Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 21 Фев 2010 15:02
Andrey358 написа: Да си вегетарянец е спряло, ама пък чак всеки ден да ядеш пържоли е малко...вредно за здравето.
Това пък защо? 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 21 Фев 2010 15:03
Зависи от какво месо са пържолите и как са приготвени. Много са си полезни даже.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 21 Фев 2010 15:07
Мда, аз не нагъвам свински вратни пържоли плуващи в мас всеки ден. Ям пилешко. Протеинче да има! Какво му е вредното? 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 21 Фев 2010 15:25
Е колко килограма си след тези пържолки :С Аз месо не понасям :С Не го мразя просто го драйфам :ССС
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 21 Фев 2010 15:26
Че то от пържоли не се дебелее. Даже се отслабва.  Оо, ако нема месце, не става за ядене!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 21 Фев 2010 15:27
Блазя ти аз пълнея за световно :С
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 21 Фев 2010 15:29
Пържолка със салатка и без хляб нема как да напълнееш освен ако не е некоя мазнотия или не изядеш 15! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 21 Фев 2010 17:29
Andrey358 написа: Spoonkiller написа: Аз ям пържоли почти всеки ден. Къде е логиката? Да не си вегетарянец?  Да си вегетарянец е спряло, ама пък чак всеки ден да ядеш пържоли е малко...вредно за здравето. Дезинформиран си, но това е всеобщо разпространена измишльотина, така че ти е простено, с оглед на това, че преди 1 година и аз съм разсъждавал така 
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 21 Фев 2010 17:30
Последно - да се яде ли месо или не ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Аз например рядко ям и съм голяма хилка ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Zerkiel
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 00:35
sheep//////degradation p.s. Vermic, това с безпощадния поглед е непоносимо
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 00:37
Сформирайте Волтрон !
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 10:27
Zerkiel написа: sheep//////degradation p.s. Vermic, това с безпощадния поглед е непоносимо Еми и това с цвета също
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 21:28
Vermic написа: Zerkiel написа: sheep//////degradation p.s. Vermic, това с безпощадния поглед е непоносимо Еми и това с цвета също Това с цвета е гей.А хората които ползват синия скин направо не ги знам.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 22:07
Със синьо на черно е като да сереш на метеното у хола ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 22:43
Spoonkiller написа: Мда, аз не нагъвам свински вратни пържоли плуващи в мас всеки ден. Ям пилешко. Протеинче да има! Какво му е вредното?  Нека се уточним, ставаше дума за ПЪРЖОЛИ. Не за пилешко месо, риба или каквото там се сетиш. Пържоли, поне в Бъгария се разбира свински, обикновенно вратни парчета месо. Със сигурност е вредно за здравето, особено пък всеки ден.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 22:50
пържоламн. пържоли, ж. Широко парче месо около ребрата, което се пържи или се пече на скара; котлет. Пържола с гарнитура. Из "Тълковен речник" Пържола@WikipediaНе съм запознат с друго наименование и за печени на фурна меса. Поне в България на всичко викаме "пържола". Най-обичам пилешки вратни пържоли.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 23:35
Не, точно в България не викаме на всичко пържола, особено на пилешкото. Има пилешка пържола, но в такъв случай се уточнява, че е пилешка. Иначе се подразбира свинско. Моля те не се прави на интересен.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 23:42
ако задълбаеш още малко на кво викаме и на кво не викаме пържоли, че се наложи да те тура на скарата
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 22 Фев 2010 23:49
Andrey358 написа: Не, точно в България не викаме на всичко пържола, особено на пилешкото. Има пилешка пържола, но в такъв случай се уточнява, че е пилешка. Иначе се подразбира свинско. Моля те не се прави на интересен. Добре бе момче, малоумен ли си къв си? Под "пържола" се подразбира пържено месо на скара или в тиган, което за да е ядливо само след пържене трябва да е отрязано перпендикулярно на мускулните влакна, често и да се начука, за да се разкъсат влакната и месото да не е толкова жилаво. Врат се яде само свински, телешкия е рядък специалитет. Затова й се вика свинска вратна пържола. Пържолата може да е пилешка, телешка, агнешка, свинска, заешка, дори рибна, ако е от достатъчно едра риба. Ако искаш и конска може да е. Иди в някой ресторант, огледай менюто, поръчай си "една пържола" и ако не те питат каква а ти донесат направо свинска вратна те признавам. Иначе пак те признавам, ама за пълен кретен. Речниково значение ти показвам, ма пак ми упорстваш. Да не вземеш да се окажеш у грешка, ебем ти и комплексите. Подразбирало се било...
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Якия живот Публикувано на: 23 Фев 2010 15:50
Spoonkiller написа: Andrey358 написа: Не, точно в България не викаме на всичко пържола, особено на пилешкото. Има пилешка пържола, но в такъв случай се уточнява, че е пилешка. Иначе се подразбира свинско. Моля те не се прави на интересен. Добре бе момче, малоумен ли си къв си? Под "пържола" се подразбира пържено месо на скара или в тиган, което за да е ядливо само след пържене трябва да е отрязано перпендикулярно на мускулните влакна, често и да се начука, за да се разкъсат влакната и месото да не е толкова жилаво. Врат се яде само свински, телешкия е рядък специалитет. Затова й се вика свинска вратна пържола. Пържолата може да е пилешка, телешка, агнешка, свинска, заешка, дори рибна, ако е от достатъчно едра риба. Ако искаш и конска може да е. Иди в някой ресторант, огледай менюто, поръчай си "една пържола" и ако не те питат каква а ти донесат направо свинска вратна те признавам. Иначе пак те признавам, ама за пълен кретен. Речниково значение ти показвам, ма пак ми упорстваш. Да не вземеш да се окажеш у грешка, ебем ти и комплексите. Подразбирало се било... Добре, а сега извади пак тълковния речник и провери значението на думата "пържено". Защото мене ми е малко чудно, как ще изпържиш нещо на скара  Виж да го изпечеш - може би.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|