Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 14 Яну 2011 18:57
То си има добри песни 100%, само че ти нямаш къде да ги чуеш. На времето MTV са започнали с Мейдън и Джудас и т.н.... сега дават Бийбър. Не можем само от Ютуб някакви апокрифни изпълнители с по 50,000 гледания да възприемем като хитови групи, колкото и добри да са им песните.
Хората обичат да живеят в миналото и са затворени към младите рок групички директно заклемявайки ги като неструващи.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 14 Яну 2011 19:06
denik написа: То си има добри песни 100%, само че ти нямаш къде да ги чуеш. На времето MTV са започнали с Мейдън и Джудас и т.н.... сега дават Бийбър. Не можем само от Ютуб някакви апокрифни изпълнители с по 50,000 гледания да възприемем като хитови групи, колкото и добри да са им песните.
Хората обичат да живеят в миналото и са затворени към младите рок групички директно заклемявайки ги като неструващи. WIN
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 14 Яну 2011 19:19
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 14 Яну 2011 19:27
AirbourneAmerican BangThe Answerвече е много трудно да се правят много пари от такава музика и затова никой не я прави с величествените маниери от миналото. а тогава какъвто е бил рокът, такъв е най-як. но никой не го слуша. а който иска да си прави як рок, не го ебе кой какво слуша. върнете се в 1970 година и ще имате мегахитове, сега - бритни и бийбър. edit: току-що чух " убийствените албуми на Architects, Asking Alexandria, Glamour Of The Kill." - не знам кой е този пич, но ако за него това са убийствените нови звезди в рока/метъла, явяващи се "заместители" на Metallica и Iron Maiden, съвсем честно го съжалявам. като му прочетох нещата, казах си веднага - прав е човекът. като чух тия помии и си казах - ебати бастуна
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 14 Яну 2011 20:10
Стиф е един от по-старите автори в Про Рок, но и аз не мога да му вникна във философията - беше писал некви "умни" работи за My Chemical Romance и колко им бил як новия албум Са, тия неща, дето си ги постнал, принципно са много яки, но са с ретро звучене. Не знам моя ли е приумица, но Avenged Sevenfold са ебати копелдаците яки: http://www.youtube.com/watch?v=VurhzANQ_B0&ob=av2elОт тия новите просто няма такива, дето да се радват хем на успех, хем да не са елементарни. Виж тука китариста им как се прави на Слаш (от 2:45)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 14 Яну 2011 20:17
Е, A little place of heaven ми е една много много любима песен, въпреки че си е тотална емовщина... много малко от съвременните песни са такива уникални
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 14 Яну 2011 21:08
Коня е умрел не рока.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 14 Яну 2011 22:21
HAMMERFALLhttp://www.youtube.com/watch?v=1jhilQ_2yX4Вечни! Вярно - не е рок, но все пак...
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 02:13
Това че не излизат нови хитове не значи че рока е умрял.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 02:24
Brick Top написа: Идеите на рок движението са същността на всичко! Да караш Ролс Ройс, който да паркираш в плувен басейн, да не спиш цяла седмица, стая пълна с фенки и алкохол. Това е рокът и той никога няма да умре! Нито едно от тия не ме влече
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 02:52
глейте кво открих докат ровех за стари тупалки - http://www.youtube.com/watch?v=KM9MRQgdczw . тва е от 2009-та . вокало е манко като леми
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 11:07
Боли ме хуя дали е жив или мъртъв, честно казано. Вземете си малко, ако ви се занимава.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 11:14
Pentagram Sam написа: Боли ме хуя дали е жив или мъртъв, честно казано. Вземете си малко, ако ви се занимава. ахахахахах Много се смях на тези смешници
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 11:32
Pentagram Sam написа: Боли ме хуя дали е жив или мъртъв, честно казано. Вземете си малко, ако ви се занимава. със Астор ли бе дето е и в Даун
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 12:16
Стига се правете бе, знам че на всички ви се слуша 30 seconds to Mars Нови рок мегахитове сигурно няма да има....карай, така старите изглеждат още по-големи.
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 12:21
Stylized Corpse написа: Pentagram Sam написа: Боли ме хуя дали е жив или мъртъв, честно казано. Вземете си малко, ако ви се занимава. със Астор ли бе дето е и в Даун Баш. ППVermic написа: Pentagram Sam написа: Боли ме хуя дали е жив или мъртъв, честно казано. Вземете си малко, ако ви се занимава. ахахахахах Много се смях на тези смешници Отдавам го най-вече на доста оскъдния ти умствен багаж.. Е, разбира се и на това, че си си необразовано синдромаджийче, Венциславчо ли, как се казваше..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 20:31
Бих сложил едни White Stripes като добър пример като сравнително нова група, които много ми харесват
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 20:55
Them Crooked Vultures също са много добро попадение на съвременния рок.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Умира ли рока бе момчета!? Публикувано на: 15 Яну 2011 22:02
от не чак толкоз новите и малко по-стари от White Stripes - Ugly Kid Joe, King's X, Spin Doctors, Extreme - струва си да се чуят даже целите дискографии. а аз като чух навремето white stripes се зарибих и по Wolfmother, те имат и "нов" албум, преслушах го като излезе (края на 2009, хаха), ама нещо не ме грабна като първия, ама такъв съм си аз - олдскул и пак нещо в този дух: WITCHCRAFT - IF CRIMSON WAS YOUR COLOR2007, Швеция
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|