Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 17:10
Аз съм 100% сигурен, че си имаме работа с човек с психически проблеми. Щото какъвто и "шегаджия" да беше, щеше да му е писнало вече. Жал ми е за тоя човек, сигурно се е примолил на Боби да не го банва, за да не се самоубие.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
австриискиа дънер
|
 |
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 17:20
иа с представете че това е боби 
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
Мнения: 315 Местоположение: На Какаши сенсей фануса, фануса!
В момента играе: с пишката си
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 17:23
Който има възражения да ми ги заяви в лицето!
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 17:26
ама ти само изпражнения върху лицето си просиш 
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 17:27
Много си смел зад монитора.
___________________________________ Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 17:32
пред монитора съм, мой
кво да правя зад него...
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 17:39
И си хитър като стадо гумени лисици.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 18:17
Gipo написа: Лидера написа: Сайт за бързо чукане, ако не ти се занимава с некви връзки дълги, бях на него преди една година, мотото е дръниш, отговарят ти, чукаш и си заминаваш, без да те търсят Ама чакай бре, тия са компаньонки всичките, нали така?  Сега, тъжното за тех е, че не са компаньонки, просто искат да бъдат чукани, те повечето са дошли от селата и искат да си правят бройки. Разликата между тея и тея на улицата е, че тея го правят за кеф и без пари, пробвай ако не верваш, е има и изключения, но рядко. Готиното е, че те имат терен обикновено, понякога ти правят и ядене, после се напивате яко и се почва цела нощ  От мои приятели съм чувал, че има и по така коври, които ти плащат да им изпълняваш някакви фантазии, да бъдат бити или да се правят на господарки, ама аз не съм опитвал, обаче един френд от две такива за месец спечели една заплатка на счетоводител  Иначе сайта е еквивалент на гепи ме, търсиш си секс безплатен без обвързване, ама с тая разлика, че у гепи ме са някакви малолетни джукести фотошопирани кучки, а тука админа ги проверявал снимките да са истински и затова некои са с по увиснали гърди  Надявам се да отговорих пълноценно, щях да драсна и още наблюдения, ама васето е надсрал яко темата. ПС. Ако някой реши да пробва, то предупреждавам - недейте да си правите рег, че ще почнат да ви се лепят педали като васето и някои дебели и грозни женища. Просто която си харесате пишете и и се уговаряте за ден. Анонимност му е майката, май имаше възможност и тел номера да си прикриеш, ма от половин година не съм действал през сайта.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 19:19
"Не са намерени съвпадения." Тва като оная мъдрост: отиваш на купон, оглеждаш, ако не виждаш мацка, дето те кефи, излизаш, занижаваш стандарта и повтаряш пак до успех.
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 20:43
Лидера написа: лайна Абе Лидер ли си там къв си ... Горният пост верно ли си го мислиш наистина това бе ? Ти си с некви много тежки мозъчни недостатъци ... Тука в тоя форум и едно време беше пълно с дебили , ама сега е станало още по-лошо положението. Хора с по 3112 профила пишат уникални тъпотии който са толкова жалки , че нито са забавни, нито нищо ... ама щoм на вас си ви е забавно.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 20:58
да ве после и по 2лв. на смс  И УАНТ ИТ АЛЛ ФРИИ!!!
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 21:15
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 21:33
Абе защо като натисна F5 ми говори некакъв "No players are running the game"...? 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 21:43
@No Name: Човек, няма да те псувам, щот с теб май се познаваме от един предишен мой акаунт  , пък и ми е направило впечатление, че отговаряш свестно и си печен събеседник. Та, по въпроса, нищо се не взима за чиста монета, кво да ти кажем. А иначе не знам дали някой следи оная телевизия тв 7 на делян пеевски, там имаше едно тъпо шоу където разни дебили споделяха с една фолкпевачка. Та тая същата беше поканила админите на разни сайтове като тоя(май и на тоя също), админите, то е ясно, че собствениците няма да се занимават и са някакви в чужбина. Гледах го по случайност и всичко си беше ала-бала, ма накрая кухата се сети да ги пита не се ли притесняват да ги не опандизят и те отговориха така: Ние сближаваме хората чрез чат, а те продължават започнатото от нас в реалния живот. Е някои си излъгаха, че са сватовници и тн. и че всеки поства квито си снимки иска. @SupaKilla: Е ако почне да ти се обяснява спирай, като знаеш, че те точи, то целта е един смс, да хванеш безплатното, у тия сайтове питаш ше се... и чакаш отговор къде @Dante: Може ли да ми метнеш линк на профила на оная върху тоалетната чиния 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 01 Окт 2013 23:32
колко пъти да ти казвам да си махнеш тъпанарския аватар?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 02 Окт 2013 01:10
Тема за мацки а я превърнахте в тема за мъже
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 02 Окт 2013 03:06
изненадан ли си? 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 02 Окт 2013 09:12
Пълна простотия са тия сайтове, служат само да вземат пари. Същата работа като ония "секс телефони" на времето  Или регистрираните там предлагат платени услуги или са пълен фейк с чужди снимки и те карат само да пращаш SMS-и. Най-много да попаднеш на педерас или някаква мазна и дърта мангалка. Автора на темата сигурно и той получава нещо щом рекламира тоя кенефен сайт.
|
|
|
|
 |
Мечиста
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацката мечта Публикувано на: 02 Окт 2013 09:12
Nocturno написа: колко пъти да ти казвам да си махнеш тъпанарския аватар? И к'во ще направиш по въпроса, отрепко?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|