Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: Gamebox
Публикувано на: 20 Ное 2013 13:04

Дейба, засрахте темата с тея трипъл-дабъл-фор постове бе :x
ПС: Васенце, ти си по малко от всичко дет си изброил, плюс шизофреник и капут. Точно па ти да се обясняваш, стига зарибява децата из форума ей, как те не опандизиха досега :roll:
Съгласен съм с Багеристо(ЧРД на патерица и дано да се стегне, че с неколко месеца е по голем от мене, ма показва разум за разлика от некои :D ), никой не ви държи на сила тука, като има по хубави места и щом смятате че тука има толкова паплач. На по старите и сериозни геймъри, няма да им хареса нито стила, нито визията на онзи сайт, но щом се кефите, ок, с годините ще отмине.

Профил Skype

Публикувано на: 20 Ное 2013 20:24

Its me bitches написа:
Т Р И У М Ф ! ! !

И аз имам такива. само да ги изкарам на принтера....

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2013 20:48

SouLSteaL написа:
Its me bitches написа:
Т Р И У М Ф ! ! !

И аз имам такива. само да ги изкарам на принтера....

Мхм, аз преди като имах повече свободно време не само измислени класации печелех със сайта си, ама и фланелки и чашки с лого правех, ех тая мода нема да умре, само ще се сменят лицата и имената, винаги ще има хора да го правят тва нещо, главно на 16-20 години, докато още им се занимава :roll:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 21 Ное 2013 15:53

Минавам само за малко да изразя дълбокото си несъгласие с всички които опяват как едва ли не РС Мания бил мъртъв :D Това са меко казано пълни глупости. Както и други потребители отбелязаха в други теми по въпроса, сайтът стои много добре в българското гейм-пространство от години, има непрекъснато, актуално и професионално написано съдържание, както и съвременен дизайн (за сравнение въпросният gamebox, нищо лошо не искам да кажа, но прилича на рандом блог).

Също така РС Мания има и доста активни потребители (не тук във форума) но в комюнитито от хора които, четат и коментират статиите. Рекламодатели също не липсват очевидно.

До сега не ми се е случвало да ми дотрябва инфо за някоя актуална игра и да не го намеря на този сайт, така че какво повече искате?

С две думи:

PC Mania rules biches! FOREVER!

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 21 Ное 2013 16:10

то едно комюнити, някви токсик педали със 10 акаунта (които може да са на пцмания, не бих се учудил) и преписани статии от gamespot и IGN за конзоли с цел flame под статията, един път в тримесечие... У форума от година насам васко е подложил форума на невиждана диктатура и терор и като цяло изгони 80% от оцелелите ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2013 20:13

Извинявам се на всички!!!
Темата се превърна в поредния спор.Извинявам се отново,защото отчасти вината е моя...Не трябваше да сравнявам pcmania с gamebox.Първо,защото знам какви са чувствата на повечето от вас към pcmania...Извинявам се и защото,когато написах темата,мисълта ми беше всеки запознат с въпросния сайт да изрази впечатлението си и мнението относно него.....Заради разправията ни с Лидера,се принудих да използвам pcmania за сравнение и точно там сбърках...Навлязохме в подробности и така се стигна до тук.
Не се сърдя на повечето потребители(дори на тези които ме обидиха ;p),които защитиха pcmania.Все още тя е най-голямата-поклон към славното и минало и за в бъдеще очаквам прогрес!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

П.С:::Моля да забравим за спора и нека всички се чувствам свободни да изразят мнението си относно GAMEBOX!!!!!!!!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2013 14:01

Да то няма голям ефект от поста ми.Като гледам продължаваш....

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2013 16:14

Васенце, ти тея турнирчета си ги вкарай да не казвам къде, момичетата от града щом печелят прай му сметка какъв е турнира. С български турнири че ми се пъне, ма ти наистина си олигрофен бе :?
venenum написа:
Да то няма голям ефект от поста ми.Като гледам продължаваш....

Не му се връзвай човек, все пак се досещаш, че има причини всички да го псуват това момче, иначе не съм спорил, изложих ти моето мнение по въпроса, един вид нещо като дебат се получи(макар че тая дума е силно унижена от политиката), после малко прекали с нещата за пц мания(върза се на липсата на акъл на васето), но няма проблеми, харесват ми темите ти, ако ги пускаш и в правилния раздел(тоя за компютърни игри), ще си спестиш враговете, дето евентуално ще създадеш в общия :wink:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2013 19:50

Its me bitches написа:
Ей тъпанар, пропаднах ти всичките аргументи, и ти пропадна, едно смислено нещо не каза бе...
[

Какво си пропаднал бе :lol: По смислено от тва не можеш го асимилира, обяснявам ти, че такива турнири има стотина и се печелят от лайна, понеже свестните сайтове не си губят времето да се занимават с подобни работи, затова геймбокса и момичетата от града са на първите места, ти сериозно ли си вярваш,че тва са най-добрите сайтове на която и да е година в България бе имбецил жалък :lol:Що не пуснеш и класацията на Бг Топ, може некой да се върже, че си умен :wink: Имам чувството, че говоря с някакъв кретен честно, то и троловете си имат някакво уважение и гледат да не изглеждат в лицето на всички като идиоти. И няма как да ме накажат, щото отдавна минах твоята възраст, на която явно ти си спрял развитието си...
ПС: Кога съм се обяснявал на тебе точно :roll: То всички ти обясняваме че си тъп, не разбирам с какво аз съм по специален от другите, та толкова ми се радваш като те псувам 8)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2013 20:14

С всяко твое мнение доказваш колко си тъп, толко ми е приятно да споря с тебе, все едно ми правят преглед на простатата. Откъде сметаш, че щи помня всяко лайнено турнирче бе, лайно. Аз чакам ти да напуснеш форумо както каза като направиш 1500 мнения, а да не говорим кой сере при филмите и като цяло у форумо, като копира мнения на спрелтаците от форгей... Та чакам да стане страшното мой, винаги си добре дошъл, дотогава смятам, да пускам разни мненийца в отговор на твоите, та да наваксам за двете години, в които не съм писал с тоя профил, така че хем ми е кеф, хем скоро може да направим 1000 поста :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2013 20:51

:x :cry: :oops: Найш как саднах сега бе, изгуби ми се шанса да видя незаконния си син и да изпия по един таратор с него, добре че майка ти е тук да ме утешава, щото наистина ми стана много гадно :(

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com