Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER
Публикувано на: 02 Мар 2017 13:26

:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 02 Мар 2017 16:17

Абе, Волтажен...никой не те кара да ходиш да палиш свещи на Роро в параклиса.

Са, погледни го Джонката в съседната тема. Прави си човека ежеседмично Game новини, разни хора са го питали в коментарите под видеото що не бил споменал Роро. Знаем много добре, че двамата не се разбираха приживе и няма нужда от излишно лицемерие, така че той правилно нищо не е споменал. Ма да траштолкваш починал човек НЕ Е ОК, не знам как да ти го кажа.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 19 Мар 2017 15:23

Брат, не е окей да изпитваш такава низка злоба и некво първично желание за мъст за някакви дреболии. Не е нормално да седиш и да даваш морална оценка за живота на хора, които дори не познаваш, камо ли след смъртта им. И колкото и ментални гимнастики да упражняваш, за да оправадеш дребните си емоции, тая патологична наслада от страданието на другите ( щото са си го заслужили), си остава признак на някакъв сериозен психологически проблем.

___

Chuck Berry беше мега добър, да почива в мир!

Профил

Публикувано на: 19 Мар 2017 20:42

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2017 22:59

аре спрете се вече с тоя роро ще ви еба пичката лелина

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2017 00:48

роро зазслужава отделна тема :!:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2017 13:09

нелегален написа:
Копеле ли бях? От цялостна гледна точка - да, но не по избор. И, по-важното, не бях като тях, нито станах като тях. :)

Затова и ще си останеш девствен отритнат боклук. Ужасно красноречиво е също така, че всичките примери от живота си, които ни представяш като определящи за същността ти, всъщност са от училище - де факто единственият период, в който щеш-не щеш си имаш социални интеракции с други хора, които не си избирал сам. Дори не си имал сърцето да се помолиш и да запалиш свещичка за твой връстник, споминал се без време. Защото си гнусна, бездушна твар. Все пак ти пожелавам да познаеш човешката близост, защото никой не заслужава да броди безцелно в този свят и дано един ден да има кой да скърби за теб и да положи цвете на гроба ти.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 20 Мар 2017 18:48

Рокфелер пукяса на 101! Дъртия кръвопиец отиде два метра под земята!

СМРЪТ МРЪСНА ДА БИДЕ! :evil: :evil: :evil: :evil:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2017 19:32

нелегален написа:
Чък Бери умрел... РИП! :o

denik написа:
Стан Ли е на 94
Шон Конъри е на 86
Чък Бери е на 90
Стоянка Мутафова е на 94
Джейк Ламота е на 95 (боксова легенда)
Мел Брукс е на 90 (Дано да не почине преди да е направил Spaceballs 2: The search for more money :D )

Дееба, моля ви спрете да бъдете лоши пророци :(

РИП, човека може да се смята за баща на рок музиката.

Когато съобщих новината в един общ чат с приятели, 3-ма от тях не знаеха кой е Чък Бери :shock: Единия от тях преди време ме беше нарекъл "музикално ограничен", защото не съм бил чувал певицата Дивна :roll: Понякога не знам наистина как да реагирам в такива ситуации.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2017 13:48

Der Meister написа:
... ме беше нарекъл "музикално ограничен",

Ограничен -> граничен -> граница -> лимит.

Радвай се, че си ограничен за дребнотемието, временното и маловажното.

Рано или късно човек трябва да се научи да слага лимити пред злото, пошлото, суетното.

Да възприемаш добро и зло, като да са равни, е равносилно на мулти култи пост индъстриъл либералщина.

Качественият човек умее да поставя лимити.

Радвай се, не се гневи, тоест. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2017 14:30

Хахаха, коя е тая Дивна бе :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2017 20:36

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Der Meister написа:
... ме беше нарекъл "музикално ограничен",

Ограничен -> граничен -> граница -> лимит.

Радвай се, че си ограничен за дребнотемието, временното и маловажното.

Рано или късно човек трябва да се научи да слага лимити пред злото, пошлото, суетното.

Да възприемаш добро и зло, като да са равни, е равносилно на мулти култи пост индъстриъл либералщина.

Качественият човек умее да поставя лимити.

Радвай се, не се гневи, тоест. :D

Кво?

Ванмкс, няква бг малолетна пача, която пее смрадлив поп.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2017 22:49

Странно ми е хора in the mid-twenties да се учудват на музикалните вкусове на другите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2017 22:58

Не съм се учудил за ничии музикален вкус. Учудих се как може хора живеещи на тази планета, при това не в любимата на Волатажа Северна Корея, да не са чували (чували, не слушали или харесвали) за Чък Бери. Те още малко ще кажат ще кажат, че и Елвис не са чували. Никой не говори за вкусове. Аре стегнете се малко.

Профил Skype

Публикувано на: 30 Мар 2017 23:06

Ще останеш изненадан от факта, че много хора в БГ не знаят Чък Бери :arrow: Да точно от този тип, които знаят пък за Дивна и/или Слави Трифонов :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 31 Мар 2017 08:28

Аз не намирам нищо лошо в това едни хора да не знаят Дивна, а други да не знаят Чък Бери.

Не всеки трябва да е красив и умен и от друга страна не всеки трябва да е тъп и грозен. :rockon:

Ако всички бяхме с много висока музикална култура, кой щеше да мете улиците?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2017 09:26

Der Meister написа:
Кво?.

Превеждам:
Човек гледа всичко, но вижда избирателно.
Качественият човек вижда качествените неща. Повърхностният вижда и помни суетни случки.

С цялата условност, че не визирам нито Дивна, нито Ч. Бери.
Просто опитах да ти вържа лаф.

Ако се ебаваш, че не ме разбра, бъди здрав, свиркай си. :D

Ако обаче наистина не схвана думите ми, не ще е зле посещение при специалист. :oops:

Профил

Публикувано на: 31 Мар 2017 13:00

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2017 15:50

нелегален написа:
Нека сме честни - Чък Бери е изпълнител, който е бил популярен сред предни поколения хора. Все пак в нашия живот е нямал албуми поради вече напредналата си възраст; всъщност последният му албум е от 1979-та (!). А дори и в активния си период не е бил точно бестселър. Рок икона, да, но ъндърграунд рок икона. Нормално е да е широко неизвестен сред днешното поколение хора.

Всъщност последният му албум е от 2017 и се очаква да излезе лятото :D

Иначе съм крайно несъгласен. Чък Бери - ъндърграунд рок икона??? Чък е известен като бащата на рок музиката. По принцип винаги за всяко нещо е трудно да се каже кой точно е бил първия, но Чък за рока е като Сабат за метъла. Като заслуги, принос и влияние в музиката аз го слагам рамо до рамо с Елвис. Наясно съм, че Елвис е много по-популярно име. Не знам защо, нямам идея как работи шоу-бизнеса, аз просто слушам музиката. Може би защото Елвис е бял, умира рано или просто, защото е бил секс символ. Но Чък, ако не друго, поне всичко си пише сам и няма кавър-албуми. Да не си чувал Чък Бери е несериозно. Не говоря да не си го слушал, не говоря да не знаеш каква музика свири или някакви факти за него. За бога има ли човек на земята, който да не е чувал Johnny B. Goode, You Never Can Tell или Roll Over Beethoven? Това ако е ъндърграунд не знам... Та те тези песни са дори по-емблематични и разпознаваеми дори от песните на Елвис.

Дидко, става въпрос за интелигентни хора с богата обща култура, мен това ме учуди основно. Бай мангал ест, че няма да го знае.

Трупо, разбрах те накъде биеш, но сори ама ме дразни такъв начин на изразяване. Мразя някой да ми говори прости неща абстрактно, със завъртулки, излишни локуми и т.н., вместо да казва всичко директно, ясно и където е възможно, максимално кратко. Още повече не се кефя да се пише по изречение на ред, след което да прескача един ред до следващото изречение. Дразнещо е и псевдо-елитарско. Можеше просто да кажеш "Да не пука какво мислят за теб някви тъпаци, по добре, че не я знаеш тая пача".

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2017 20:10

Der Meister написа:
Да не си чувал Чък Бери е несериозно. Не говоря да не си го слушал, не говоря да не знаеш каква музика свири или някакви факти за него. За бога има ли човек на земята, който да не е чувал Johnny B. Goode, You Never Can Tell или Roll Over Beethoven? Това ако е ъндърграунд не знам... Та те тези песни са дори по-емблематични и разпознаваеми дори от песните на Елвис.

Дидко, става въпрос за интелигентни хора с богата обща култура, мен това ме учуди основно. Бай мангал ест, че няма да го знае.

Аз имам претенциите да съм сравнително интелигентен :oops: , с богата обща култура и разнородни интереси като дори и музиката, най-вече електронната, ми беше в сферата на нещата от които се интересувам сериозно, но напоследък не толкова, и пак не съм чувал за Чък Бери, нито някоя от песните, които изреди, въпреки че съм слушал доста рок преди време.

И аз мога да изреждам някакви имена от техно сцената, примерно, но не мога да държа сметка на хората, че не били чували нито Дивна, примерно, нито някое от имената, които съм им изредил.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com