Автор |
Съобщение |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 12:03
отказаха се като стигнаха тука ПЗ толкова ни е шибана магистралата иначе много яко поршето ясно че по бързо ама и бавареца бая фърчи 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 16:27
Интересно щеше да е да видим какво ще стане ако БМВто беше турбинирано.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 18:47
пак щеше да загуби тва е порша все пак 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 19:23
Голям праз. Едно ново сегашно M3 ще го бие както си иска.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 19:31
тия които дават газ на жълто и не ти признават предимството на пешеходната са ШИБАНИ ПЕДЕРАСИ. Няма лошо да караш за удоволствие, ама не и да бъдеш тъп селянин на пътя. Лич, надявам се да не си някое от горните, защото много ще ми паднеш в очите.
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 20:48
За пешеходните винаги спирам,понеже окачването ми е много твърдо и ако мина бързо ще оставя брони мрони,всичко по пътя 
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 21:18
хубаво е да се спира за пешеходци ама не като караш с 60 в града да видиш некоя баба да пресича и ти да биеш спирачки ако си примерно на светофар или на завой да тия зад тебе да си ебат майката
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 04 Окт 2010 21:51
Ей, паляци, научете се да карате, мамавидеба! При мен никой не смее да кара близо зад мен Като ми се лепне - земи тия спирачки, а после и с волана ляво-дясно и направо луди ги правим!!! Карат после на 20-на метра зад мен ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Хехехе, божество съм!
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
Anon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 05 Окт 2010 22:31
Bagerist0 написа: Ей, паляци, научете се да карате, мамавидеба! При мен никой не смее да кара близо зад мен Като ми се лепне - земи тия спирачки, а после и с волана ляво-дясно и направо луди ги правим!!! Карат после на 20-на метра зад мен ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Хехехе, божество съм! 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 07 Окт 2010 17:15
Bagerist0 написа: Ей, паляци, научете се да карате, мамавидеба! При мен никой не смее да кара близо зад мен Като ми се лепне - земи тия спирачки, а после и с волана ляво-дясно и направо луди ги правим!!! Карат после на 20-на метра зад мен ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Хехехе, божество съм! Колко си оригинален и "страшен"... Деба, заради боклуци като тебе има толкова катастрофи по пътищата в България... да ви се забрани да припарвате до каквото и да е било на колела...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 07 Окт 2010 17:32
Dexter написа: Bagerist0 написа: Ей, паляци, научете се да карате, мамавидеба! При мен никой не смее да кара близо зад мен Като ми се лепне - земи тия спирачки, а после и с волана ляво-дясно и направо луди ги правим!!! Карат после на 20-на метра зад мен ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Хехехе, божество съм! Колко си оригинален и "страшен"... Деба, заради боклуци като тебе има толкова катастрофи по пътищата в България... да ви се забрани да припарвате до каквото и да е било на колела... А пък слабоумни като теб трябва да ви убиват! За да не се мъчите! ![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif) П.С. Не съм аз виновен, че не можеш да караш, некадърник!
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 07 Окт 2010 18:18
той Дех и курсове още не е почнал трябват му още 1-2 годинки 
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 08 Окт 2010 07:54
Bagerist0 написа: Ей, паляци, научете се да карате, мамавидеба! При мен никой не смее да кара близо зад мен Като ми се лепне - земи тия спирачки, а после и с волана ляво-дясно и направо луди ги правим!!! Карат после на 20-на метра зад мен ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Хехехе, божество съм! The guy is just trolling 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 08 Окт 2010 08:18
Ако не си слабоумен и с две счупени ръце, ще си вземеш курмуването, може и да не е от първия път, защото 99% от хората се притесняват толкова много, че са неадекватни. Дай си зор с листовките, аз ги реших само веднъж всичките и бях с 0 грешки, но защото ми се паднаха лесни(само някаква дилема с багер ме затрудни  ). Познавам твърде много хора, които бяха сигурни, че ще вземат листовките и са ги късали поне 2 пъти на тях. А това е меко казано срамно. Преди изпита изпий един валерян  , за да не ти трепери крака на съединителя от притеснение. Мен първия път ме скъсаха на курмуване след около 15 минути каране. Накрая ДАИ'аджията ми каза:"момче, не караш лошо, ама да си беше сложил колана!"  . Да, един единствен път през живота ми съм карал без колан и това беше на изпита  . п.п. Дам, багериста тролва, трябваше до сега да сте разбрали, че не може да напише и една сериозна дума  .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 08 Окт 2010 16:31
{SuPa-1337-Killa} написа: той Дех и курсове още не е почнал трябват му още 1-2 годинки  Като те знам ти колко си умен, сигурно не знаеш откъде да влезеш в колата, камо ли да изкараш и курсове... Иначе мога да карам и то не като селянин...
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 08 Окт 2010 17:00
като почнеш курсове вземеш всички листови и научиш закона за движение по пътищата тогава ми говори че можеш да караш 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 08 Окт 2010 18:19
Не,като мине поне 30 000 километра след като е взел книжка,тогава да каже че може да кара.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 08 Окт 2010 19:01
Lich King написа: Не,като мине поне 30 000 километра след като е взел книжка,тогава да каже че може да кара. Така съм по-съгласен...
|
|
|
|
 |
Aware
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 08 Окт 2010 19:06
Аз имам от зимата на 2006г. и тогава ставаше така - бутвам някой лев на шефчето и ми подсказваше по време на изпита  За моментната ситуация не знам,но тогава бяха такива смътни времената 
|
|
|
|
 |
Bagerist0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шофьорски курсове Публикувано на: 08 Окт 2010 21:27
Thorus написа: Аз имам от зимата на 2006г. и тогава ставаше така - бутвам някой лев на шефчето и ми подсказваше по време на изпита  За моментната ситуация не знам,но тогава бяха такива смътни времената  И аз оттогава имам (изпит на 26-и Ноември, ако не се бъркам), ама никви пари не съм давал... Само една грешка на листовките имах - неква педерастия за максималната скорост на скутерчетата... Така и нямам мераци за скутерче... 4 колела са минимума за пасивна сигурност за мен... А че си карам като селтак, не значи че не мога да карам... Факт е че не се удрям всеки ден...
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|