Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кеф ли е ?

ДАААА!11    31%  31%  [ 10 ]
 Епа, мноо ясно!    6%  6%  [ 2 ]
 Ъхъъ, хъхъхъъ    25%  25%  [ 8 ]
 Арееее!    9%  9%  [ 3 ]
 Блак мерал и... абе, кефим се!    28%  28%  [ 9 ]
Общо гласове : 32
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Русенската секция, дисекция!
Публикувано на: 15 Мар 2008 23:40

Vermic написа:
Драйфа ли :lol:

Не, ама щяха да го набият на концерта :D

Профил ICQ WWW

Публикувано на: 16 Мар 2008 00:07

АХАХАХАХАХАХАХАХ! БОЙ С ПРЪЧКИИИИИИ! Морф каза, че ставам за джедай. Бтв и тя има снимки.

Фирзен, наистина беше епик. ;)

П.П. ЧРД на Кроу, да е жива и здрава ;)

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 16 Мар 2008 10:32

Undead Dude написа:
Не, ама щяха да го набият на концерта :D

Ама ги набих сичките, нали?

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 16 Мар 2008 10:39

Аз нищо не разбрах я разкажете по подробно какво се е случило :Д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 10:47

Профил ICQ WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 10:52

О.О
Избиха ли се?

ПП

Това се случи вчера. И беше прекратено от органите на реда по неясни причини още преди всички изпълнители да са излезли на сцената. На практика слушахме Vansan, Nowallz, DiS, Zelenata Kamora и LAC

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 16 Мар 2008 12:21

Все още съм прекалено нетрезвен, за да коментирам. Извадих окото на Джони. Кофти беше. За него.

П.П. Дист съм, мързи ме да сменям акаунтите. Някой адекватен да пише.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 12:35

Я дайте снимки, че и ние мъзреливците "без риъл лайв" да се порадваме малко. Трябваше и аз да дойда, ама:
[12:15:09] Billy каза: а не бате искам и аз
[12:15:19] Peyton Elizabeth Sawyer каза: :D е да беше дошъл от казанлък
[12:15:52] Billy каза: ама нещо не ми дава да псотвам с Леандеер
[12:15:57] Billy каза: а Били е баннат

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 13:23

'Щото ми беше първата, не знам как протича стандартно една ваша форумна среща. ^.^ Обаче аз лично съм супер доволна! Много беше хубаво. ^.^ Като сваля после снимките от моя телефон (които са малко и с ужасно качество), ще постна тях. За повече снимков мат'риал чакаме Хами. :>

Профил WWW

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 16 Мар 2008 14:44

Срещата владееше майка си и баща си, като ми се махнат сините петна под очите, ще напиша обзор.
EDIT: Имам снимковия материал на русенците, защото хоствах за част от вечерта. Сега като гледам, мога да кажа само едно - ебаси уродите сме, искам да целуна всякой едного от вас!
Снимки и коментарите ще бъдат постнати утре, действам независимо, така че фотографии може и да се повтарят. Чакам Ледник да ми прати клипчетата, на които лижа прозорец с език в Злото, за да ги видя и преценя дали можем да им дадем публичност. :D

Профил

Публикувано на: 16 Мар 2008 15:27

Не знам кво да напишем ...

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 16 Мар 2008 16:22

[quote="Sinistra"]'Щото ми беше първата, не знам как протича стандартно една ваша форумна среща. ^.^ Обаче аз лично съм супер доволна! Много беше хубаво. ^.^ Като сваля после снимките от моя телефон (които са малко и с ужасно качество), ще постна тях. За повече снимков мат'риал чакаме Хами. :>[/quote

Няма значение качеството, важното е, че аз съм на някои от тях! ;) И трупът на една посевна врана. :lol: Каза, че съм много ффотогеничен, нямам търпение да се видя. 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 17:06

http://a698.ac-images.myspacecdn.com/im ... 4b4331.jpg
http://a877.ac-images.myspacecdn.com/im ... 4afa34.jpg
http://a900.ac-images.myspacecdn.com/im ... 98d55b.jpg
http://a850.ac-images.myspacecdn.com/im ... 6fc4b1.jpg
http://a770.ac-images.myspacecdn.com/im ... eb0ae1.jpg
http://a18.ac-images.myspacecdn.com/ima ... fa5141.jpg
http://a344.ac-images.myspacecdn.com/im ... 206d2f.jpg
http://a592.ac-images.myspacecdn.com/im ... 28907f.jpg
http://a50.ac-images.myspacecdn.com/ima ... 95f5a9.jpg
Тая ми е любимата, Наз е страшна кучка тука ^^
http://a423.ac-images.myspacecdn.com/im ... f803d6.jpg

Пренебрегваме факта, че снимките са срещу светлината и с лошо качество, това е от мен. :Р

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 16 Мар 2008 17:11

Абсолютно си права. Снимките са отвратителни :lol:

Екса hath Spoken! Да видя други снимки на металисти с дълги коси, харесва ми! Жалко, че не бях на срещата :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 17:13

Sinistra написа:
Пренебрегваме факта, че снимките са срещу светлината и с лошо качество, това е от мен. :Р

Не може да се пренебрегне обаче факта, че си снимала почти само Наз, мм тука нещоо ааа? :gracho:

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 17:16

Firzen написа:
Не може да се пренебрегне обаче факта, че си снимала почти само Наз, мм тука нещоо ааа? :gracho:

Нищо тука ааа, просто човека ми е бил подръка. ;д Не бе, сериозно, по време на наш'та разходка съм снимала, затова. Нали и с теб имаме снимка, просто е у Хами. (:

П.П.: Екс, моля ти се, казах, че са с лошо качество, въобще не са отвратителни! ^.^

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 17:37

Епа,ако устроите някоя среща през пролетната или лятна ваканция, мо'ем да дойдем. :D

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 17:46

Fenrir написа:
Епа,ако устроите някоя среща през пролетната или лятна ваканция, мо'ем да дойдем. :D

Когато и да я устроите тая среща, пак няма да дойдем.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 16 Мар 2008 18:34

Бях там, ядох, пих,
и кочиня творих...

EDIT: Некропанцеро == Кире !

Прилагам ми мойта гледна точка, която ще е бая непълна и неточна, но ще се изчисти и допълни:

Heroes ov PCMBB 15.03 (The Chronicles)
<start_ov_file>

<preamble>

Сутринта рано(некъде към 10-11) Некропанцеро ойдисва на Централна автогара и с меня заедно тръгат на поход да посрещнат с хлебосолство русенската подсекта - Чами, Деник и още един алкох... юнак, пардон. Они пристигнале по-рано да се образоват в НДК, ама не щат да кажат коги точно. Сбират са и понеже са напращели от акъл, решават, че требе се разодат пеш до Централна гара да срещнат Шейди и Мафия аус Перникх. Пръвио го има, вторите ги нема - они че додат час по-късно по техни си там причини. Останалете тръгат па на поход през оазиса на халите до светите земи на пилонете. Скоро в някакъв произволен ред пристигат семействата Нлайт, Зло&&Дист, Хермс&&Ерик; Нежи, Рико, Фирзен, Наз-ул (яко сом сбръкал името, нема го поправим), Разиъл (и тава също), женски индивид с позивна "Ралица" (доколкото помним) и те толко засега. Леднико и Омегата липсват в строя и се назначава комисия да транжира между билетния и пилонете и да сбира овците при чобаните, а друга комисия да чака перничани. Появява се естествен нагон за пого и после загасва. Ама само дето не паднах - он Нежи е имба, не се подлъгвайте от клечавостта му. Следващите 15 минути разни ора обикалят напреде-назаде и нещо си приказват, ама какво, не можем ви кажем, че Некрошмайзеро ми тикна mp3 плейър в ръката и ми се губи звуковио фон. Съжалявам! Накрай иде Морф (перничанчето, че гледам има някакви подобни никове с различни картинки, та да не сбръкаме). Сите у боен ред тръгат къмто Попо (не форумния герой от Симитли, а стационарнио), където чака Омегата. Неколко се загубват по пътя, ама оно си е техен проблем.

</preamble>
<main>

Тръгат наште ора-свинье нанекъде. Тука интересното е, че овчарин нема, стадото не знае дека оди, и се пак стигна накрай там. Злото и още двама тръгат да тражат дека да ядат, па другите тражат дека да пият. Накрая стига една нехомогенна тълпа до едни порутени пейки край конната база (СМРАДЬ) и тамо прават щабквартира. Само дека болшинството са с ръце празни и уста жадни и не може така. Затуй поне две групи тръгат да тражат бира, ром и други балсами за душите. Едната група се затри и близо час одила налево-надесно, додека се върне с пийнье. Другата, дека я бех, нахожда некакъв клек-бар и след сума време, додека се начуди какво да купи, па се цепи на две, че едните сакат да ядат. Общо взето сите мислят само за яденье и пийнье, за което маке им че онодим, ама това не са въпроси от общо значение. Та тука пристига Леднико с пот на чело и пяна на уста и люто кълне слънцето, че пече яко. Връщаме се горе, с бири, бисквитки, ореховки, вафли, тамо, дека са останалете, а па они седат кротко и си цоркат. Дотука важните неща са две:

1. Заредихме пийнье.
2.ЕМОТО ИМА ВАФЛИ!!!

Тука иде още един герой, дека не го познавате и нема ви кажем ни кой е, ни какво прави.
Ората не могат да са нарадват на Чами и Деник и секи сака да ги пипне - най-вече Деник. Сума видео се изснима, сума позьорски и непринудени снимки, една от която ни навежда на идеята да се правим на чобани с геги. От тамо произхожда един ЕПИЧЕН масов бой, със симулация на тояги, саби, рапири, ножлета, търнокопи, с пръчки по сите правила на английската фехтовка и селскио кютек. Като следствие Рико получава травма на окото - която за всеобщо щастие не е баш на окото, та он продолжава да функционира. Непрестанно групички мъже и жени се цепят из храстите под предлог, че са "на разходка". Също толкова постоянно двойки мъже, както и двойки жени, търчат кат бушмени из храстите да пикат. Имаше грандиозни демонстрации на гласови умения, които прераснаха в безсмъртни изпълнения на вечния лозунг ЯЖ МИ КУРО, СИМИТЛИ, както и други непреходни творби. Ама нека се не хвалиме много. По страничните кадри, в ролята на статисти сума невинни ора и маки со деца ни зяпаха сеира, апа ние си изиграаме ролите на 6 съответно. ВНИМАНИЕ: ВСИЧКО ПО-ГОРЕ ГО ИМА НА ЛЕНТА БЕЗ ОГЛЕД НА СЪДЪРЖАНИЕТО! БЛАГОДАРИМ! Насред общата веселост бяха налице и сериозни дебати от ранга "значимост на държавното срещу частното висше образование", които нема да ви преразказвам, оти ги не помним. Мина икиндия и Нежито дигна гълъбете и отпраши къмто концерт на Last Hope (тука он че разправа). Още време и още стотина снимки се минаха. Рико си тръгва, разделяйки се с Дист с една приятелска целувка уста-уста. Морф си тръгна, поради което се роди една малка епопея, която няма да ви предавам - само че кажем, че она много несериозен човек. Накрай седим язе, панцеро, Криейтъро и Морф на Ц.Автог. в очакване на влак (знам, че он не иде тамо, ама на железопутната гара не е комфортно). В тоо момент получаваме известие, че русенските субекти са се отправили къде НДК, па останалите в малки степени са се разотишли (НЕ ГИ Е СРАМЪ!). Криейтъро заминава да ги натири в собствената си кошара (2 спирки с трамвай № 5 от Руски паметник, да го знаете, и без спам!). Панцеро безславно заминава да лега, Морф най-накрай пътува дома, а летописецо отива да документира очно компанията на Криейтър.

</main>
<post-battle>

У Криейтъро седят он, Хами, Дилдо, Ники (он русенец), Омежи, Резил, Ледник и стига толкоз засега, и се радват на PS2-то на Резил (ДА МУ Е ЖИВО И ЗДРАВО!). Посред мезетата и Tekken се оказва, че у домакина не се намира тирбушон и не мое се отвори едно просто вино. КРАТКА ХРОНОЛОГИЯ: опитите със скалпел чупят същия, чието острие засяда в корка; вадят го с 30-см пинсети (не питайте, не знаем), после ги набиват на бутилката (пинсетите)(с чук), ама не изваждат тапата; отхвърля се идеята да се троши гърлото заради риска да се пукне кат меур бутилката; със счупен скалпел се изчегрътва тапата из гърлото и следва наздраве. ОПЕРАЦИЯТА Е ДОСЛОВНОНО ФИЛМИРАНА И ЗАСНЕТА! ЗА КОНТАКТИ, ЛИЦАТА-ОПЕРАТОРИ (Рейзиъл, Омега, Ледник, Криейтър)!
По едно време се чува зов за помощ нейде от Люлин-3: у апартамента на Злото свършило пийньето. Оперативната група почва да планува, изчислява по картата и пресмята оптимално къс и евтин маршрут; Криейтър предлага да си краднем трамвай от депото - поклон!!!. Дигаме се, натоварваме каквото е останало от пийньето, PS2-то, и обсъждайки същността на комунизма, неговите (анти)приложения и трудността на истинските реформи (\o Ледник, \o Рейзиъл, вечна слава!), се натоварваме в таксита и отиваме незнайно къде (честна дума, не знам къде отидохме). Намираме блока на късмет, понеже таксиджията тиква на Криейтър в ръцете карта за ориентиране и пристигаме в нещо като концлагер с огромни блокове. След кратка телефонна сесия срещаме Злото и Дист, в полегнало-взаимностабилно положение тип "/-\" и полюшквайки се. Биваме инструктирани до едно алкохолно павилионче (където имаше и лютеница) и обратно у Злото.

Тамо намираме Нлайт, Ерик и Нежи (честно казано, за последния не можем да потвърдим, ама си го представете тамо). Какво са правили - Божа работа.

</post-battle>
<aftermath>

Пълни с пийнье, наседваме тамо около бонга и вечните рок-шедьоври и завръзваме задушевни разговори, прекъсвани от наздравици и внимавайки да не избълваме по пода, преди да стигнем терасата (поне они другите де, я не пием и не правим мизерии). Отново без тирбушон (понеже го потрошихме), се отваря винце - заслугата е на Диста. Впоследствие то се определя като негодно за консумация. Пазейки се от хладилника, от който бие ток (който мен лично ме не лови по емпирични данни), и от доволно голямата газова бутилка, масовката продължава с палене и пафкане, пийнье, и други занимания, като ядене на промишлени количества от специалната салата "кус-кус с майонеза, кисело млеко и кисели корнишонки" домашно производство. Дист с блеснали очи приканва някого да му седне между краката на табуретката. Н, Хами и още един-двама си приказват дълго време нещо, което от далечината на масата при най-добро желание не можах да чуя. ВАЖНА СЦЕНА: Дист седи полузаспал на табуретката; Ерик се провиква "ЖОРЕЕЕЕЕЕЕЕ", при което Дист надига сънено брадичка; "Върви си легаш!", при което Дист кимва отрицателно 3-5 пъти и се връща в изходно положение. Разиглава се 15-тина пъти с еднакъв резултат, без значение на викащия. Най-накрай Дист се предава на желанието и отива да кърти. По някое време, което не помня много добре, Ерик прави същото (в другата стая, важно е да се отбележи). След още един произволно голям период от време, запълван от мъдри мисли и неявни цинизми от страна на политанализаторите Ледник и Резил (които словоизлияния също не помним), вторият не успява да си намери раницата с игровата конзола, при което вдига апартамента на крак за тараш. Намерил я в края на краищата, я включва и започва Tekken по следните правила: развеселеният Ледник вика на дуел здраво напушения Криейтър, за да го бие славно, но бива размазан някъде на втората или третата игра; идва Омегата (па дали беше той, и он не знае), поема контролера и отнема титлата; повтаря се няколко пъти. Някъде по това време изобретяваме начин да сместим двама седящи и двама лежащи на един диван, вследствие на което успявам да оползотворя час и половина в спане. Събуждам се, тъй като някой е отворил и ми нее вятър на краката, които ме болят, понеже досега са висели от облегалката на дивана. Криейтър спи (уж), Ледник се цепи от смях и разказва с нагледни фотодоказателства премеждията на Криейтъра с обещанието да ги направи обществено достояние; двама души разцъкват с полузатворени очи Guitar Hero, Хами спи в "емо-ембрионална поза" според народната класификация. Изреждат се няколко двойки на хиро-то, Криейтърът се събужда с видими признаци на скорошна веселост, Ледник му се възхищава негласно, Деник, изтърпял геройски досега всички нежни намеци, прави нещо (спи или не спи)(което също не помня). Нлайт си тръгва някъде около този момент. Започват уговорки за изнасяне и бъдещ маршрут на Резил към лекцията по френски, на Ледника - към дома, на нас - къмто центъра. Омегата търси помощ по телефона, за да обясни откъде да го откарат с кола (не линейка и не синьо такси, уточнявам). Междувременно намирам храна (Зло, извинявай, че ти съкратихме откритите припаси на 10%) и я оползотворяваме. Събираме кочинята в плик, който забравяме на дивана (Зло, пак извинявай), правим една пица в Белия дом, събираме си крушите и след шеметен полет с космическия метрополитен русенската компания и аз прекарваме един невероятен ден, в който ретроспектира преживяното по-рано.

</aftermath>
<EOF>

Благодаря ви!
Коригирайте ми грешките!
ВАЖНО!!! ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ СНИМКИ, ВИДЕО И ОТЗИВИ!!! БЛАГОДАРИМ ПАК!!!

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 18:54

Ахаха, Люб, трябва да го издадем това! ;д Въпреки че съм представена като лошата (защо е много несериозна она? :/), велико е! Другия път - от мен повече. ^^

P.S.: Гениално, наистина.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost