Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 12:12
The Wolf написа: Не мога да си представя някой мъж да влиза у бг мамата  Ебаси срама, честно Иначе да си веган е скъпо "удоволствие", трябва да ядеш много изгъзици за да си набавяш нужните витамини за деня, които месото би ти дало доста по лесно... Да бате, адски скъпо е да си земеш мултивитамин и желязо на таблетки. Тъпанар. Животинския протеин си е животински протеин ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 12:16
pa i kyv sram da vlizash v bg mamma az kat dirih info i mneniq za razlikite mejdu hidropompa, elektrichesko kotle i infrared otoplenie za apartament kude milish che popadnah na nai-adekvatnite mneniq tam se namira info za vsichko, horata obsujdat i znaqt, ne e kat tuka sramno e da si typ samo, nishto drugo
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 12:32
ми като ми се роди първото дете само там търсех инфо.
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 12:36
Доколкото знам, не е особено скъпо да си примерно суровояд. Има много видове семена на различни цени от био магазините. Един приятел беше пробвал суровоядството и така вече няколко години. Разправя, че имало всъщност много рецепти и начини да си приготвиш ядене. Единствения минус е това, че не може сега да решиш, че ти се яде нещо и да си го направиш, защото всяко едно ястие си изисквало специални семена, те от своя страна да покълнат и тн. Той си имаше здравословни причини да прибегне до това, един вид нямаше особено много избор. В първите месеци организма му не се е чувствал добре(самото преминаване от стандартен хран. режим към суровоядство), но след като е свикнал са се нормализирали нещата. А, най-важното е - каза, че вече не му мирише лайното 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 12:39
Gipo написа: Доколкото знам, не е особено скъпо да си примерно суровояд. По-скъпо е отколкото си мислиш. Плащаш с живота си.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 12:41
Е ти пък, глупости 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 12:45
Не знам дали за едно и също суровоядство говорим, но това което се приема като суровоядство всъщност е по-вредно и от вегетарианството. И не говоря от лично мнение. 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 13:07
The Wolf написа: wannabe написа: http://www.bg-mamma.com
объркал си форума Не мога да си представя някой мъж да влиза у бг мамата  Ебаси срама, честно Еми аз не мога да си представя кой мъж може да е веган. Смисал ти ако си 80 килограма мъж нема как да функционираш нормално на краставици и домати ебати. Вегетарянец ок, въпреки че не одобрявам щото месото е много важна част от менюто - има сумати незаменими аминокиселини и вещества. Ама веган вече е прекалено
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 13:27
Розов селянин написа: Не знам дали за едно и също суровоядство говорим, но това което се приема като суровоядство всъщност е по-вредно и от вегетарианството. И не говоря от лично мнение.  Бъркаш се нещо 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 14:28
Розовия селяк май не знае разликата между веган и вегетарианец. Не знам само кой те заблуждава, че не си тъп братле. Ма май сам си помпаш самочувствието Абе а тия с бг мамата, не сте ли чували, че има форум бг татко бре, разочарован съм, мочета 
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 15:08
нали не говориш за този "форум"?
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 17:55
колко тении може да си докараш с тва сурово, разните му там трахинелози а у, че майката си е ебало. квото и да е, не оправдавам суровоядството
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 19:35
The Wolf написа: wannabe написа: http://www.bg-mamma.com
объркал си форума Не мога да си представя някой мъж да влиза у бг мамата  Ебаси срама, честно Ти какъв мъж си бе?!
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 19:44
az pyk dosta chesto cheta bg mama nai-dobrq razvudnik na kurvoluk, ko zemi si kaka da ta otraka osven tva dnes izgorqh i sq sum kat domat, nqkoi iska li da mi qde madqta? 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 19:55
az pyk navremeto kato tarseh kremove protiv akne/belezi ot akne popadnah na toq forom i ima6e dosta info po temata za 6tastie ve4e po4ti nqmam problemi s akne i ne se nalaga da se zanimavam s gluposti ina4e foroma ako ne drugo pone e seriozen i vlizat dosta hora (jeni?  ) i moje6 da pro4ete6 mneniq po dosta razli4ni vaprosi
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 19:58
da be imenno - kurnik golem e -> nemat si rabota maichetata i po cel den obsujdat nekvi neshta, ta taka se trupat milioni mneniq po kvoto se setish
i imat po 20k posta na potrebitel dosta po-napred sa ot nas :S
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 20:07
Gipo написа: Розов селянин написа: Не знам дали за едно и също суровоядство говорим, но това което се приема като суровоядство всъщност е по-вредно и от вегетарианството. И не говоря от лично мнение.  Бъркаш се нещо  Admiral General Till написа: колко тении може да си докараш с тва сурово, разните му там трахинелози а у, че майката си е ебало. квото и да е, не оправдавам суровоядството Тилчо е 3тото медицинско лице, макар и да е още наполовина, което затвърждава мнението ми, че даже и с различни доводи. Принципно суровоядството се комбинира с вегетарианство, тъй като животинските продукти носят много повече рискове при сурова консумация от растителните. Вълченце, знаейки разликата между веган и вегетарианец, не виждам къде с какво някъде съм се изказал така, че в пробитата ти крива глава да се зароди тая бездарна мисъл, че всъщност не знам каква е разликата. Ти обаче си от оня вид лайна, които са без особено ясна изразена консистенция. Рехав си. Щото си недоносен. Преждевременно изсран. И вместо със самочувствието на здраво изпечен дрисък, пропаднал върху блестящ порцелан, си резултат на инконтиненцията на баща си, стичащ се леко по косматата вътрешна част на бедрото, лигавейки кура му. Но какво прави баща ти с теб е друга тема. Достатъчно творчески ли се изразих, путко гангренясала ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 20:10
ddddaaaaaaayyyyym that was some oldfuckinschool shit !!! 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 20:17
sylza mi tekna 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Vegan Публикувано на: 28 Май 2014 20:31
слабо 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|