Автор |
Съобщение |
Dheart
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 18:06
Аз чак от четвъртия път си взех кормуването... Първия път ме скъсаха на чисто заяждане. Втория път два завоя преди края на изпита щях да бутна един... фейл Третия път дори няма да споменавам.
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 19:42
човек написа: аз се сещам за един наистина ама наистина ЕПИК ФЕИЙЛ, дето от тук само хамо го знае.  дека се хлъзна на гумното ли бе
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 20:16
Кире_Гръчата написа: човек написа: аз се сещам за един наистина ама наистина ЕПИК ФЕИЙЛ, дето от тук само хамо го знае.  дека се хлъзна на гумното ли бе това си е направо уин в сравнение с онова. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
странник
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 21:22
Rico написа: Много са ама най близкият който ми идва в момента: Миналата седмица, седя аз и си правя mid-term теста по политически науки и изтича времето и професора вика оставете химикалките, а аз си дописвам думата и той ме гледа три пъти ми казва бързо остави и после ми вика че няма да ми приеме теста. При което аз само ставам и му викам вече с повишен тон - "I was just writing my last fucking word" усещам се и казвам last word пак. Та прие ми теста и седим отвън със колегата дето ми е съкватирант и пушим и само аз "What a fuckin dumbass redneck asshole, didn't want to take my fuckin test" и обръщам се и кой гледам да минава зад мен, същият професор. Поглеждам го само и свивам рамена изцепвайки "eh freedom of speech you know"  Сега сигурно ме мрази ;р та познайте кой ще е скъсан като дойде сесията. Те затва трябваше да го наредиш хубаво на български за да те не разбере.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 21:23
човек написа: Кире_Гръчата написа: дека се хлъзна на гумното ли бе
това си е направо уин в сравнение с онова. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ХАХАХАХА , бтв първо и аз се сетих за лайното :Д:Д:Д --- Фейловете валят момчета!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 21:29
Днес в банката. Ходих да купувам евро, ама като ми дойде реда забравих за какво съм отишъл. Трябваха ми две минути някъде да се сетя 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 21:55
Chris написа: Шансов Състезател написа: скъсаха ме на кормуване преди има-нема седмица, а си купих кола преди месец, как е ? Ами те повечето хора са така лол Книжката не кара колата  Kakва си купи бтв? да, бе, знам, че не кара колата, просто бях супер убеден, че вече най-накрая знам кво правя.. сигурно е за добро а е фейл, щото в моя клас 10 човека имат книжки и няма нито един скъсан на кормуване  алфа 156 иначе 
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 23:01
Известно време се мъча да изчистя една снимка от шум, но не се получава. А цял ден кашлям здраво. Тогава ми светна и изчистих шума от екрана с кърпа...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 23:03
Готини са алфите, ама се чупят адски много..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 25 Фев 2010 23:14
Wannabe написа: Готини са алфите, ама се чупят адски много.. наясно съм.. преди да съм почнал да я карам съм в сервиза вече, ама си струва дори само да я гледам, прекалено ме радва а т'ва, дет го каза, го чух поне 140 пъти преди да я купя (всъщност тея 140 пъти доста помогнаха на решението ми .. е така на инат  )
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 26 Фев 2010 02:12
В Америка от 16 год почват курсовете им така че е нормално от по рано.Ама тука само диваци и олигофрени.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 26 Фев 2010 09:02
Chris написа: В Америка от 16 год почват курсовете им така че е нормално от по рано.Ама тука само диваци и олигофрени. Нямаш си и на представа колко са много!Чак прекалено.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Your personal FAIL!!! Публикувано на: 26 Фев 2010 09:42
High_voltage написа: ей ей ей ей ЕЙ ЕЙ ЕЙ
чакайте малко бе, какво става тук?! Ние българи ли сме или какво? Нали сме финансово ограничени, едвам свързваме двата края? Тая "редовна практика", за която говорите не е ли по-присъща на американците, които живеят в предградия? Още по-странно ми се вижда, че човекът е казал "купих си"... Бре! това не е вярно, просто сме невероятно добри в оплакването 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|