Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 10:20
Мозилата е бъгава и дава грешки.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 10:47
Chrome е прекрасен браузър. Бърз, интуитивен, удобен. Иначе трябва да имам и някаква Опера, но нея почти не я ползвам.
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 15:53
Ок, досега бях с Firefox, избъгяса здраво, рестартира ми компютъра, после се отвори с ебати зора, от яд си изтеглих Chrome, докато го инсталирам Firefox се оправи, обаче все пак реших да видя Chrome-а, отворих PCM и Facebook, видях скоростта, с която ги отвори сравнено с Firefox, и... Май няма да отворя лисицата повече. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Бройте един глас - Firefox + Chrome.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 17:15
То скоро ще намериш още плюсове на Chrome 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 17:21
Де'а, ще ме накарате да се присъединя към секата и да го изтегля тоя Chrome. P.S Firefox
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 17:42
Fenrir написа: Де'а, ще ме накарате да се присъединя към секата и да го изтегля тоя Chrome. P.S Firefox Еми не те карам но нищо не ти пречи просто да го опиташ  Може да ти хареса 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 18:32
1. Chrome 2. Opera Интерфейсът на ФФ ми е ужасен.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 18:38
Наскоро качих Chrome и съм страшно доволен !В пъти е по-бърз от explowder-a ,по-лек е ,а и изглежда много готско ! Някой може ли да ми каже как да направя ,така че да избегна свалянето на торент файла преди да асоцира с клиента ?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 18:48
Верно е по яко тва,ма не мога да си харесам тема.На лисицата ми беше перфектна :/
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 19:04
Как да си сложа bookmarks под address bar-a ?
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 19:45
Ctrl+b (ако нямаш bookmarks bar) и после дясно копче -> Add page. ПС: Имам същия въпрос като Златоокия. 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 19:48
Chrome Цитат: Някой може ли да ми каже как да направя ,така че да избегна свалянето на торент файла преди да асоцира с клиента ?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 20:12
Horst Fuchs написа: Еми лека-полека населението ще се изучи, че Хрома е къде-къде по-добър Като си направиш Google Chrome-а със 180+ RSS Feeds вградени, които да заемат максимално МАЛКО място при Bookmarks Toolbar ( които се виждат под адресната линка ), и за 3 минути научаваш всички новини с просто преминаване през тях, ей така, ми се обади  .
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 20:33
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Horst Fuchs написа: Еми лека-полека населението ще се изучи, че Хрома е къде-къде по-добър Като си направиш Google Chrome-а със 180+ RSS Feeds вградени, които да заемат максимално МАЛКО място при Bookmarks Toolbar ( които се виждат под адресната линка ), и за 3 минути научаваш всички новини с просто преминаване през тях, ей така, ми се обади  . Расте ли виртуалната пишка? 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 21:15
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Horst Fuchs написа: Еми лека-полека населението ще се изучи, че Хрома е къде-къде по-добър Като си направиш Google Chrome-а със 180+ RSS Feeds вградени, които да заемат максимално МАЛКО място при Bookmarks Toolbar ( които се виждат под адресната линка ), и за 3 минути научаваш всички новини с просто преминаване през тях, ей така, ми се обади  . Добре де, на мен например какво толкова ми пука за ВСИЧКИ новини?! Освен 9-10 сайта, използвам Гугъл за резултати от състезанията по биатлон и това е. За какво са ми 180+ фийда, като няма да ги ползвам?! Много сте ми забавни вий люде дето, като има нещо много полезно за вас, смятате че и на всеки друг му е важно...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 21:20
"Колкото повече, толкова повече."Разбира се, че се ползват, усвоява се мат'риал, постоянно си в крак новостите, НЕ си ограничен, обективно преценяваш кое да смяташ за "новина", кое не ( от различни източници ), научаваш ПЪРВИ новините ( Twitter-а го пропуснах, там е още по-напред  ), тъй както и при Pre-тата си ПЪРВИ ( там е през IRC, но айде ), и после вече... новините плъзват по сумати и сайтове, копирани, Copy & Paste-нати, преведени ( PCM ) и т.н.; съответно и плъзнали торенти по първо Top LVL Private Trackers, а после и публичните, и в края... българските. Предпочитам да чета първоизточниците, а не "копиро-източниците", които я си слагат някоя друга дума отгоре, я нещо не превеждат както трябва, я си "доокрасяват" новината с нещо, я нещо друго, и то пак - след като е минаво известно време и новината... всъщност ВЕЧЕ не е новина.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 21:51
Е хубо добре, сега като се позамислих си прав. Но все пак не се нуждая от 180+ фийда...все пак има бтв новините, нали? 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 21:56
Някои не гледат тел'визия, времето там е ограничено, поднасят малка част от новините ( а НЕ точно в сферата, която искаш ) и т.н.
За +40-годишните... мда, и те свършват работа.
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 21:59
Това е е необичаен форум 
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Google Chrome Публикувано на: 14 Фев 2010 23:10
IE
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|