Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Годината свършва!
Публикувано на: 25 Дек 2009 15:10

Цветине, много вярно нещо според мене каза в този пост. И за мен няма значение дали е Коледа (или Великден, или неделя след Петдесетница, или не знам какво още), за да се чувствам добре. Работата с коледния дух не би могла да ми промени настроението - ако е хубаво, хубаво е, ако не - не.

"Коледното настроение", пичове, и мене ме изнервя. Цялата тая истерия с купуването на подаръци, светкащите лампички, запасяването със свинско и месенето на баници. Вчера цял ден по радиото ми надуваха главата, че ястията трябвало да бъдат постни и нечетен брой. Е, не спазих нито една традиция. Не защото нещо се противя. Просто не традициите ми носят удоволствие, а да седна с майка си на една маса, пък да си поприказваме като хора за нещо извън какво съм правил днес и какво ми е било на лекциите. И да се посмеем как се пънах да отворя виното 10 минути и фейлнах. :D

Вярно е, това може да се случи и всеки друг ден. Коледа според мен не е специален ден нито за веселие, нито пък Нова година е за равносметки. Но като се случва да съм в добро настроение точно тогава - какво, нарочно ли да се вкисвам?

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 25 Дек 2009 17:22

pak mi e razvaken kompa i da eba neudobnata klaviatura deto pisha sega s neq. tajen sym i mraza sveta. ina4e praznuvam i az, vesela koleda, 4ng, stuff.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 26 Дек 2009 00:37

denik написа:

Първо да се извиня, ако пиша глупости, но се напих без да искам :oops:
Копеле, много благодарим за песента, почту цял ден слушам габа/хардкор и ми харесва заради твоя линк.
Мислех да пиша и други глупости, но fuck it. Наистина не би трябвало да има специален ден, за да можем да [quoteда си поприказваме като хора за нещо извън какво съм правил днес и какво ми е било на лекциите. И да се посмеем как се пънах да отворя виното 10 минути и фейлнах. [/quote]
Но всички сме code monkeys, забравил сме как да бъдем хора и се нуждаем от специален повод, за да се държим като такива.
Поздрав с тъндърдом - коледна песничка http://www.youtube.com/watch?v=_O5-kJUQlUM

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Counter-Strike Source zombi flue
Публикувано на: 27 Дек 2009 00:51

Vermic написа:
След като пъпа ми спря да кърви реших да ви питам нещо но преди това ще ви кажа още нещо.След нова година ни остават 2 години до нашият край!Така че реших да оползотворя времето а не да спамя с цел настигането/минаването на Хами все пак ми е приятел и би било доста жестоко да играят ножовете.Но преди 8 месеца една вечер когато админа реши да затрие "малка" част от форума и аз се оказах с 200 поста над Деник и същата вечер се видях с него и му казах изпитах удоволствие от това да го гледам колко гадно му стана и как не беше в кожата си.Сега след като ми остават почти 2000 поста докато настигна Хамо реших че офанзивата тепърва започва!Точно така след като се навъдиха доста глупаци дето да спамят аз реших че няма да е зле да залепвам по 2-7 поста в разни теми пишейки пълен офтопик на темите.Но с това не се изчерпваше моят коварен план.След като Княза се оказа много далече след онази съкрушителна вечер той се отказа и пише по 1-2 поста на седмица.Бих искал да добавя че във форума има страшно много хора които са си супер пичове и сега след като тази година отмина реших да направя равносметка на това нещо "живот".Животът няма никакъв смисъл за това го живейте и не се отказвайте!Животът винаги има план за всички ви и дори един ден да останете сами никога не се предавайте!Форума има доста запомнящи се моменти дано те да останат история дълго време.Ще дам благодарностите си на всички тук и на сериозните пичове!Всички вие сте златни!Уникални и добри хора!Отминаващата година вече е почти факт и за това аз искам да дам мойте благодарности че ми изтърпяхте лайната който ги писах в продължение на тази и включително миналите години.Лигавех се доста пишех пълни глупости и това беше умишлено.Мисля че даже едно извинявам се няма да е достатъчно но въпреки всичко аз се извинявам за всичко което съм направил/написал против хората на Форумово.
Какво очаквате от новата година?Ето че въпроса вече си дойде на мястото в темата въпреки че не е на първо място.От новата година лично аз очаквам лоши неща но сред всяко лошо нещо и малкото добро си е голямо!Така че не мога да кажа нещо точно понеже малкото градче в което живея не може да ме изненада с нищо ново.Лично аз с голямо удоволствие бих заживял в някой голям град понеже следващата година ще е последната в която ще мога да видя последните хора тук.Такъв е например Дидко който с нетърпение чака да дойде следващата кандидат студенстка година и да се изнесе от тук.Апък доста други мой приятели вече не са тук което просто си е чисто губене на златните години.Все пак бъдещето е това което ще си изиграе скрития коз първо.
Пожелавам ви приятно прекарване на празниците!Много здраве щастие и късмет през новата година!Всичко останало си зависи от вас!

:cry:

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Яну 2010 15:50

Кой е откраднал акаунта на Вермик ве! :twisted:

--

Мислех само това да ми е поста, ама после като разчетох какви tl;dr неща сте изписали... :? И малко закъснявам с включване в темата, ама все тая. :lol: Та, тая Коледа се върнах в Русе и наистина успях да се отпусна поне за няколко дни от всичкия шит около "ученето" и проблемите. ( сега разбира се всичко това се връща, но няма значение ). Успях да се видя с няколко добри приятели ( дидо реши да не ми звъннеш изобщо :roll: ), успях да се насладя на някаква почивка ( излизане за по пица/китайско, пиене на по бира в някое заведение, т.н. ) ... накрая хич не ми се тръгваше обратно към Сф, ама няма как - РЛ зове. :( За Коледа получих 1 блуза ( колко обожавам коледните подаръци !!! ... ). Надявам се другата година да съм много по-щастлив. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost