Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 01:43
Да забранят колите, щото те ни тровят малко повече от цигарите.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 01:46
Да я забранят тая смрад, точно така! У вас си пушете колкото искате. Колите са средство за предвижване, на тях дължим много. На цигарите дължим... само смрад и жени с вкус на пепелници 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 02:02
Цитат: Което ще е подаръкът на правителството за деня на детето - 1 юни 2012 година", обобщи здравният министър Стефан Константинов. tova e samo igra
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 02:58
Ше ви серем на чувствителните бели дробове. Аз нямам нищо против да забранят цигарите в затворени помещеня, ама като видя някой да ми мрънка като Цензура увиснала и направо лайното ми се спича в чирвътъ още. Големи сте примадони, та 3-4 часа на задимено (и то само в дупките) не можете да изтраете, ама си дишате софийския смог като пичове. Прост народ, майка му деба...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 05:03
Браво Баце Бойко я съм ти фен. Велик полубог сред смъртни. За тея, що се гневят - цигаренето е лош навик и насилие спрямо непушачите. Апропо непушачите компенсират с храна, но не ви пречим нали бе! 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 06:58
да спрем и джисмитата, нали те причинявали рак
аве, кавали, едно време като нямахме компове и се вряхме по залите, седяхте с часове в дупките, където имаше толко пушек, че мониторите не се виждаха, сичко беше ок и не бучахте, НАЛИ ВЕ
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 07:34
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 09:24
То трябва и хората да имат по-добро отношение един към друг, ама НЕМА БАЦЕ
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 09:58
Десет години не съм ги спирал... И после си казах стига вече и ги спрях. Без никакво губене на нерви или заместители. Реално се почувствах по-добре и освежен. И преди да започнете да ме псувате, че тази е тема само за пушачи, аз изказвам само мнението и не карам никой да ги спира. Всеки трябва да се съобразява с другите, но много хора просто отказват да видят другата гледна точка. Сега, когато някой ми дъхне в лицето или пуши като комин до мен просто ми става лошо. За това одобрявам забраната, но само чистично. Горното мнение е много по показателно за това което искам... ама както се казва - НЕМА БАЦЕ
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 11:54
НЕКА ДА ЗАБРАНЯТ ЦИГАРИТЕ ИЗЦЯЛО И ДА ЛЕГАЛИЗИРАТ МАРИХУАНАТА !!!!!!!!!!!!!11111111111111111111
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
krriiissss
|
 |
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 12:43
The Chameleon написа: НЕКА ДА ЗАБРАНЯТ ЦИГАРИТЕ ИЗЦЯЛО И ДА ЛЕГАЛИЗИРАТ МАРИХУАНАТА !!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 +1
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 12:48
искам да доживея ден в който като изляза навън ще се веят димни завеси, хора седнали по пейки, на тревата, ех баси якото  всички да се смеят и да танцуват и после да се събудя 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 13:31
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) париж, квартал монмартр, цял брюксел, цял амстердам ко има да мечтаеш
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 13:47
Warbringer написа: Ше ви серем на чувствителните бели дробове. Аз нямам нищо против да забранят цигарите в затворени помещеня, ама като видя някой да ми мрънка като Цензура увиснала и направо лайното ми се спича в чирвътъ още. Големи сте примадони, та 3-4 часа на задимено (и то само в дупките) не можете да изтраете, ама си дишате софийския смог като пичове. Прост народ, майка му деба... Понеже си дишаме софийския смог като пичове, трябва и тебе да те траем как ни осмърдяваш ли, кво се опита да кажеш? То не е до тва кой колко диша бе, аре помисли малко. Мене пък ми се спича лайното и ми се връща обратно като видя някой е такъв като тебе, пристрастен на едната страна, да не може да тегли чертата и да се види отстрани. Работата е там, че никой не е длъжен, повтарям - НИКОЙ, да те трае да му размахваш цигарата на мястото, където се храни, пие или изобщо стои. Аре, аз всеки ден се омирисвам и съм свикнал, ма има хора, на които това им е искрено неприятно. Ти ги наричай путки, спичай се там и прави квото искаш. Но няма да са прост народ те, че ще те помолят да се разкараш, а ще си МНОГО прост ти, че ще мрънкаш как някой нарушава твоите права, сещаш ли се. Все едно да седнем на една маса и аз да почна да ти пърдя на главата докато си мухаш салата и ракията. Ма ше проявиш ТОЛЕРАНС и ше ме изтраеш, нали аз ще ти трая твоята димна смрад - тва ли предлагаш? И пак ще го повторя - няма бяла държава, където да извадиш цигара в ресторанта и да не те изхвърлят навънка с глоба. Те затва са толко прости на запад, разбираш ли...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
GiantR15
|
 |
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 15:16
Еми браво на тях, не че това ще промени нещо, но все пак.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 15:47
The Chameleon написа: искам да доживея ден в който като изляза навън ще се веят димни завеси, хора седнали по пейки, на тревата, ех баси якото  всички да се смеят и да танцуват и после да се събудя  Бате, това в Русе беше и до немалка степен все още е реалност, не знам Тил за какви Амстердами, Брюксели и Парижи говори. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 15:49
Сладури, и да се пените, цигарите и в момента не са забранени единствено защото се показа малко разбиране към ресторантьорския бранш, че сега ше им трябват бая пари инвестиция, за да са законоугодни. Иначе цигарите ше се забранят и вие ако щете и партия на пушачите да направите, това няма да се промени. И правилно! Пък ви го казва пушач. Мен лично ме дразни да ми люти на очите от дим ей ся зимата от цигарен дим, щото квото и да си говорим, никой не е хвърлил бесни пари за висококачествена вентилация, а е сложил там нещо да боботи без да върши работа. Щото на него така му е по-изгодно. Далеч не е само по дупките. А и както и да го гледаш, не е приятно да ти смърди на фасове докато се храниш. Сега, и аз не го виждам това да си пиеш бирата и да не можеш да опънеш тютюна, ама... тва е положението. Каквото е положението и с непушачите, които в момента са принудени да ни дишат гняста, а не трябва. Некой изцепи че се нарушавала няква си свобода... ми, пушачите сме свободни да пушим, ама без да димим в лицето на някой друг, щото тогава нарушаваме неговите права да не го тровим кат той не ще, не виждам кво непонятно виждате тука.
Освен това когато не седите на масата и от чудене кво да правите да палите фас след вас, ше пушите само като ви се допуши, така че и наистина да ви е кеф да пушите. Щото си е много по-яко. И аз се противях на забраните, ама поотскочих из Европата и усетих какво е да е забранено, и... ебаси, хареса ми.
Аре ся без мрънкания и псувания, цигарите все някой ден ше се забранят, и аз го чакам с нетърпение. Пък и вие ше свикнете, ебал съм ви.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 16:07
Ерджана доста точно го каза. "Свободата" в нашето общество е до там, че да не пречиш на свободата на другите хора. В случая с пушенето - пуши, колкото си искаш, но не пречи на останалите хора, които не искат да ти дишат отровния дим. Аз съм 100% за забрана на тютюнопушенето на ВСИЧКИ обществени закрити пространства. Навън си пуши, колкото искаш, у вас си пуши, колкото си искаш, в колата си пуши, колкото си искаш, но недей да ми пушиш в училище, ресторанта, дискотеката или нещо такова. Като бях в Швеция и това беше едно от нещата, които най-много ми харесаха там. И в дискотеката се пръскаш да танцуваш много повече, понеже не ти се напълват дробовете с отвратителен тютюнев дим. И хората са културни - като ти се пуши, излизаш навън и си пушиш. И, представете си, това го правеха в Швеция, през зимата, през нощта, дето температурите са яко под нулата. И все още никой пушач не е умрял от това! Причината хората да ходят по задимените дискотеки и барове е, че правят компромис с дима там, поради това, че искат да посетят заведението. В никакъв случай не означава, че не им прави никакво впечатление. В ресторантите отделенията за пушачи са по-пълни, понеже е необходим един пушач в компанията, за да се наложи всички те, включително и непушачите, да отидат в частта за пушачи. Аз лично често вече отказвам да отида на бар или дискотека за кратка среща на 1-2 питиета, именно защото не искам да се надишвам на отровен въздух и после дрехите им една седмица да вонят на лайна. Стигат ми 18 години живот с пушач в семейството, нямам нужда от дим навсякъде, където отида!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 16:19
MetalGearRex написа: Като бях в Швеция и това беше едно от нещата, които най-много ми харесаха там. хаха човече и аз точно за първи път усетих кво е яко да е забранено пушенето точно в Швеция. Но бях там през лятото, но доста от дискотеките си имаха стаи за пушене, като тези в летищата. Оставяш си пиенето отвън, влизаш за един фас в стайчето дето те брули вентилацията и си излизаш и ти мирише на хубаво. Чакам с нетърпение и тук да стане така!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!! Публикувано на: 15 Дек 2011 17:10
Едно е да има стая за пушене, която е само за това - пушене, съответно е някакво малко помещение със супер добра вентилация, друго е да се пуши в цялото заведение, както е в България. Иначе май нито една от дискотеките във Вестерос (където бях аз) нямаше стая специално за пушачи. Балконче, някакво почистено от сняг и лед място отвън - да. Може би в някоя от дискотеките в Стокхолм да има и стая специално за пушене, но пак казвам, това е доста по-различно от положението тук. И аз очаквам деня, в който ще можеш да си танцуваш нормално, без да оставаш без въздух, задушен от тютюнев дим.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|