Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: RIP PCM форум
Публикувано на: 25 Мар 2013 22:39

Незнам аз влизам в форума от 2005 година и до към 2008 ма се пи6е6е много тукая след това какво стана незнам с всяка изминала година се убиха не6тата и форума замря тотал. а и аз спрях да влизам 4есто в посл 2-3 год ,влизам мн рядко и гледам само пи6ат некви геиове надъхани,псевдо фитнес педерас4ета и тем подобни интернет мутри :banli:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2013 00:01

Все същите глупости отново и отново.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2013 08:51

Braveheart написа:
...

Ти си 6 годишен бе, няма как да си влизал през 2005та, я се виж как пишеш :lol:

Иначе по темата - поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=ElDu65m-mdw

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2013 09:52

Искам да изтъкна справедливо, че
вестта за кончината на форума ни е силно преувеличена. :D

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 26 Мар 2013 10:05

Gipo написа:
Braveheart написа:
...

Бахти зарибеното техно парче. Тва да не повярваш че е правено у нас.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Мар 2013 11:03

WC Мания няма как да умре, щото колкото и да е зле една тоалетна, все ще се ползува от хора в нужда. 8)

Профил

Публикувано на: 28 Мар 2013 16:59

Gipo написа:
Braveheart написа:
...

Рече и отсече,педерасчето долно. :D Ти си пълна мишка ,кой знае колко сдухан си навънка и избиваш комплекси в тоя шибан форум.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2013 08:34

Еми одъртяхме, не сме в 8ми клас, та основното ни задължение да е киснене във форума и цъкане на игри :lol:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
В момента играе: head games
Публикувано на: 19 Апр 2013 03:15

Времената се променят. Форумът обезлюдя, защото ние сме остатъци от един пазар, който отдавна го няма - този на компютърните списания. Нашето PCM братство е подобно на феновете на книги-игри или на привържениците на СДС - отдавна му е минало времето. Няма причина да съществува геймърско общество. По-зле от една facebook група сме. А ми се иска да правим нещо заедно - както навремето ни обединяваше списанието, проектите, фен-сайтовете. Има неща за вършене. Най-добре ще е всеки от нас да продължи по свой път към успеха. След някоя и друга година ще сме на 30 и по-добре да сме направили нещо от себе си. Може да е супер тяло (Скалата на 40 преоткри фитнеса) или престижна диплома, бизнес начинание или пък клуб за частни партита с цигари и момичета и алкохол (един приятел беше наел помещение и се събираха за ролеви Dungeons&Dragons сесии). А може и някакво семейство - моите съученички вече се ориентираха.

А и ми се струва, че вече е клиширано да се пише и дебатира по форуми. Усещате ли. От време на време чета форума на levski.bg, главно за да видя как сините фенове си псуват отбора (преди време бях левскар, сега викам за "резаците" от Лудогорец, ахах) - ами те там пишат петдесетина човека. Жалка работа са интернет обществата, уви.

Което ми напомня за прекрасните събирания по квартири и места. Тва е истината. Информационната ера се завръща хиляда години назад и реално единственото смислено нещо е личният контакт и култовите приключения. Тва срещите ако не ги поддържаме, с нищо няма смисъл да си губим времето :cry: Последното събиране с Владо, Митко, Балик и други интересни люде от форума беше нестандартно :D

Апропо, мене ми е чудно с какво се занимават например авторите на марката PC Mania. Тези Боби, Момчил и останалите, които преди 15 години са направили изданието. По нашата логика те трябва да са супер дърти и вече отживели :D А и напрактика вече нямат нищо общо с форума - така се стекоха нещата, че техният проект изчезна и благодарение на интернет, един дериватен продукт като форума изникна, привлече хора и в момента си крета без визия за бъдещето. Няма нови попълнения.

Ако трябва да направя аналот - а те сигурно са много такива - бих сравнил проектът PC Mania с телевизия ММ и други подобни БГ начинания, превърнали се в култови някога. Какво следва нататък? Скоро ще станем на тяхната възраст - когато някакви пичове са почнали да издават списание през '98. Тва ме кара да се замисля, че те наистина са пичове, щото не всеки оставя зад себе си нещо.

Темата беше за Форума де. А той не е просто форум ей така. Има си причинно-следствена закономерност. Както мултиплейър хита CounterStrike и Half-Life от 97. Имат пряка връзка, но нямат нищо общо помежду си. На първата съм играл дори с колежки от университета преди няколко години, беше комерс. А Халфа, когато бях шести клас, беше известен главно сред нърдове като нас. :D

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 19 Апр 2013 10:27

Форума е на доизживяване. няма какво да се мисли. до края на тая година нищо няма да остане.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 19 Апр 2013 23:48

Кучки, бща ви е пиян и не бърка буквите!!!! И беше баси мощното пеене цяла вечер.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2013 08:02

Не унивайте, пичове, качеството в цял свят изчезва.

Тия, които ги нема, можем и без тех :!:

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 22 Апр 2013 15:49

rip in piss

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2013 16:31

Хаха! Спокоен съм, ще се завърнем някога като стари емигранти.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2013 16:32

Creat0r написа:
Времената се променят. Форумът обезлюдя, защото ние сме остатъци от един пазар, който отдавна го няма - този на компютърните списания. Нашето PCM братство е подобно на феновете на книги-игри или на привържениците на СДС - отдавна му е минало времето. Няма причина да съществува геймърско общество. По-зле от една facebook група сме. А ми се иска да правим нещо заедно - както навремето ни обединяваше списанието, проектите, фен-сайтовете. Има неща за вършене. Най-добре ще е всеки от нас да продължи по свой път към успеха. След някоя и друга година ще сме на 30 и по-добре да сме направили нещо от себе си. Може да е супер тяло (Скалата на 40 преоткри фитнеса) или престижна диплома, бизнес начинание или пък клуб за частни партита с цигари и момичета и алкохол (един приятел беше наел помещение и се събираха за ролеви Dungeons&Dragons сесии). А може и някакво семейство - моите съученички вече се ориентираха.

А и ми се струва, че вече е клиширано да се пише и дебатира по форуми. Усещате ли. От време на време чета форума на levski.bg, главно за да видя как сините фенове си псуват отбора (преди време бях левскар, сега викам за "резаците" от Лудогорец, ахах) - ами те там пишат петдесетина човека. Жалка работа са интернет обществата, уви.

Което ми напомня за прекрасните събирания по квартири и места. Тва е истината. Информационната ера се завръща хиляда години назад и реално единственото смислено нещо е личният контакт и култовите приключения. Тва срещите ако не ги поддържаме, с нищо няма смисъл да си губим времето :cry: Последното събиране с Владо, Митко, Балик и други интересни люде от форума беше нестандартно :D

Апропо, мене ми е чудно с какво се занимават например авторите на марката PC Mania. Тези Боби, Момчил и останалите, които преди 15 години са направили изданието. По нашата логика те трябва да са супер дърти и вече отживели :D А и напрактика вече нямат нищо общо с форума - така се стекоха нещата, че техният проект изчезна и благодарение на интернет, един дериватен продукт като форума изникна, привлече хора и в момента си крета без визия за бъдещето. Няма нови попълнения.

Ако трябва да направя аналот - а те сигурно са много такива - бих сравнил проектът PC Mania с телевизия ММ и други подобни БГ начинания, превърнали се в култови някога. Какво следва нататък? Скоро ще станем на тяхната възраст - когато някакви пичове са почнали да издават списание през '98. Тва ме кара да се замисля, че те наистина са пичове, щото не всеки оставя зад себе си нещо.

Темата беше за Форума де. А той не е просто форум ей така. Има си причинно-следствена закономерност. Както мултиплейър хита CounterStrike и Half-Life от 97. Имат пряка връзка, но нямат нищо общо помежду си. На първата съм играл дори с колежки от университета преди няколко години, беше комерс. А Халфа, когато бях шести клас, беше известен главно сред нърдове като нас. :D

Сега видях. Халфа е от 98-ма. CS-a ако не се бъркам някъде от 2000-та.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2013 16:43

SeriousSam, добра работа за справката. Аз най-първите версии на CS си ги спомням, тогава ги играхме по гаражи и се чудех кво е това и как се купуват оръжия (тва беше най-най в началото, тогава цъкахме мулти главно стария Халф, Quake3, Quake2 и StarCraft). И някъде след 2-3 години откакто излезе за пръв път, CS придобли популярност и почнаха да правят турнири и да го играят момичета, както и ние се събирахме на групи и понякога бягахме от час да поцъкахме 30 мин в мрежа :D Ама тогава вече беше станал комерсиален.

Аз говорех за онзи ранен тъмен период, дето казваш - към 2000, когато знаеха само малцина и се зарибихме. От там е почнало всичко. Сега като се замисля, не знам каква връзка със списанието PC Mania има всичко това :D :D

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2013 21:16

Помня зареждаше със стартовия екран на мултито на халфа :D Още като мод и задължително се влизаше през халфа. Иначе имаше една карта, дето представляваше няква нощна, с две сгради и една улица между тях. Забравих я как се казваше.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2013 21:53

Да! Гангстер! Маниак :D

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 23 Апр 2013 12:05

Serious Sam написа:
Помня зареждаше със стартовия екран на мултито на халфа :D Още като мод и задължително се влизаше през халфа. Иначе имаше една карта, дето представляваше няква нощна, с две сгради и една улица между тях. Забравих я как се казваше.

cs_assault, то на стария (мода) ЦС друга нощна освен нея и cs_747 не се сещам да е имало.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost