Автор |
Съобщение |
Hurricane922
|
 |
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 31 Яну 2011 20:48
indigo написа: Не знам за шампоани, ама гледай това.Кви са тия мизерии ве Кире?
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 31 Яну 2011 21:03
poprincip H&S e nai-dobriqt shampoan za men, no ne go prepory4vam za ejednevna upotreba...dori e nai-dobre da pozlva6 maximum 2 butilki godi6no, zashtoto e dosta silen.do sega 1 sym imal pyrhot prez jivota si, i naistina H&S go premahna, no poneke go polzvah vseki den a kojata na glavata mi e dosta nejna (fuck yeah  ) samata koja zapo4na da se lu6ti i...da stoi kato pyrhot  .za tova i vmomenta polzvam 4 shampoana(shauma za mazna kosa, wash and go s aloe, shauma za normalna kosa i edin na AVON)kato gi smenqm vseki den a prez 2-3 dena si slaga mi balsam Wash And Go  .qkoto e 4e cqla godina hodq s pri4eska "1vi nomer" i mai nqma faida ot tolkova griji deto polagam za kosata si de, ama vse pak e cool 
|
|
 |
ass
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 31 Яну 2011 21:41
Цитат: Не знам за шампоани, ама гледай това. ти гадно к*пеле
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 31 Яну 2011 23:02
KillingCore написа: Stylized Corpse написа: в аптеките Сигурен ли си? какви са съмненията ти, че ми задаваш такъв въпрос
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 31 Яну 2011 23:14
indigo написа: Не знам за шампоани, ама гледай това.да умреш дано!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 31 Яну 2011 23:58
I JUST had to watch it.  EWWW
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 01 Фев 2011 00:31
indigo написа: Не знам за шампоани, ама гледай това.В 4чан ли те учат да си тъп, или си си такъв по природа?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 01 Фев 2011 08:18
На теб 4чан ли ти е решението за всеки проблем? Да, там ме тренираха да убивам жени и изнасилвам деца. Освен това откакто браузвам там ми порастнаха още три очи и загубих единия си крак. Имам опашка в лявото ухо, като част от 4чанската ми мутация.
Тъпак.
А ти колкото и да искаш да си наставяш пишката играейки мрачния бродник, цитирайки някакво мнение и с кратък отговор дисмисвайки го... по-добре не поствай изобщо. Нищо градивно не си дал, нищо интересно, нищо гнусно, ако искаш. Само пошлото "не ме кефи", "тъп си", "вие сте много тъпи обаче" и ебем ти какво още.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
jaeger
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 01 Фев 2011 10:50
indigo написа: Не знам за шампоани, ама гледай това.  ..... Значи ще си купя Sealsun Blue и да го мешам с други шампоани?
|
|
|
|
 |
Hurricane922
|
 |
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 01 Фев 2011 10:51
Меси го с негасена вар
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 01 Фев 2011 13:15
Ами то по принцип медицинските шампоани са направени да се прилагат на чиста коса, което ще рече, че първо трябва да си измиеш косата с обикновен шампоан и после с медицинския. Като медицински шампоан против пърхот за мен се откроява Nizoral(също от аптеките). Работи много добре, минусът му е, че трябва да го държите 5 минути на главата си. Selsun Blue съм пробвал, но на времето не ми помогна. Доколкото знам, пърхота много често се образува от разни гъбички по главата. А пък низорал на хапче се предписва против гъбички, след продължително приемане на антибиотици(които образуват гъбички) и при разни срамни болести ахахаха... та по пътя на логиката низорал звучи добре и на хартия  . Дадоха ми да пробвам някакъв БГ шампоан с Хума (  ). Бил за подхранване и не знам си какво, ама ми понася добре, мирише добре... малко е странен, защото е леко желиран  . Никакъв шанс да се сетя как се казва, без да се прибера в нас и да видя. Обаче не е против пърхот.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 01 Фев 2011 13:37
 Аз ползвам този, защото предпазва от косопад и подхранва качествено косъма Струва към 20лв и съм много доволен.
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 01 Фев 2011 14:00
 Истината! От всички шибани шампоани "против пърхут", единственият, който ми помогна!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 01 Фев 2011 15:35
А пък аз вече мия гипчо с интимния душ гел на приятелката... 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 01 Фев 2011 16:11
Душка ли го с кеф? ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 02 Фев 2011 01:01
indigo написа: На теб 4чан ли ти е решението за всеки проблем? Да, там ме тренираха да убивам жени и изнасилвам деца. Освен това откакто браузвам там ми порастнаха още три очи и загубих единия си крак. Имам опашка в лявото ухо, като част от 4чанската ми мутация.
Тъпак.
А ти колкото и да искаш да си наставяш пишката играейки мрачния бродник, цитирайки някакво мнение и с кратък отговор дисмисвайки го... по-добре не поствай изобщо. Нищо градивно не си дал, нищо интересно, нищо гнусно, ако искаш. Само пошлото "не ме кефи", "тъп си", "вие сте много тъпи обаче" и ебем ти какво още. Тъп си, да, доста. Пускаш някакви абсолютни неадекватни линкове, теми и мнения и се кефиш на дебилията или на гнусотията, все едно тези две неща са нещо интересно или забавно. Именно това са типични черти на някой, влизащ в 4чан - личат си във всеки, който познавам и влиза там. Не се обяснявай все едно ти пък някога си писал нещо "хубаво" или "градивно" тук или пък нещо по-различно от дебилни псевдо-забавни лафчета, които си ги научил знаеш къде.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 02 Фев 2011 01:13
Аз ползвам такъв  То чесно казано квото вземе бащата, мене много не ме касае какъв е шампоана.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 02 Фев 2011 09:07
indigo написа: На теб 4чан ли ти е решението за всеки проблем? Пак до там стигна.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 02 Фев 2011 09:13
Аз все си мисля, че едно време хората не са страдали толкова много от пърхот  . Най-вероятно всяка компания за шампоани против пърхот си имат друга компания, която произвежда шампоани, предизвикващи пърхот  . Не, без майтам, замислял съм се по тоя въпрос.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кажете хубави шампоани. Публикувано на: 02 Фев 2011 10:48
indigo написа: indigo написа: На теб 4чан ли ти е решението за всеки проблем? Пак до там стигна. Да почна ли да ти цитирам постове, за да видим в колко от тях наистина цитираш глупости от там?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|