Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Росен Петров
Публикувано на: 16 Фев 2014 22:57

Волтажният бил проницателен...

Профил

Публикувано на: 17 Фев 2014 00:24

тои е проницателен и е месниа афторитет на тема всичко
we
maina

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 17 Фев 2014 09:51

аз пък се чудя, кой би му се вързал на кънчо след открития флирт с герп
то там, кой с коой не си е бил гадже де, палавници
иначе правилно си се залъгал като доста хора в началото , изглежда интелигентен, честен и тн. ма бързо се надупи и той
ма е добра алтернатива на синята секта де

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 17 Фев 2014 12:25

what if they get me? написа:
kaboom написа:
яка е таа книга брал мой

Прочети я цялата, на един дъх се чете.

she se zadoshi we ko go lajesh

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 17 Фев 2014 12:41

Радан Кънев не мога да го взема на сериозно... първо никога не бих гласувал за него, второ навсякъде дават преднина на Барека пред реформаторите. Аз мисля, че и двата балона ще се спукат след някоя грешна стъпка и статуквото ще си остане, само може би без Атака този път, а с националния фронт за спасение или Боян Расате с гвардията...

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 17 Фев 2014 14:09

what if they get me? написа:
http://chitanka.info/text/24104/15

тая книга трябва да я вкарат в училище още от осми клас

http://chitanka.info/text/24104/16#textstart :D

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 17 Фев 2014 14:30

Аз с тъга установих, че не е много дълга... :(

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 17 Фев 2014 17:56

The Wolf написа:
Радан Кънев не мога да го взема на сериозно... първо никога не бих гласувал за него, второ навсякъде дават преднина на Барека пред реформаторите. Аз мисля, че и двата балона ще се спукат след някоя грешна стъпка и статуквото ще си остане, само може би без Атака този път, а с националния фронт за спасение или Боян Расате с гвардията...

Толкова по-зле, ако хората не вземат на сериозно човек като Радан Кънев, а са готови да гласуват за някакъв смешник като Барека. Мисля, че двамата изобщо нямат база за сравнение, но изглежда само аз смятам така...

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 17 Фев 2014 18:12

Андрей, проблемът на Кънев е, че е наивен и зависим, няма политическо поведение и няма нищо общо с представа на десните избиратели за истински лидер. Защо? Ми щото на мислещите хора са им високи стандартите, трудно е да им угодиш. И тия хора, понеже имат малко акъл в главата, са пределно наясно, че не Кънев е човекът, който определя дневния ред на РБ.

За сметка на това Кънев все пак е с претенции, говори витиевато, но не много съдържателно и никой от тия, дето ще гласуват за Бареков или Бойко не биха го разбрали, т.е. от тях пък никога няма да получи глас.

Т.е. като си дам гласа за РБ на следващите избори, ще е по всяка вероятност просто защото останалите са абсолютно безпризорни мърши, а не щото точно личността на Кънев ме е вдъхновила много и съм повярвал, че може да свърши нещо.

И пак - най-голямата грешка на "реформаторите" беше, че не теглиха Цензура майна на ГЕРБ. Сега хората, дето не искат да гласуват за ГЕРБ, защо да си дават гласа на РБ като е все същото? А хората, дето симпатизират на ГЕРБ РБ специално така или иначе никога няма да ги спечели с нищо. Същата тъпанарска работа като със Синята коалиция, която две години клеча на Бойко.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 17 Фев 2014 18:49

Liberty написа:
Цитат:
Искам да знам какво мисли Андрей за Петров

Верно ли ще обсъждаме бг политика и то точно тези палячовци. Конкретно Росен Петров е ченге и заедно със Слави Трифанов винаги са подкрепяли руската енергийна мафия у нас и комунистите.

Направи ми много добро впечатление това е човекът и политическата партия която искам да видя в следващият парламент. Честно казано не разбирам как някой с капка здрав разум би гласувал за някой друг в ТОЗИ момент:

И в следващия, и в тоя, и в предишния, може би и в по-предишния... :lol: Нали, не заради Радан, всички знаем, че ДСБ = Костов... :D

Аз ся съм малко разколебан в СКБ-то, след смяната на Чакъров, но мисля, че пак за тях ще гласувам. :D

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 17 Фев 2014 20:38

Meanwhile in Japan...
http://www.youtube.com/watch?v=DBIBf86DYLI

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Фев 2014 22:33

Андрей, аз лично не мисля да гласувам нито за реформаторите, нито за Барека и хората му. Колебая се да дам гласа си между три партии на евровота. Абв, национален фронт за спасение и Герб.
От една страна симпатизирам на Първанов като човек, той има къща близо до моята вила и макар да не съм се запознавал лично с него, смятам че може да помогне повече на България от Станишев/Местан. От друга страна пък бих искал Националния фронт да изкара повече от Атака и да се утвърди като заместник на Атака. А аз винаги съм клонял към националистите, не към най-крайните, но все пак. За Герб пък бих гласувал за да не се пъне в гърдите Станишев, че пак е спечелил и народа уж го е избрал. Пък и някои неща направиха все пак гербаджиите, докато комунягите засега само вдигнаха заплатите си и дадоха мижавите 3,50 на пенсионерите. Не че съм против комунистите, но тези не са такива, по десни са от десните.... Не виждам и смисъл да гласувам за някоя малка партия, да ми се загуби гласа само. Колкото и да уважавам хора като Витков и други навлезли в политиката отскоро, но всъщност нямащи нищо общо с нея, не бих гласувал за тях. Ще съберат 1-2 процента и това им е максимума.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 17 Фев 2014 23:45

^ След като видех герб спрех да чета. Даже не ме интересеват кви са ти доводите, че да гласуваш за тях. Трябва да си яко изпържен тип дори да си помислиш, че герб са възможност... :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 18 Фев 2014 00:35

@Thе Wolf
Да гласуваш за комунист и то от старата гвардия не може да бъде оправдано по никакъв начин. За останалите няма да коментирам

@Serious Sam
Аз лично винаги съм подкрепял Костов, но една от мистериите на която никога няма да си отговоря е защо от всички премиери които България е имала от началото на прехода, точно Костов българите го мразят най-много :)

Това обаче е без значение сега, тъй като Радан Кънев млад лидер, който не носи бремето на предишни управления

Кенефен Управител написа:
Андрей, проблемът на Кънев е, че е наивен и зависим, няма политическо поведение и няма нищо общо с представа на десните избиратели за истински лидер. Защо? Ми щото на мислещите хора са им високи стандартите, трудно е да им угодиш. И тия хора, понеже имат малко акъл в главата, са пределно наясно, че не Кънев е човекът, който определя дневния ред на РБ.

Не съм съгласен по нито една точка. Според мен има необходимото лидерско излъчване и говори добре. Освен това не е казано че десните избиратели са непременно някакви супер тегави интелектуалци. Напротив. Според мен Кънев може много добре да се асоциира с младите хора в Бългаирия, които търсят нещо различно от мутрафона Бойко или комунистите. А и какво означава "не определя дневният ред на страната"? Естествено че не я определя, нали пое председателството на партия която дори не е в парламента :D Обаче пак ще дойдат избори и тогава всичко зависи от броя гласове.

Цитат:
И пак - най-голямата грешка на "реформаторите" беше, че не теглиха Цензура майна на ГЕРБ. Сега хората, дето не искат да гласуват за ГЕРБ, защо да си дават гласа на РБ като е все същото? А хората, дето симпатизират на ГЕРБ РБ специално така или иначе никога няма да ги спечели с нищо. Същата тъпанарска работа като със Синята коалиция, която две години клеча на Бойко.

Така е, тук съм съгласен. Просто не им стиска да теглят майната на Бойко защото осъзнават, че на следващите избори в най-добрия случай ще влезнат в парламетна с няколко депутата и се блазнят от възможността да направят коалиционно правителство с ГЕРБ. Разбира се това отразява краткосрочните им интереси, но е изцяло безпреспективно. ГЕРБ е партия без някаква определена политическа дуктрина. Те реално на първите избори дори нямаха програма за управление. Те са партия която се крепи само на имиджа на един човек. Когато този имидж се изтърка от тях няма да остане нищо, както се случи с НДСВ. Те никога няма да успеят да спечелят пак толкова много гласове, както на пред-последните парламентарни избори.

Стратегията на РБ трябва да бъде да заемат мястото в политическото пространство като автентичната дясна партия у нас. Това трябва да е първата им битка.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2014 00:50

Тази битка вече е изгубена.

А под РБ имам предвид Реформаторски блок, не Република България :D
В смисъл, че той дори самостоятелен председател на ДСБ не е, камо ли някой, който може да поведе Реформаторскяи блок. Не е тайна, че Костов го отглежда в продължение на много време като свое протеже и изобщо не е тайна кой задава дневния ред на ДСБ чрез Кънев.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 18 Фев 2014 10:59

Прочетох всичко досега и съм много доволен, че господата, които обикновено пишат на латиница и не по темата, сега всъщност са се показали като загрижени за нашата родина-майка България.
Според мен в България истински десни няма. Така наречените десни - НДСВ, Реформаторски Блок, ДСБ са си подлоги на БСП-то и не е тайна за никого, че начело, а и в редиците на тези партии има бивши партийци. Какво им е дясното??? Витков и някои други нови партии може да имат истински стремеж към правилни демократични действия, но както беше казано вече, няма да ги изберат.
БСП на свой ред не са леви и със сигурност не са комунисти: доколкото следя политиката и Парламентарния контрол, Гей Сергей се подмазва на силния на деня - САЩ, а от време на време говори хубаво и за братушките, заради "вечната българо-съветска дружба" от едно време. Ей така, пенсионерските избиратели да въздъхнат и да си припомнят тези "славни времена". Един вид достоен защитник на... частни интереси.
ДПС (и партийката на Касим Дал) са хора на Ердоган и ме учудва, че СЕРгей си затваря очите за това и работят заедно, но може и на Турция да се подчинява БСП-то, знае ли човек. Истинската лява партия е СКБ (Съюз на Комунистите в България), но те имат едва няколко хиляди избиратели.
Най-тъжно за мен е състоянието на националистическите партии - Атака ми паднаха много в очите, защото вандалските им прояви не могат да се покрият, а Волен по интервюта само плюе по бивши свои и ми разкрива някакви конспирации. Пълна трагедия. ВМРО се срина, а и ми паднаха в очите с тази коалиция с Бареков. Преди бих бил склонен да кажа, че ВМРО са моята партия. Каракачанов винаги е бил от по-приличните партийни лидери за мен.
Тревожно е надигането на нацистите у нас - Кръв и Чест ли, кви бяха - аман бе, толкова време се гради етническия мир, ако тези направят някакво клане, край.
Роската и Бареков са ми безразлични. Конкретно Петров съм го запомнил като патриот и загрижен за държавата човек, но с този нос и този мутренски вид не ми вдъхва особено доверие... Бареков помня, когато пееше "Само да те гепна" в ефир и сравнявайки това му състояние на кварталния льольо със сегашните му изяви, не мога да приема, че изведнъж стана някакъв сериозен.
Това "България без Цензура" би могло да е (и вероятно е) работа на Пеевски, дето притежава ТВ 7. Дано да греша за тия двамата, ама не бих гласувал за тях.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2014 11:26

СКБ са болшевишки-леви.

http://worldtodaybg.com/2013/01/21/%D0% ... %B5%D1%81/

Интересна статия за Възродителния процес.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 18 Фев 2014 12:15

mnoo tapi mi stanahte
spiram da ochastvam v taq tema

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2014 13:19

kaboom написа:
^ След като видех герб спрех да чета. Даже не ме интересеват кви са ти доводите, че да гласуваш за тях. Трябва да си яко изпържен тип дори да си помислиш, че герб са възможност... :lol:

Нека приятелството ни не прераства в нещо повече, не е нужно да отговаряш на всяко мое мнение, но знам че се чувстваш длъжен да споделиш притеснението си.
Почти всички партии са един дол дренки в момента, не стават да управляват, плюс че почти всички си имат шефове в сянка, спонсориращи ги да ходят по села и градове за да зарибяват хората с разни благини.
Като си толкова здрав, кажи за кой ще гласуваш кабуумче, просветли ни и дай едно сериозно мнение веднъж :)
Spoiler for :
интересеват-интересуват сладък :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2014 13:41

haide sega vseki da si prasne po edna chekiq i da uspokoi topkata

a kato doidat izbori prosto da misli malko po-realistichno

shot kato vi cheta tuka toku shto navyrshilite palnoletie (pone iskreno se nadqwam da ste takiwa, shot inache ste opasno typi), prosto ne mislite s glavite si

v Balgariq w momenta sashtestwuwa samo edna partiq, za koqto e oprawdano mlad chovek da pusne glas

towa e Reformatorskiq blok

makar che i tam mi e myka na syrceto, shtoto i tam ima masa bokluk

no pichowe

za kogoto i drugigo da glasuwate, izwinqwaite, ma prosto ne zaslujawate jivota, koito wi e daden, shtoto ste twyrde typi ochewidno i dalech ne e nujno da si cheshem ezicite deset stranici za towa

- Алминатора

- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com