Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 20 Мар 2010 20:02
indigo написа: Помоли някой да замаже с коректор екрана там, където се появява задното окончание на великия Вермик и гледай спокойно. Не става. Видях го и то вече е запечатано в дълбините на съзнанието ми 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 20 Мар 2010 20:28
Това ли е Vermic 
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 20 Мар 2010 20:28
не
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 20 Мар 2010 23:25
The Chameleon написа: Tази изглежда фотошопнато да е там с вас 
|
|
|
|
 |
reɑdonly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 20 Мар 2010 23:57
Мозъка ти е фотошопнат.
___________________________________ ПСУВАЙ, НО ВЪЗПИТАНО!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 00:07
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 00:52
Истината е, пичове, че задирих какво да затрия в опитите си да намеря място за инсталация на Metro 2033. Толко нямаше какво да премахна, че отворих My Documents и започнах да трия сейвове от игри отдавна превъртяни в разни папки знайни и незнайни, та достигнах фолдър с името clips, отворих го, а вътре 4 клипчета снимани с допотопен телефон, на уайтфейс подвизите от преди векове.
Немаше да ми е толкова фрапиращо, ама хванах та се замислих, че теа образи де са на клиповете на времето кога са ми пращани тия видеа... са ми изглеждали нормални мои набори. Големи хора. Както си трябва. Сега, 5 години по-късно, гледам клипче с дечурлига, на които даже бих набил шамарите ако се залендзят така под моя балкон.
И тия изображения, де преди съм ги виждал кат големи хора, сега ги виждам като дечица... Ебаси, мъка ми е. Целото си детство прекарах у тоя форум. От 13 годишен съм тука, сега съм на 20. 100 години да доживея, на смъртно легло да лежа, пак ше помня как пубертетските си години съм изкарал у пцм...
Обичам ви, пендели! Имал съм приятели, имал съм гаджета, имал съм хора по-близки от секой, сичките са минали и заминали, кои нови, кои стари, ма на некои от вас гнусните никове гледам откак се помня. Толко ли да съм нърд се чудим и аз...ма и да ми удря достойнството трее си признаем, че къде що да върша, тука се ше намеря другар.
Досега пих бири със оня де се зовеше Existence преди да напусне форума (те го на снимките)! Ви го тура! Имам кистолет! Пръжте се естествено!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 01:43
+1
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 05:26
Аз съм new ама почти всичко го разбрах. Доста неща са ми казвали по скайпа за старите потребители, но изглежда не всички. 
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 08:24
denik написа: Да, аз се зарибих, защото зимата на 2001 нашите ми купиха пцмания и веднага влязох в сайта. Друг е въпроса, че ми трябваше половин година, за да разбера как да си направя имейл (защото баща ми не искаше да ми каже)  и аз бях така самоче през 2003 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Marv
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 09:54
indigo написа: Единствената снимка, без грозни хора на нея, в темата.
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 10:07
Marv написа: indigo написа: Единствената снимка, без грозни хора на нея, в темата. 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 11:05
А вие двамата 'що не си ебете майките:)
Ерик, усещането, за което говориш, е много познато тук. Усещането, че каквото и да става в живота ти, в един момент просто сядаш, пишеш pcmania.bg/phpbb3 и попадаш на място със свои собствени правила, собствена философия, хумор и разнообразие от хора. За петте години тук се запознах с някои изключително странни и интересни посвоему хора, научих нови неща, открих нова музика, филми, книги, идеи. Никак не е зле:) Интересно как ли се чувства Княза, догодина 10 години стават ^^
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 11:18
аз тоя месец официално направих 4 годинки, ама забравих да отпразнувам. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 11:24
Култови са тия клипчета и снимки  . Аз юни месец правя 5 години  . пс: От регистрацията насам не съм си сменял името 
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 11:29
Sirius написа: Интересно как ли се чувства Княза, догодина 10 години стават ^^ Юбилейче. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 11:36
Кингчо, що лъжеш - беше се писал асансьор или нещо подобно преди две-три години ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 11:41
Кире_Гръчата написа: Ода за PCM
Човек ш'си каже - "тука кой от кой по-прост" но ей го Трупо - първо пишеше кат' гост после регна се, прописа и младо, старо - със познания ни слиса ![[wacko3] [wacko3]](./images/smilies/wacko3.gif) Респект, френд! Мерси! 
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 13:53
Ако трябва да съм честен, PCM промени до голяма степен насоката на живота ми.  Ако не беше този форум и по-точно хората и приятелите, които открих в него, никога нямаше да дойда да уча висше тук. Щях да уча Японистика във Велико Търново и изобщо всичко щеше да е много по-различно..  Имам безброй спомени с вас и се надявам да имам 10 пъти повече спомени занапред ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Friendship forever, alwaaaaayss~~~ 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ПЦМ епопея! Публикувано на: 21 Мар 2010 14:17
това лято ще ти остане психическа травма от това което предстои в планината. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|