Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: СПРЯХА НИ ЦИГАРИТЕ!!!! (01.06.2012) THE END IS NEAR!!!!
Публикувано на: 15 Дек 2011 01:43

Да забранят колите, щото те ни тровят малко повече от цигарите.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 01:46

Да я забранят тая смрад, точно така!
У вас си пушете колкото искате.
Колите са средство за предвижване, на тях дължим много.
На цигарите дължим... само смрад и жени с вкус на пепелници :o

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 02:02

Цитат:
Което ще е подаръкът на правителството за деня на детето - 1 юни 2012 година", обобщи здравният министър Стефан Константинов.

tova e samo igra

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 15 Дек 2011 02:58

Ше ви серем на чувствителните бели дробове. Аз нямам нищо против да забранят цигарите в затворени помещеня, ама като видя някой да ми мрънка като Цензура увиснала и направо лайното ми се спича в чирвътъ още. Големи сте примадони, та 3-4 часа на задимено (и то само в дупките) не можете да изтраете, ама си дишате софийския смог като пичове. Прост народ, майка му деба...

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 15 Дек 2011 05:03

Браво Баце Бойко я съм ти фен. Велик полубог сред смъртни. За тея, що се гневят - цигаренето е лош навик и насилие спрямо непушачите. Апропо непушачите компенсират с храна, но не ви пречим нали бе! :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 06:58

да спрем и джисмитата, нали те причинявали рак

аве, кавали, едно време като нямахме компове и се вряхме по залите, седяхте с часове в дупките, където имаше толко пушек, че мониторите не се виждаха, сичко беше ок и не бучахте, НАЛИ ВЕ

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 15 Дек 2011 07:34

Трябва да ги забранят изцяло !!!!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 15 Дек 2011 09:24

То трябва и хората да имат по-добро отношение един към друг, ама НЕМА БАЦЕ

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 15 Дек 2011 09:58

Десет години не съм ги спирал... И после си казах стига вече и ги спрях. Без никакво губене на нерви или заместители. Реално се почувствах по-добре и освежен. И преди да започнете да ме псувате, че тази е тема само за пушачи, аз изказвам само мнението и не карам никой да ги спира. Всеки трябва да се съобразява с другите, но много хора просто отказват да видят другата гледна точка. Сега, когато някой ми дъхне в лицето или пуши като комин до мен просто ми става лошо. За това одобрявам забраната, но само чистично. Горното мнение е много по показателно за това което искам... ама както се казва - НЕМА БАЦЕ

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 15 Дек 2011 11:54

НЕКА ДА ЗАБРАНЯТ ЦИГАРИТЕ ИЗЦЯЛО И ДА ЛЕГАЛИЗИРАТ МАРИХУАНАТА !!!!!!!!!!!!!11111111111111111111

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Публикувано на: 15 Дек 2011 12:43

The Chameleon написа:
НЕКА ДА ЗАБРАНЯТ ЦИГАРИТЕ ИЗЦЯЛО И ДА ЛЕГАЛИЗИРАТ МАРИХУАНАТА !!!!!!!!!!!!!11111111111111111111

+1

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 15 Дек 2011 12:48

искам да доживея ден в който като изляза навън ще се веят димни завеси, хора седнали по пейки, на тревата, ех баси якото :( всички да се смеят и да танцуват и после да се събудя :shock:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 13:31

:arrow: париж, квартал монмартр, цял брюксел, цял амстердам
ко има да мечтаеш

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 15 Дек 2011 13:47

Warbringer написа:
Ше ви серем на чувствителните бели дробове. Аз нямам нищо против да забранят цигарите в затворени помещеня, ама като видя някой да ми мрънка като Цензура увиснала и направо лайното ми се спича в чирвътъ още. Големи сте примадони, та 3-4 часа на задимено (и то само в дупките) не можете да изтраете, ама си дишате софийския смог като пичове. Прост народ, майка му деба...

Понеже си дишаме софийския смог като пичове, трябва и тебе да те траем как ни осмърдяваш ли, кво се опита да кажеш?
То не е до тва кой колко диша бе, аре помисли малко. Мене пък ми се спича лайното и ми се връща обратно като видя някой е такъв като тебе, пристрастен на едната страна, да не може да тегли чертата и да се види отстрани. Работата е там, че никой не е длъжен, повтарям - НИКОЙ, да те трае да му размахваш цигарата на мястото, където се храни, пие или изобщо стои. Аре, аз всеки ден се омирисвам и съм свикнал, ма има хора, на които това им е искрено неприятно. Ти ги наричай путки, спичай се там и прави квото искаш. Но няма да са прост народ те, че ще те помолят да се разкараш, а ще си МНОГО прост ти, че ще мрънкаш как някой нарушава твоите права, сещаш ли се. Все едно да седнем на една маса и аз да почна да ти пърдя на главата докато си мухаш салата и ракията. Ма ше проявиш ТОЛЕРАНС и ше ме изтраеш, нали аз ще ти трая твоята димна смрад - тва ли предлагаш? :D :D

И пак ще го повторя - няма бяла държава, където да извадиш цигара в ресторанта и да не те изхвърлят навънка с глоба. Те затва са толко прости на запад, разбираш ли...

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 15:16

Еми браво на тях, не че това ще промени нещо, но все пак.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2011 15:47

The Chameleon написа:
искам да доживея ден в който като изляза навън ще се веят димни завеси, хора седнали по пейки, на тревата, ех баси якото :( всички да се смеят и да танцуват и после да се събудя :shock:

Бате, това в Русе беше и до немалка степен все още е реалност, не знам Тил за какви Амстердами, Брюксели и Парижи говори. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 15 Дек 2011 15:49

Сладури, и да се пените, цигарите и в момента не са забранени единствено защото се показа малко разбиране към ресторантьорския бранш, че сега ше им трябват бая пари инвестиция, за да са законоугодни.
Иначе цигарите ше се забранят и вие ако щете и партия на пушачите да направите, това няма да се промени.
И правилно! Пък ви го казва пушач.
Мен лично ме дразни да ми люти на очите от дим ей ся зимата от цигарен дим, щото квото и да си говорим, никой не е хвърлил бесни пари за висококачествена вентилация, а е сложил там нещо да боботи без да върши работа. Щото на него така му е по-изгодно. Далеч не е само по дупките. А и както и да го гледаш, не е приятно да ти смърди на фасове докато се храниш.
Сега, и аз не го виждам това да си пиеш бирата и да не можеш да опънеш тютюна, ама... тва е положението. Каквото е положението и с непушачите, които в момента са принудени да ни дишат гняста, а не трябва. Некой изцепи че се нарушавала няква си свобода... ми, пушачите сме свободни да пушим, ама без да димим в лицето на някой друг, щото тогава нарушаваме неговите права да не го тровим кат той не ще, не виждам кво непонятно виждате тука.

Освен това когато не седите на масата и от чудене кво да правите да палите фас след вас, ше пушите само като ви се допуши, така че и наистина да ви е кеф да пушите. Щото си е много по-яко. И аз се противях на забраните, ама поотскочих из Европата и усетих какво е да е забранено, и... ебаси, хареса ми.

Аре ся без мрънкания и псувания, цигарите все някой ден ше се забранят, и аз го чакам с нетърпение. Пък и вие ше свикнете, ебал съм ви.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 15 Дек 2011 16:07

Ерджана доста точно го каза. "Свободата" в нашето общество е до там, че да не пречиш на свободата на другите хора. В случая с пушенето - пуши, колкото си искаш, но не пречи на останалите хора, които не искат да ти дишат отровния дим. Аз съм 100% за забрана на тютюнопушенето на ВСИЧКИ обществени закрити пространства. Навън си пуши, колкото искаш, у вас си пуши, колкото си искаш, в колата си пуши, колкото си искаш, но недей да ми пушиш в училище, ресторанта, дискотеката или нещо такова. Като бях в Швеция и това беше едно от нещата, които най-много ми харесаха там. И в дискотеката се пръскаш да танцуваш много повече, понеже не ти се напълват дробовете с отвратителен тютюнев дим. И хората са културни - като ти се пуши, излизаш навън и си пушиш. И, представете си, това го правеха в Швеция, през зимата, през нощта, дето температурите са яко под нулата. И все още никой пушач не е умрял от това!
Причината хората да ходят по задимените дискотеки и барове е, че правят компромис с дима там, поради това, че искат да посетят заведението. В никакъв случай не означава, че не им прави никакво впечатление. В ресторантите отделенията за пушачи са по-пълни, понеже е необходим един пушач в компанията, за да се наложи всички те, включително и непушачите, да отидат в частта за пушачи. Аз лично често вече отказвам да отида на бар или дискотека за кратка среща на 1-2 питиета, именно защото не искам да се надишвам на отровен въздух и после дрехите им една седмица да вонят на лайна.
Стигат ми 18 години живот с пушач в семейството, нямам нужда от дим навсякъде, където отида!

Профил ICQ Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 15 Дек 2011 16:19

MetalGearRex написа:
Като бях в Швеция и това беше едно от нещата, които най-много ми харесаха там.

хаха човече и аз точно за първи път усетих кво е яко да е забранено пушенето точно в Швеция. :lol:
Но бях там през лятото, но доста от дискотеките си имаха стаи за пушене, като тези в летищата. Оставяш си пиенето отвън, влизаш за един фас в стайчето дето те брули вентилацията и си излизаш и ти мирише на хубаво. Чакам с нетърпение и тук да стане така!

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 15 Дек 2011 17:10

Едно е да има стая за пушене, която е само за това - пушене, съответно е някакво малко помещение със супер добра вентилация, друго е да се пуши в цялото заведение, както е в България. Иначе май нито една от дискотеките във Вестерос (където бях аз) нямаше стая специално за пушачи. Балконче, някакво почистено от сняг и лед място отвън - да. Може би в някоя от дискотеките в Стокхолм да има и стая специално за пушене, но пак казвам, това е доста по-различно от положението тук.
И аз очаквам деня, в който ще можеш да си танцуваш нормално, без да оставаш без въздух, задушен от тютюнев дим.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost