 2012 20:23
В момента, на началната страница на сайта има някаква реклама за Sofiq Wars или нещо такова, в която го има Педобеър. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Фев 2012 13:33
Dante написа: Сесията мина....три 4-ки и една 6-ца, като не броим информатиката и английския, дето всички имат 5-6, те са ташак работа. Гоооре-долу съм доволен, най-вече на последния изпит, където има 30-40% скъсани, ама 4-ките са ебахти безличните и посредствени оценки...ама като се има предвид колко съм учил - толкова. Бъди щастлив Ше ти дойде времето в което ше се МОЛИШ за 3-ки 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Фев 2012 14:11
Ерджан написа: Dante написа: Сесията мина....три 4-ки и една 6-ца, като не броим информатиката и английския, дето всички имат 5-6, те са ташак работа. Гоооре-долу съм доволен, най-вече на последния изпит, където има 30-40% скъсани, ама 4-ките са ебахти безличните и посредствени оценки...ама като се има предвид колко съм учил - толкова. Бъди щастлив Ше ти дойде времето в което ше се МОЛИШ за 3-ки  Най-забавно е, когато си знаеш за 5-6, а на практика се бориш за 3. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Фев 2012 14:20
Fenrir написа: Ерджан написа: Бъди щастлив Ше ти дойде времето в което ше се МОЛИШ за 3-ки  Най-забавно е, когато си знаеш за 5-6, а на практика се бориш за 3.  Аз най-обичам в учебника да пише едно, на лекциите да се решава друго дето го няма в учебника, а на изпита пък да има трето, дето и на лекциите го е нямало. Щото "ние сме тука за да надградим написаното в учебника". И ти назубряйки учебника... се бориш за 3. Че и формулите не ни се дават, щото "това е като да говориш английски без да знаеш езика", а като си ги преписах всичките се напълни една страница, а аз не само трябва да ги знам наизуст, трябва да знам какво означава всяка буквичка по тях, че и да ги прилагам в комбинация за да реша шибания казус. Един от най-неадекватните ми лектори. И единствения изпит, на който съм късан досега. След два часа ми е поправката. Гръмнала ми е главата, крещя на всеки който ми се изпречи и обикалям тука като невменяем. И да, МОЛЯ се за 3. То и не познавам някого с повече от 4 на тоя изпит. Забавното е че утре имам още един изпит, за който не съм учил щото учих за тоя, което значи че сега се прибирам от изпитчето и почвам, докато не припадна или докато не направя изпита. Останаха близо 24 часа до края на тая шибана сесия... ...и как мисля да се напия след това...
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Фев 2012 20:22
Форумни войни трябва да се прекръсти на Форумни курви.
Ерик трябва да се напие.
Други повели нямам.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Фев 2012 20:40
Антилектуалец написа: Ерик трябва да се напие.
Баце не думай, днеска отидох на изпита, седнах си, и оня каза "Моля който не е за регулярен изпит да вдигне ръка." След което каза "Ще помоля колегите които не са за регулярен изпит да напуснат." Ние бяхме повече от половината. Щял да прави поправка април месец, да сме дошли тогава. Това което го зубрих 5 дена дали ше ми остане в главата до април месец? Безсмислен ден, че и предишните 4. Забавно ми е. Сега ако не успея и утрешния изпит да си взема заради тая простотия - купона ше е пълен. КУР
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Фев 2012 22:15
Дисте, голямо ЕВАЛА! Няма да се спи тая нощ. :Д
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Фев 2012 23:26
Кой казва "регулярен" пред български студент, бе?! В мутрицата!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Фев 2012 23:44
Антилектуалец написа: Кой казва "регулярен" пред български студент, бе?! В мутрицата! мен първата ми мисъл беше "А да ти го нарегулярим не щеш ли?" ест след това всички питахме кво има предвид под "регулярен", да му го нарегулярим ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Фев 2012 23:54
Ерджан написа: Антилектуалец написа: Кой казва "регулярен" пред български студент, бе?! В мутрицата! мен първата ми мисъл беше "А да ти го нарегулярим не щеш ли?" ест след това всички питахме кво има предвид под "регулярен", да му го нарегулярим ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Aбе не че нещо, ама индивидуалните протоколи в НБУ не са ли точно за да не си позволяват "капацитетите" от СУ подобни изпълнения ? Отиваш в отдел Студенти, плащаш 20 лв(или 10 ли беше) , изкарваш протокол и после ако ще за 1 студент, ако ще цял семестър да му се е явявал пиян на лекции, "уважаемия професор" е задължен да проведе изпит, при това на дата посочена от студента ? (Изключваме това, че в нормалната ситуация студента и преподавателя предварително се виждат и уговорят за удобен ден, защото съм твърдо убеден че в твоя случай не става дума за "разбран" преподавател)
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 00:10
Раскольников написа: Ерджан написа: мен първата ми мисъл беше "А да ти го нарегулярим не щеш ли?" ест след това всички питахме кво има предвид под "регулярен", да му го нарегулярим ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Aбе не че нещо, ама индивидуалните протоколи в НБУ не са ли точно за да не си позволяват "капацитетите" от СУ подобни изпълнения ? Отиваш в отдел Студенти, плащаш 20 лв(или 10 ли беше) , изкарваш протокол и после ако ще за 1 студент, ако ще цял семестър да му се е явявал пиян на лекции, "уважаемия професор" е задължен да проведе изпит, при това на дата посочена от студента ? (Изключваме това, че в нормалната ситуация студента и преподавателя предварително се виждат и уговорят за удобен ден, защото съм твърдо убеден че в твоя случай не става дума за "разбран" преподавател) Индивидуалния протокол е безплатен, не знам дали не се плаща след няколко издавания. Извънреден изпит се насрочва като има над 7 желаещи. Иначе се уговаря с преподавателя, дали ше е в някоя от лекциите му или на редовния изпит през сесията. Аз за първи път си вадя протокол, щот тва ми е единствения изпит на който съм късан, ама принципно когато и без това има изпит минават и тези с индивидуалните, за да не се разправят с уговаряне, насрочване, заемане на стая и т.н. простотии. Даже помня че на първия изпит по тоя курс (когато ме скъсаха) имаше пак доста хора с индивидуални протоколи и просто им каза да дойдат след час и половина. Очаквах и днес да го направи, а той ни прати да дойдем април... ебаси човека... Поне да беше някой капацитет от СУ, а той директор на програма, и един от неадекватниците които се опитаха да ни вкарат държавен изпит и за нашия випуск, по средата на четвърти курс, като досега сме знаели, че ще сме с дипломна работа. А и по каталог сме с дипломна работа. Тая идея достигна до декана и в последствие главната инициаторка на тъпата идея и най-противния преподавател в департамента беше наказана. Заради това обаче тия начело със същия "капацитет" сега не искат да ни дават теми за дипломните, щото по изискване не можем да заявим тема ако имаме повече от 10 невзети кредита. Което значи тепърва да се заяви тема след като завършиш семестриално, и нулев шанс да хванеш първата защита и да запишеш магистратура от следващата година. Имам познати от другите специалности които си работят по дипломните от началото на годината... Въобще няква пълна пародия се случва в тоя университет последната година, не знам вече... да им го нарегулярим на всичките. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 00:18
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 13:41
'Ми, форуме, счупих се отрано. Започвам с валентиновото депресиране.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 14:17
Hurford написа: Дисте, голямо ЕВАЛА! Няма да се спи тая нощ. :Д Аз не спах 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 16:00
Грамитата... Адел обира 6 награди, Foo Fighters 3-4, Skrillex 2 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 14 Фев 2012 17:29
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|