Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 19:11
Jorkataaa написа: ... Като идея бива, като реализация.. не бих казал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 19:19
Jorkataaa написа: не е толкова лесно колкото звучи Точно толкова лесно е колкото звучи.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 19:20
Ами Жорка не снимай с фото апаратче... Не сериозно-нямам намерение да те флеймя, просто ти казвам какво мисля. Пропуснах да спомена, че римите не са лоши, обаче са тромави на места.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 19:34
Жорка, не знам колко на сериозно се вземаш, честно казано се надявам да не е много Определено, обаче, имаш напредък и всяка следваща песен е (макар и в малка степен) по-близо до истината... имаш дълъг път да извървиш. Ето малко градивна критика, ако наистина те интерусва: За следващия клип снимай повече околната среда и по-малко себе си като нямаш какво да покажеш. Прави по-малко странни движения като си в кадър и опитай да разнообразяваш малко, вкарай някаква идея За пеенето трудно мога да ти дам адекватен съвен, но се опитай да използваш по-къси изречения и да спазваш ритмика. Ако няма ритмика, то значи не говорим за текст на песен...а за изпят прозаичен текст И въпреки всичко ще ти следя развитието с интерес
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 21:44
Следваш лоша тактика-поведението на Алми да поства "умни" теми и постове не го превърна във форумния интелектуалец-след целия хейт, който раздаде в началото, не се надявай да постигнеш по-добри от него резултати.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 21:45
Песните ги правя за кеф, преди да излезе във вбокс поне 10 човека (познати, на които разпространих песента няколко дни по-рано) ме посъветваха да променя припева но не го направих, въпреки че знам и съм съгласен, че наистина е фалшив. Просто аз правя песните си така, че после като ги слушам на мен да ми е кеф и да знам за какво става навъпрос, а не защото еди как си би се харесало повече. За клипа...пак повтарям, като за обикновено 5мпкс апаратче не е лош, можеше много много по-добре да се направи, но това ще го имам напредвид за следващия. Не снимах с камера заради размера на клипа (100 мб ограничение във вбокс), тъй като не знам как ще го компресирам (за сравнение - сега е 80мб клипчето, с това качество). Но с времето нещата се подобряват малко по малко, така е. Приемам всяко едно мнение съдържащо градивна критика на сериозно и си взимам поука.
Колкото до текстовете, че някои редове са прекалено дълги - за песните досега (освен нямам пари) те бяха взети (по-голямата част) от мои предишни стихове и после са били донагаждани, ето защо на места не се получава много. Имам да запиша още 1-2 такива песни (инструментали от що-годе познати песни) с общо взето лирики писани не специално за тях. Това го правя просто за да се и упражнявам и за да събера някаква публика. После ще почна да издавам песни, които са с инструментали без авторски права (намерени от тук от там), с писани текстове специално за тях. Имам вече 2 такива готови, но ще излезнат най-рано след месец. Общо имам към 5-6 песни написани и готови да бъдат записани, просто чакам удобен момент. Правейки всяка песен научавам по нещо ново (ето на тази не се чува звук от дишане примерно) и т.н.
Да не говорим, че до 1 месец (може и по-малко) ще излезе дует, за който ви гарантирам, че клипчето ще има поне 5000 гледания в първата седмица (хайде да не казвам и повече). Всичко с времето си =)
Самия факт, че с тази нова песен за по-малко от 24 часа направих 1/2 от гледанията на миналата за три седмици, не е за подценяване.
Иначе, такива пичове като в този форум, които ще хранят и тролват безпричинно винаги ще има, и им пожелавам да са живи и здрави =)
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 21:49
напусни бе
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 22:47
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 23:36
Очакваме мега култовия дует на Жоро с азис
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 23:49
Или с рапЕра Устата
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 03 Апр 2010 23:55
''Писна ми все на мене да ми писва'' ''Аз съм нещо като сняг в Рио'' Евала.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 04 Апр 2010 16:32
Jorkataaa написа: И къде съм казал, че съм рапър? Аз съм може би единственият човек, който си е 100% себе си в песните си и клипа, а не се правя на некъв смъкнат или на гъзар 1во - АХАХАХАХХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХА!!! 2ро щом си самия себе си, значи ти си един крадец, понеже в предната си песен си откраднал биита на Black Eye Peace!
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 04 Апр 2010 16:35
Колко да си тъп деба...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 04 Апр 2010 17:04
WidowmakeR написа: Колко да си тъп деба... Да бе и аз това се чудя... Цитат: Просто аз правя песните си така, че после като ги слушам на мен да ми е кеф и да знам за какво става навъпрос, а не защото еди как си би се харесало повече Е тогава защо, по дяволите, си пускаш песните на широка аудитория, като ти е през кура какво мислят...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 04 Апр 2010 17:20
Dexter написа: Е тогава защо, по дяволите, си пускаш песните на широка аудитория, като ти е през кура какво мислят... Защото не е от най-умните.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 04 Апр 2010 17:25
Jorkataaa написа: Да не говорим, че до 1 месец (може и по-малко) ще излезе дует, за който ви гарантирам, че клипчето ще има поне 5000 гледания в първата седмица (хайде да не казвам и повече). Всичко с времето си =) Аз лично нямам търпение.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 04 Апр 2010 17:28
С програмата Any video converter можеш да намалиш размера на клипчето, но аз ти препоръчвам да заебеш Вибокса и да ги качваш в youtube, където размера на фаиловете е до 1000 МВ, което ти дава възможност да качваш с по-добро качество.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Marv
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 04 Апр 2010 19:27
Е луд ли си? Ако не е качено във вибокса и няма 5000 гледания първата седмица не важи
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 04 Апр 2010 19:31
WidowmakeR написа: Dexter написа: Е тогава защо, по дяволите, си пускаш песните на широка аудитория, като ти е през кура какво мислят... Защото не е от най-умните. Хах, крадене щеше да е ако не бях дал кредити към тях (да посоча името на автора и песента) в описанието. Крадене щеше да е ако се възползвах от това за да правя пари, но не такъв е случаят. Второ, предишната песен не е на Black Eyed Peas , а на Ашър Рот. И трето пичове, пускам ги в широката аудитория, защото поне на 70% от хората им харесват. Повечето от тези, на които не им харесват са лапетии и такива каквито са повечето активни потребители на този форум. И мерси за съветите =)
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Joro K - Вътрешна Сила Публикувано на: 04 Апр 2010 19:31
Andrey358 написа: С програмата Any video converter можеш да намалиш размера на клипчето, но аз ти препоръчвам да заебеш Вибокса и да ги качваш в youtube, където размера на фаиловете е до 1000 МВ, което ти дава възможност да качваш с по-добро качество. Недей го насърчава моля ти се! Бтв, откъде знаеш, че 70% от гледачите харесват музиката ти?! Дай отчет и ще ти повярвам.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|