Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Re: Свинскио грип
Публикувано на: 06 Ное 2009 15:40

elianbg написа:
др седмица цялата ваканция :clap2: :clap:

тц... не позна... сега си болен от грип.. др. седмица смърт... после жито... несправедлив е живота... но едно е сигурно - няма ваканция, има само смърт.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 16:22

Свинският грип не е смъртоносен. Най-голямата опасност е да развиеш двустранна пневмония, но шансът не е изключително голям. Смъртността, обявена по новините е 200 на 10 000, което казано нормално е само 2%. Аз го карах и нищо сериозно не ми се случи. Но пък е добре хората да са паникьосани и ние да имаме ваканция :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 16:23

Warbringer написа:
Абе, аз от една седмица съм с не много висока температура (37.4 макс) и хрема. Според мен тва е нормална телесна температура за зимата
Напротив,тва е най-опасната температура

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 16:24

Warbringer написа:
Абе, аз от една седмица съм с не много висока температура (37.4 макс) и хрема. Според мен тва е нормална телесна температура за зимата, а хремата е реакцията на лигавицата към студа. Майка ми обаче настоява , че тва било опасно. Една нейна приятелка преди години и тя така се влачела с 37.4 2 седмици и накрая умряла. Някой от вас да даде мнение? С психопати ли живея, или кво?

До колкото знам това е от симптомите на пневмонията, която развива свинският грип. Най-добре си направи снимка за всеки случай.

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 06 Ное 2009 16:28

Направих си, дробовете ми са чисти.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Публикувано на: 06 Ное 2009 16:34

http://www.moreto.net/novini.php?n=64457

Тва :!: :D

Две седмици без даскало, ftw

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 16:46

10х анди! :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 06 Ное 2009 16:49

Преди около 2 седмици изкарах и двете инфлуенци,почти една след друга.
Прасешката мина по-леко.
Има усложнения понякога- пневмония, синузит,и др.
При мен се разминах леко.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Публикувано на: 06 Ное 2009 16:59

DALEKK написа:
10х анди! :rockon:

:wink:

Dante написа:
XAAXAXAX, дааа! Варненци най-много намазахме. 8)

Един месец ще ми стане без училище. 8)

Блях, мен пък ми се ходи, ама като дават...:D После ми е чудно тия 2 седмици откъде ще ни ги вземат... :|

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2009 17:06

2012-та наближава, човечеството трябва спешно да се съкрати наполовина, ако искаме да има човечество и планета Земя изобщо. Така поне твърди един известен японски учен, който получи преди известно време световно признание за книгата си по тази тема. Едни предлагат спиране на използването на хартия, други искат да кастрират определени етноси, трети изобретиха Световната криза. В стремежа за по-интензивно измиране, са включени и страховитите болести, преминаващи в пандемии и масови психози. Като се има предвид, че само в САЩ годишно си умират около 35 хиляди души от инфекции започнали със симптомите на грип, раздухването на проблема със смъртта на 100 човека в Мексико от новия щам е меко казано странно. В Мексико, само в столицата живеят приблизително 32 милиона от общо близо 300 милионното население. Като добавим и факта, че огромен процент от сомбреросите живеят в условия, близки до тези от циганските гета – направо е чудно как се е забавил толкова време този “свински грип”.

Тъкмо изядохме лудите крави, ядохме ги сума ти години, и се разболяха пилетата и кокошките. Вярно, не полудяха, но пък хванаха грип. Птичият грип се стовари върху света, като взе 30-40 жертви, починали незнайно от какво, може би и от него.

После спря да се говори за него, както наскоро рязко спря да се говори и за озоновата дупка. След като "Рош" (фирма, за която се твърди, че в своята не малка част е собственост на Доналд Ръмсфелд) продаде всичките си налични количества от тамифлу, след като се изтребиха милиони здрави пилета, което пък доведе до известно преразпределяне на пазарите за птиче месо, след това за птичия грип се млъкна. Но пък, изглежда, междувременно в "Рош" произведоха нови количества тамифлу и сега актуален стана свинският грип.
От едното голо родолюбие и от единия гол консерватизъм на работното си място аз слушам програма "Хоризонт". От вчера по тази програма, но не само, се говори за свинския грип. Аз свеждам информацията до няколко информационно-тематични гнезда:
- В Мексико има свински грип, който на пръв поглед си е грип като грип.
- На втори поглед, казват лекарите, също си е грип като грип. На тревожните и загрижени въпроси на журналистите, зададени с превъзбудени хрипове в пресъхналите гърла, докторите кротко отговарят, че ако си пиеш лекарствата, ти минава.
- Вчера в болниците бяха умрели 85 души от грип, от които обаче само 20 от т.нар. свински грип, от който днес се разбра, че всъщност нито една свиня не е болна. Интересно, каква е смъртността в мексиканските болници при обикновена грипна епидемия.
- Ужасно! Има болни и в Европа. По-правилно е да се каже "има болен в Европа", защото той е един.
- Обаче: на летищата в Мексико раздават маски.
- Обаче: вече са гласувани неколкостотин милиона долара за справяне с положението.

Точно както гласуваха няколко милиарда за Ню Йорк на 12 септември 2001-ва. Хубавото на тези пари е, че обикновено, който ги дава, повечето ги и взима обратно

Дори да не е под формата на пликче с 50% от сумата, той казва кои фирми ще се наемат за усвояването на парите, това е съвсем официално условие и утвърдена практика. И в повечето случаи фирмите, които задължително трябва да се наемат за борба с неволите, са на този, който дава парите.

Аз съм интелигентен човек. Достатъчно е да ми се подадат първите два-три компонента от една последователност и аз ще я конструирам цялата въз основа на изведената от интелекта ми закономерност. Ето, сега-засега имаме три неща в последователност: 1.) Луда крава; 2.) Птичи грип и 3.) Свински грип. Как ще се развият нещата от тук нататък? Ще ви кажа.

След пилешкия и свинския грип и лудата крава идва агнешкият грип. Той поразява посредством два щама: гергьовски вирус и вирус-курбан.

Лекува се с тамифлу. Ще тръгне от България по Великден. Симптомите са подут стомах, повишено отделяне на газове и леко разстройство с несмлян пресен лук от дроб-сармата в съставката. Преди българите да разберат какво става, гърците и румънците ще тръгнат с маски по улиците, а CNN ще съобщи, че имало и един заразен американец, май. Това ще доведе до спешна среща в Швейцария и гласуването на половин милиард за предотвратяването на надвисналата пандемия. Само за начало.

След като се уморим от новините за агнешки грип, ще има известно затишие и тогава ще гръмне новината за рибешкия грип. Той ще удари главно шарана по Никулден, но няма да подмине лаврака, ципурата и фагрито. Добрата новина ще бъде утехата, че грипът се лекува. Лекува се с тамифлу.

Грипът по пресния шпек, добил популярност под името "луд салам", ще доведе до официалната забрана на неговата продажба. Болни ще има, ще има и умрели. Те ще бъдат трима. Първият ще се казва Никанор Потапович Ерменчук и ще почине, след като е ял луд салам и е пил водка, прегазен от московското метро. Втората жертва ще бъде жена от далечен и многолюден Мумбай. Тя също ще почине от луд салам и по-точно от разкъсване на вътрешностите след неговата употреба с еротична цел. Чашата на световната търпимост обаче ще прелее след трагичната съдба на третата жертва. Това е Дебора Обама (съвпадението в имената е случайно), 180-килограмова вашингтонска регулировчица от афроамерикански произход. Един ден след уморителния наряд младата Обама ще седне да хапне хляб и салам. След четвъртата щафета пресен шпек Дебора ще се хване за сърцето, ще припърха и ще притихне. Стига! Стига, ще каже световната общественост и ще приветства гласуването на няколко милиарда за борба с лудия салам. А доколкото лудостта на салама прилича по симптомите си на грип, то тя ще се лекува с тамифлу, така че "надежда всяка тук недейте да оставяте"!

И сега, когато бъдещето на световните пандемии за следващите няколко години ви е ясно, ще ви оставя да се наслаждавате на свинския грип. Разбира се, за всеки случай не купувайте хремави суджуци, но иначе пържоли си яжте.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 06 Ное 2009 17:25

Кире_Гръчата написа:
Говорят за ваканция в СУ, тъй че си правете сметка колко е сериозна работата :o

Преди 30 минути по радиото казаха че в СУ, в НБУ и в ТУ няма да има ваканция, защото нямало много болни и учителите били здрави :rockon:

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Аватар
В момента играе: всичко
Публикувано на: 06 Ное 2009 17:30

Stan40_San написа:
Кире_Гръчата написа:
Говорят за ваканция в СУ, тъй че си правете сметка колко е сериозна работата :o

Преди 30 минути по радиото казаха че в СУ, в НБУ и в ТУ няма да има ваканция, защото нямало много болни и учителите били здрави :rockon:

Учете,майка ви да е*а! :lol:

Профил

Публикувано на: 06 Ное 2009 18:28

хах, искрено се посмях на последната част от поста на минотавърчето.
как да е,
дист, имам един френд, който 3 месеца се влачи с подобна температура.. ходи по лекари, кви ли не болници и т.н, така и не се разбра какво му е... накрая се наеба хубаво и са нищо му няма (най-вероятно е било на хормонална основа).
=> ..
наеби се хубаво.
:)

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 06 Ное 2009 18:30

/panic mode...

loading....

ready/

ЩЕ УМРЕМ!!!

НЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

НЕ МИ СЕ МРЕ!!!!!

ОЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 06 Ное 2009 18:31

Minotaur King написа:
Грипът по пресния шпек, добил популярност под името "луд салам", ще доведе до официалната забрана на неговата продажба. Болни ще има, ще има и умрели. Те ще бъдат трима. Първият ще се казва Никанор Потапович Ерменчук и ще почине, след като е ял луд салам и е пил водка, прегазен от московското метро. Втората жертва ще бъде жена от далечен и многолюден Мумбай. Тя също ще почине от луд салам и по-точно от разкъсване на вътрешностите след неговата употреба с еротична цел. Чашата на световната търпимост обаче ще прелее след трагичната съдба на третата жертва. Това е Дебора Обама (съвпадението в имената е случайно), 180-килограмова вашингтонска регулировчица от афроамерикански произход. Един ден след уморителния наряд младата Обама ще седне да хапне хляб и салам. След четвъртата щафета пресен шпек Дебора ще се хване за сърцето, ще припърха и ще притихне. Стига! Стига, ще каже световната общественост и ще приветства гласуването на няколко милиарда за борба с лудия салам. А доколкото лудостта на салама прилича по симптомите си на грип, то тя ще се лекува с тамифлу, така че "надежда всяка тук недейте да оставяте"!

И сега, когато бъдещето на световните пандемии за следващите няколко години ви е ясно, ще ви оставя да се наслаждавате на свинския грип. Разбира се, за всеки случай не купувайте хремави суджуци, но иначе пържоли си яжте.

:lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Pепортва as usual
Публикувано на: 06 Ное 2009 18:31

Vermic написа:
/panic mode...

loading....

ready/

ЩЕ УМРЕМ!!!

НЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

НЕ МИ СЕ МРЕ!!!!!

ОЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Не е демократично да се мре! :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 18:34

Дисте, ще те излекувам анално. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 18:36

Random Idiot написа:
хах, искрено се посмях на последната част от поста на минотавърчето.
как да е,
дист, имам един френд, който 3 месеца се влачи с подобна температура.. ходи по лекари, кви ли не болници и т.н, така и не се разбра какво му е... накрая се наеба хубаво и са нищо му няма (най-вероятно е било на хормонална основа).
=> ..
наеби се хубаво.
:)
Мда и аз преди няколко години имах един период няколко седмици с температура и главобол и ми праиха изследвания и казаха,че съм имал монунуклеоза.В последствие се оказа,че ми е нямало нищо...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 18:57

Ваканция. :shock:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 06 Ное 2009 18:59

Шерифа написа: