Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: След 90 г. България остава без българи
Публикувано на: 15 Юли 2012 16:54

boi v kletka s masi, stolove i stulbi

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 17:03

Душицо.

Имаш криви рамена, криво тяло като цяло. Даже плочките т са крави. Имаш симпатично личице, което ще привлича дебелите и косматите чичковци в панделката, в която ще те вкарат, защото много ти знае кривата уста

Грухаш и тренираш здраво, това се вижда, но имаш 30 санта ръчички. Ти не си виновен, защото упорстваш и тренираш. Няма как да имаш вина, че имаш насран ген и колкото и да тренираш, няма да си ми на ръцете, на гърдите нито на акъла. Природата те е наказала да имаш криво като бастун тяло, но мен това не ме бърка приятелче. Забрави ги тея надежд да ставаш машина, не си роден за това младеж. Концетрирай се някъде другаде, защото ще се напениш на някой на живо и ще ти раздроби фейса. Сигурен съм че си мислиш че си много як, типична грешка на пубертетския акъл. Другата е че гледате снимки на някакви фитнес маниаци и си мислите че е много гот да си някакво огромно набито животно. Тея пичове ги препукват навсякъде, където се правят на мъже. Не случайно най-успелите бойци не са някакви назобани олигофрени. В никакъв случай не те сравнявам, ти си 60 кила и искаш да станеш някаква нацепена чичка.

Говоря ти тея неща, защото цялото ти самочувствие се дължи на това, че си мислиш че си велик, типично пубертетско надуване. Иначе не обсъждаме това колко си прост и какъв дебил си се пръкнал, защото това и двамато го знаем, поне да ти говоря неща дето те интересуват, да си наясно че и там не ставаш за нищо даеба. Не знам как го вадиш това его, с туй кривото тяло. Ти поглеждал ли си се в огледало ? Не всички могат да имат моя ген, но поне не се хвали по форуми с това колко си здрав, щото не си и няма да станеш. Гълтай протеини, креатини, после ще почнеш сериозния зоб, най-много да станеш още по-смешен. Един ден някой ще ти набие един лакът в трицепса и ръката ще ти се издуе като балон. Жалко че няма как да проследя развитието на едно типично наивно човече обаче.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 17:09

Никога не съм претендирал да съм големия здравеняк,само че съм по-як от повечето жалкари като теб.Аз като цяло искам всички да сме приятели,но е невъзможно с жалкари като теб,които скачат за щело и нещело.Ако искаш това твоето да не си останат празни приказки(каквито са в момента) постни снимка поне,да те видим ква машина си.

Това ако не те е срам от великолепното ти тяло :lol:

Ако мислиш че добрата физическа форма няма нищо общо със боя жалко за тебе.Ако мислиш че единствения начин да направиш мускули е с вещества,пак жалко за теб.И благодаря за личицето.Много хора са ми казвали че имам готино тяло,но за първи път някой ми прави комплимент за фейса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 17:19

От ''жалкари като мен'' няма и един, който да е по зле физически и психически от теб. От форумните капацитети определено си по-здрав, но забелязвам че се опитваш да затапваш и да псуваш тоя и оня. Засега аз ги правя тея работи, като ми писнат форумните мушмуроци, може и да се намери място за wanna be като теб.

Инак, трябва да знаеш за мен, че не си поствам пикове гол до гръста, на сбирщина от мъже за да ми се кефят. Нито ще правя някакви пози и демострации за хора, които непознавам и не желая да имам нищо общо. Не съм тъп позьор, който няма кой да го оцени. Намери си гадженце, което да ти се радва на сравнително добре оформеното, но същевременно криво тяло и спри да разправяш на непознати, че си Хю Джакман в сравнение с тях. Тва е форум за компютъри, горе го пише - PC. Никой не го ебе колко вдигаш от лежанка, тука се водят дискусии, не канадски борби. Явно си недооценен и търсиш поле за изява. Аз си псувам за ташака форумните гъби, кои повече от други, ма ти не си дорасъл и не го правиш интереснои забавно, а си търсиш някой да ти лъска на перфектния ти имидж зад клавиатурата. Over and out, интересно ми е още колко пъти ще те псувам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 17:23

Тебе това че те "оценяват" мангалите като те фанат на тъмно в некоя улица вероятно ти стига.

Се тая аз съм честен човек и признавам когато някой ме превъзхожда.Ако успееш нещата които каза за себе си да ми ги докажеш по някакъв начин,ще призная че ме доминираш тотално и дори ше ти се извиня.До тогава считам че си измисляш и си гълтач.

А във форума за компютри има спортна тема в която и други са поствали такива снимки и смятам че там те са си на мястото.Там хората ги ебе колко вдигат от лежанка и се водят културни дискусии за спорт.Неслучайно това е общия форум.Нещата от живота включват и спорт.

Сега след като доказах и интелектуалното си превъзходство над теб излизам.

Само не разбирам,толко изгнили боклуци ли сте че трябваше да ми скачате точно заради тази тема.

Профил

Публикувано на: 15 Юли 2012 17:54

Отдавна се разкри, че за трол не ставаш :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 18:21

тъжно ми е когато трябва да съм съгласен с djcat, ама... ся ти видях снимките и...

meh.

с тва телосложение ще ти ходи повече да си нърд вместо да ме заплашваш със смърт чрез бой. ВЪВ ФОРУМА НА РСМАНИЯ :D

Профил

Публикувано на: 15 Юли 2012 18:22

reborn_izrod написа:
Тебе това че те "оценяват" мангалите като те фанат на тъмно в некоя улица вероятно ти стига.

Се тая аз съм честен човек и признавам когато някой ме превъзхожда.Ако успееш нещата които каза за себе си да ми ги докажеш по някакъв начин,ще призная че ме доминираш тотално и дори ше ти се извиня.До тогава считам че си измисляш и си гълтач.

А във форума за компютри има спортна тема в която и други са поствали такива снимки и смятам че там те са си на мястото.Там хората ги ебе колко вдигат от лежанка и се водят културни дискусии за спорт.Неслучайно това е общия форум.Нещата от живота включват и спорт.

Сега след като доказах и интелектуалното си превъзходство над теб излизам.

Само не разбирам,толко изгнили боклуци ли сте че трябваше да ми скачате точно заради тази тема.

Изрода подви пишка, че май и той осъзна мозъчната си недостатъчност :lol: Спрял мозък в криво тяло :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 18:27

Изрода просто не се прави на по-голям мъж отколкото е.Ако изрода ви срещне на улицата ще ви каже същите неща които ви говори и тук.Ако вие срещнете изрода на улицата няма да му кажете нищо от това което тук му казвате.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 18:29

ле ко :lol:

КАЗВАШ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ, А ?

БРАО БАТЕ

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 15 Юли 2012 18:34

Aз мислех, че изрода е некъв трол акаунт. Ма некви снимки, ала-бала.

Са кво, верно ли ще ми кажете, че тоя е некъв нов фагот, дето се ръби фор риъл?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 15 Юли 2012 18:46

Tiny написа:
Как се казва песента?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 18:55

Tiny написа:
Tiny написа:
Как се казва песента?

ако искаш песента просто иди на http://www.youtube-mp3.org/ и дръпни звука на клипа.После си изрежи края с некоя програма.Не мога да ти помогна повече.

А сега нека всеки смешник който някога съм преплюл да постне по нещо тук :lol: :lol: :lol: до утре ще бъда форомна легенда,ако фитенс-революцията в която участвах не е способствала вече за това

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 20:08

не знаех, че като ходиш на фитнес автоматично придобиваш и умения по бойни изкуства, но според изрода явно е така :lol:

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 20:19

reborn_izrod написа:
Изрода просто не се прави на по-голям мъж отколкото е.Ако изрода ви срещне на улицата ще ви каже същите неща които ви говори и тук.Ако вие срещнете изрода на улицата няма да му кажете нищо от това което тук му казвате.

тва е добро за копи паста :D

докарва го на скалата, трето лице а у СЕШСЕ

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 20:20

Джони Спагети - написа:
не знаех, че като ходиш на фитнес автоматично придобиваш и умения по бойни изкуства, но според изрода явно е така :lol:

Като ходиш на фитенс не придобиваш умения по бойни изкуства.Като ходиш на Бойно САМБО като Изрода тогава ги придобиваш.Освен това Изрода не ходи на фитенс мойто момченце :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 20:43

А иначе нито на гърдите може да ми стъпите,нито на рамената,нито на плочките,а най-малко па на гърба,както и да се заблуждавате тюфлеци и червеи жалки :evil:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 20:51

Бойно самбо, боже боже. Умили ме. Значи съм те прочел мотамо за какво се бориш. Сега ще позная, че тренираш повече година и половина във фитнеса и ако съм прав, и това са ти големите резултати, няма какво повече да обсъждаме. С тоя ген, очаквай перфектно тяло само с химия. Дотогава ръката ти ще тои като огъната тръба до тялото и ще е тънка като сопол. Иначе недей се напъва така пред огледалото, забравих да ти кажа, или поне си скривай фейса, защото там се четат усилията да си стягаш цицките и гърбината.

Иначе съдейки по постовете ти, мога да ти направя седмична програма, която да те доведе до успех.

Понеделник: Четене с разбиране
Вторник: Правопис
Сряда: Пак правопис, няма да се преумориш
Четвъртък: Формулировка на изреченията и словоред
Петък: Пунктуация и лексика
Събота: Правопис, много ти е зле, трябва да наблягаш
Неделя : Може да поблъскаш във фитнеса да убиеш време и без това няма да мръднеш много.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 15 Юли 2012 20:52

Абе, глупак, кво им се връзваш на кльощавите метали, да ти еба и детския мозък, плочки и гръб ми се хвали с тях... Те че са олигофрени и некъпани брадясали готове, такива са, ама ти падаш под тях като им отвръщаш. Че и го правиш като девствения пубер, който не се и съмнявам че си. Дръж се малко на положение, не излагай монката и мене, като представител на псевдо-фитнес обществото.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2012 20:56

bulLshi7 написа:
ти падаш под тях

леко и ти да не паднеш, мъжки :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение