Преди години си мислех че ще берем срам в Азербайджан, като пратим българката от цигански произход, ромският славей Софчето Маринова на Уровизията.
А страната на Стефан Цвайг, Моцарт, Бетховен, Шуберт, Щраус, Густав Климт и Шварценегер ... се представя с някакъв пулочовек, ебаси.
Пред тоя, нашия Азис ми изглежда като едрогърда, симпатична студентка по медицина от родопският край, като преди това съм праснал и три облака под звуците от ангелският глас на Тони Сторато /баща/.
Тоя свят не отива на добре. Направо Путин да пуска бомбите над США, Израел, Турция и може би Англия ... още се колебая за Англия, че имам приятели там. Някои учат магистратури , другите берат смокини.
А в България да правим референдум за влизане в състава на РФ, като преди това разстрелят представителите от народното събрание на площата , барабар с Роската Плевнелиев и Веско Маринов. Певски ще го бесиме за назидание, на Доган ще му бутенм и другото барбекю. Само Майчето Манолова ще оставим че ми изглежда мръсница и на 3 водки може да я удариме
А и Деница Гаджева от Атака няма да бараме
А , и много поздрави на Андрей
него може да го пратиме в Белене за 25-30 години да си отпочине малко.