Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 07:39
|Вuddy| написа: Има идея, но изпълнението куца...
Графичното оформление е много зле.Ако мислите на пейнт да ги правите, просто се откажете...Нали трябва да е подредено, да има някакви графични ефектчета, шрифтчета и др.Отделно ви трябва някой с по-добри познания по български език - все пак е нещо като вестник, няма да се излагате я.Уеб дизайна е зле също.Не се връзват тия зелени бутони със стила на сайта, хедъра е леко постен, дизайнерска идея като цяло липсва.
Ако искате като съм по свободен следващите дни, да надраскам някакъв дизайн и да оправя страниците пък да решите...
Чак толкова зле не сме все пак, а ти щом искаш да се пробваш с дизайна трябва да говориш с till.
П.П.Мукси простака, ясно ми е, че не си истинският Муки затова УМРИ!
П.П.П.Соул кво стана с първия брой?
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 12:10
Що замреме?
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 12:28
ChemicalRomance написа: Що замреме?
Епа не знам ама в скайпа нито till, нито Соул са на линия. 
|
|
|
|
 |
FELIX
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 14:56
Till кои статии са мина ли през теб
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 14:59
само и единствено спортната страница
ей пича фотошопър, имаме нужда от такъв като теб, моля Соул да ти напише на лс какво трябва, прочети постовете ми от последните шест страници и виж от какво имаме нужда и какви са изискванията, ако те устройват-вътре си
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 16:50
Соул, хайде пращай другите статии бе[/b]
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 17:17
Провежда се кастинг за фотошопър на вестник PCM Times
|
|
|
|
 |
Richard Kruspe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 17:18
Till Lindemann написа: Провежда се кастинг за фотошопър на вестник PCM Times
Здрасти!Казвам се Ричард!Викайте ми Ричи! 
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 17:26
Till Lindemann написа: Провежда се кастинг за фотошопър на вестник PCM Times
Till,защо не пробваш ти да ги направиш като си толкова добър,а?
Мислиш че е лесно да ти поставят изисквания точно когато си свършел?
Това означава да правя всичко наново само защото на теб ти скимнало да бъде така.
Досега не съм видял нищо да си направел за този вестник така че моля по-полека с обявите.
Като свършиш нещо ми се обади.
Благодаря.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Richard Kruspe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 17:30
Soul Assasin написа: Till Lindemann написа: Провежда се кастинг за фотошопър на вестник PCM Times Till,защо не пробваш ти да ги направиш като си толкова добър,а? Мислиш че е лесно да ти поставят изисквания точно когато си свършел? Това означава да правя всичко наново само защото на теб ти скимнало да бъде така. Досега не съм видял нищо да си направел за този вестник така че моля по-полека с обявите. Като свършиш нещо ми се обади. Благодаря.
Е а недейте да се увиквате бе!Така нищо нема да постигнете!
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 17:38
Soul Assasin написа: Till Lindemann написа: Провежда се кастинг за фотошопър на вестник PCM Times Till,защо не пробваш ти да ги направиш като си толкова добър,а? Мислиш че е лесно да ти поставят изисквания точно когато си свършел? Това означава да правя всичко наново само защото на теб ти скимнало да бъде така. Досега не съм видял нищо да си направел за този вестник така че моля по-полека с обявите. Като свършиш нещо ми се обади. Благодаря.
ааааааааааааааааааааах не...................
ако се сещаш, още в началото написах, че трябва да има двама фотошопъри, понеже ти се събира наистина доста работа, затова търя друг, да си поделите работата
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 18:08
Till Lindemann написа: Soul Assasin написа: Till Lindemann написа: Провежда се кастинг за фотошопър на вестник PCM Times Till,защо не пробваш ти да ги направиш като си толкова добър,а? Мислиш че е лесно да ти поставят изисквания точно когато си свършел? Това означава да правя всичко наново само защото на теб ти скимнало да бъде така. Досега не съм видял нищо да си направел за този вестник така че моля по-полека с обявите. Като свършиш нещо ми се обади. Благодаря. ааааааааааааааааааааах не................... ако се сещаш, още в началото написах, че трябва да има двама фотошопъри, понеже ти се събира наистина доста работа, затова търя друг, да си поделите работата
Ние намерихме още един ама той още не е отговорил на ЛС-то. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 18:20
К'во трябва да направя на фотошоп... ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 18:29
Vincent написа: К'во трябва да направя на фотошоп... ?
Тва е шаблона по който се работи:
6 TPCM Times Спорт
дата
--------------------
--------------------
и тук се пишат статиите В КОЛОНКИ
Където пише 6 е номера на страницата, където пише Спорт рубриката, а статийте ти ги пращаме ние и ти ги оформяш по тоя шаблон след това ги пращаш на till(главния редактор) по ЛС да ги види.Аз съм мастър шеф на вестника което означава, че помагам на всички за всичко ако мога.Виж предишните страници в темата за повече информация(и till може да питаш за повече инфо).Забравих да кажа, че за някой статий ще пращаме и снимки които ти да добавиш.
Моя скайп:halo_god
Скайпа на till:i.w.r.t.s.
П.П.Ако не си разбрал нещо питай ни по скайпа за да ти разясним.
П.П.П. ЗАПЛАТИ НЕ ДАВАМЕ!
П.П.П.П.Тва трябва да се прави, съгласен ли си да го правиш?
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 18:41
Vincent написа: К'во трябва да направя на фотошоп... ?
denik, ти сериозно ли..?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 19:19
Аз оформех страниците,ако някой може да добави дата и номер на страници линковете са у till.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 19:54
Soul Assasin написа: Аз оформех страниците,ако някой може да добави дата и номер на страници линковете са у till.
това е работа на Алминатора
нали той ги качва във сайта
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 19:54
Ааааа аа а а ахахаххахахахаххаха "страница с новини от форума" ахахахахахахаххаахаххахаха
не не...
значи като се случи нещо във форума, там ще го пише? йхахахахахахахахахах муахахах
бах съсипа ме от смях
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 19:56
Гипо написа: Ааааа аа а а ахахаххахахахаххаха "страница с новини от форума" ахахахахахахаххаахаххахаха не не... значи като се случи нещо във форума, там ще го пише? йхахахахахахахахахах муахахах бах съсипа ме от смях
това е целта
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|