Автор |
Съобщение |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 14 Мар 2010 21:01
Тру..... Това е основно от учителите с прекалено много комплекси, преподаващи в тези "най-елитни" училища, както и потъпкването на каквито и да е права на ученика....
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Оne
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 14 Мар 2010 21:39
Браточка, никакви права на ученика не се потъпкват в училище, просто по-голямата част имате изкривени и много нагли представи за това какво ви е позволено и какво - не.
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 14 Мар 2010 21:44
1. Имаше правилник на даскалото който гласеше, че при смяна на класна стая ни пускат в по-добра ... пуснаха ни в най-голяма възможнда дупка. 2. Учим при температура 10 градуса в класната стая. 3. Нямаме право да се оплачем от каквото и да е, ако се оплачем, то се обръща срещу нас. 4. Нямаме право да отсъстваме, дори ако сме давали кръв за БЧК и имаме бележка Явно нямаме и право на парно, въпреки парите които плащаме а училището ни се смята за най-доброто в града..... жалка история
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 14 Мар 2010 23:55
Някой няма ли да даде линк за да видим за какво иде реч?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 15 Мар 2010 08:31
Andrey358 написа: Някой няма ли да даде линк за да видим за какво иде реч? Една тъпа и фанатизирана майка казваше че децата й се учат по-добре вкъщи. В България като цяло нищо не може да се научи ;с
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 15 Мар 2010 22:39
Както и да ги гледам нещата, няма как стоенето по цял ден в къщи и нон стоп зубрене да ми е по - полезно от едното просто даскало, дори и пълно с мършави наркоманчета и учители на възраст Лили Иванова. Няма как във едно даскало да няма поне трима свестни учители, от които да научиш нещо, а и в училище се учиш да общуваш. В моя клас има едно момче, не му дават да излиза, не е бутвало алкохол, цигари, наркотици или момиче, щото му е казано, че не трябва. На 18 е. Посрещат го от даскало, карат го да учи / свири на китара по цял ден...Това му е ежедневието. Един разговор не може да се проведе с него. Напълно осакатен ! Вчера едно момиче го помоли да отиде да й купи пакет кърпички... Пита я за какво, тя му отговори, той стана червен целия, обърна се и излезе от стаята. Седи си на чина, по цял ден си разглежда учебниците и се оглежда. Вярно, печели републикански състезания по физика, химия, на олимпиади ходи. Супер, лошо няма, ама к'вото и образование да има, той разговор нормален не може да проведе. Смятайте на какво щеше да прилича ако и на училище не ходеше. В каквото и даскало да учиш, все ще се научиш на неща, които ще ти вършат работа в живота. Дали някой съученик ще те направи лепиларче само и единствено от теб зависи. Във всички училища има наркоманчета. Уча в ПМГ Габрово, 3 млн. лева пръснаха за ремонт мин. година. Басейн си имаме, банички, салон голям...абе води се елитна гимназия. Обаче и при нас е пълно със малоумници . Независимо във какво даскало си, повече ще научиш отколкото увас.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 15 Мар 2010 23:47
Vermic написа: Andrey358 написа: Някой няма ли да даде линк за да видим за какво иде реч? Една тъпа и фанатизирана майка казваше че децата й се учат по-добре вкъщи. В България като цяло нищо не може да се научи ;с Което всъщност не е лишено от логика. Аз например винаги съм се справял по-добре като съм учил вкъщи. В 3-ти клас бях опериран и изпуснах целия първи срок. Учих си вкъщи и това беше най-добрата ми учебна година (аз 1-2 и после 4-5-ти клас не бях особено добър ученик). Без да съм гледал предаването за което става дума винаги съм бил привърженик на идеята да съм частен ученик. А социалните контакти човек може да си ги набави другаде и далеч по-качествени. От 12 години училище имам само един истински приятел. Всичките ми останали приятели са от "извънкласни" занимания.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 16 Мар 2010 13:28
http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos - тук можете да намерите клипчето. Едното е от 13.03, а продължението - от 14.
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 16 Мар 2010 20:14
The CROW написа: http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos - тук можете да намерите клипчето. Едното е от 13.03, а продължението - от 14. Kaто оставим настрана, че семейството представено в репортажа са... леко странни, според мен в това да си частен ученик няма нищо лошо. И изобщо не е задължително да е за сметка на социалните контакти. Според мен решението не бива да е плод на закостеняли виждания на родителя, а преценка къде детето се чувства по-щастливо. Ако детето е щастливо в училище тогава ОК. Поне 50% от децата в учлилищата обаче са дълбоко нещастни и са принудени да търпят отвратителното поведение на други себеподобни, с които по принцип не биха общували.
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Училище вкъщи Публикувано на: 17 Мар 2010 17:23
И това е така, Андрей. Но, като големи, същите тия деца отново ще срещат кофти хора, които обаче няма как да избегнат. Тогава какво правим? На 20 години те първа да се учим как да се справяме с гадовете е смешно Няма да коментирам какво се учи и какво не се учи в училище като материал, защото това зависи от много неща. Но училището наистина ти дава социален опит и те изгражда като човек. Защо трябва да лишават децата от това?
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|