Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО
Публикувано на: 06 Ное 2009 15:48

деба тоя йовов, деба
деба
сериозно
деба

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Heroes IV
Публикувано на: 06 Ное 2009 19:20

Все пак това беше най-трудното разстояние от което да може да вкара гол за него ...

Профил ICQ

Публикувано на: 06 Ное 2009 23:33

Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат.
Мисля, че нивото на българския футбол е горе-долу на това във Виетнам, Албания и част от прибалтийските държави.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 23:35

Duke написа:
Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат.
Мисля, че нивото на българския футбол е горе-долу на това във Виетнам, Албания и част от прибалтийските държави.

съгласен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 23:40

бахти откритието :idea:

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 00:43

Ми за повечето малоумни бг фенове е неизяснено това. А си е истина :!:

Трябва да им стане ясно :!:

Йовов гърбав ли е :?:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 00:52

Duke написа:

А през сезон 2005/2006,когато Левски отстраниха Оксер,Олимпик Марсилия,Удинезе,Киево и стигнаха по-напред в УЕФА от отбори като Рома,Страсбург,Реал Бетис,Палермо и Лил,а в същия сезон ЦСКА отстраниха Байер Леверкузен и победиха Ливърпул на техен терен,излиза че българският футбол може да е под нивото Албания и Виетнам,но все пак отборите ни побеждават отбори от Франция,Англия,Испания,Италия,Германия? :doh:
Toва не бяха ли 5те най-силни първенства в Европа или се бъркам :roll:

И то не е като да кажеш,че това е било случайно.Случайно щеше да бъде,ако бяха стигнали до плейоф за групите.В случая Левски достигнаха 1/4 финал за УЕФА,а пък аз лично не мога да се сетя за отбор от Албания или прибалтийските държави,който да го е правил.
Да не говорим,че това е третият в историята на Левски,а ЦСКА имат 2 полуфинала за КЕШ.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Ное 2009 01:46

Е как можа тоя йовов бее, деба :!:

Профил ICQ

Публикувано на: 07 Ное 2009 01:58

Алминатора` написа:
...

Ми всяко чудо за три дни :!:

Умре им циганката и на цска, и левски :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 03:02

Тоя йовов много зле, деба

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 11:26

Алминатора` написа:

Chill, прав си, ама chill.
АЗ, си го каза-циганката умря. И на двата отбора горивото им свърши-днес, ако ЦСКА не бият Славия съвсем ще загинат, същото се отнася и до Левски. А Литекс са такъв шибан, нещастен, късметлийски отбор, че чак ме е срам...Ч-ц пък са само чужденци-това честно ли е?! Мани откъде са футболистите...Миньор са шибано отборче, ама и те не биха стигнали далеч.И за финал, Черно море могат само да мечтаят за 3то място...ако свършат в 6та ще е успех.
А за нивото на футбола ни-я се замислете, има ли виетнамец или албанец(е имаше един, де), който да играе в Премиършип?! Не, а има(ше) 3(4) българи, които играят там...+1 в Серия А, още 1-2 в Бундеслигата и т.н.
Австрия и Швейцария все още са си по-зле от нас на футбол-просто Фрай и парите на Матешиц са по-силни от ЦСКА и Левски...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 11:28

Берое би Левски, Любимец би Берое. Какво следва :shock:

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 11:54

Фактът, че имаме няколко наистина качествени играчи играчи в Премиър лийг, е само защото са си самородни таланти, излезли навреме от блатото на българския футбол, а не ошлайфани такива в родната "А" група. Видяха ги скаутите на отборите, които ги взеха като млади, и прецениха, че ще демонстрират още по-добри умения в чужбина. Просто в много наглед по-слаби на футбол държави има правила, точна подготовка на играча още от юноша, та дори и от по-рано, правилна политика и целенасочени инвестиции - тогава всичко си идва на мястото. Хората са се усетили навреме, а ние копаем само надолу от '94.
Вече може да се каже, че сме закъснели. Поне за някои ще им сеир.

Профил

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Публикувано на: 07 Ное 2009 12:45

Ироничен комунист написа:
Берое би Левски, Любимец би Берое. Какво следва :shock:

Любимец шампион! :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 13:01

Duke написа:

И така да е. Фактът обаче си остава факт-като имат толкова добра организация Виетнам, защо никой оттам не играе в Европа. Айде моля ти се сега-таланта и състоянието на футбола си имат своето общо...
Любимец са тъпи, подкупващи селяни-да мрат!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 14:27

ха, на бербатов имах едни снимки, един мой бивш треньор го беше гледал на някакви мачове май за благоевград лятото с някакви вълнени екипи...
наистина добре казано, че рано са се измъкнали от помията тук, защото сами виждате Бардон избяга от Левски в Апоел, смяха му се, ама отиде в Шампионска лига и даже вкара гол :rockon:
пък за отборите няма кво да мислим, ако беше стария Левски с Кокала начело, това щеше да е шанса както почти всяка година от сериозно изоставащи да уцелим другите в криза и да станем шампиони...да, ама не, нищо против Гонзо, ама Кокала го нема...мое да върнат мъри :lol: цска са в сериозна криза, поредица от шибани мачове, пък и с тия вътрешни скандали майката си е ебало . за литекс не знам какво да ви кажа, вкарва се доста пари в отбора, обаче все още не може да направи нещо сериозно.евала на публиката, защото все пак Ловеч не е София, а има повече хора по стадионите.черноморец са скрит фаворит.супер много пари се наливат вътре, немската дисциплина на Балъков и Бобич(Риека :shock: ), смесено с южняиката техничност.евала за началната селекция, не-евала, че се изкурвяха и продадоха Мишел Платини, той си беше баш звездата на отбора и всичко се въртеше около него.ще мине време докато намерят нов лидер на отбора.при морето си е ебало майката.уж най-богатия отбор в България, пък играят на нива.пооправиха седалките малко, измиха калта от найлоновия тунел, обаче още още не е това, което може да се изисква от отбор с такива възможности.вземи литекс и черноморец, дето играят нац отбор на него, а не могат да се сравняват финансово с тях.и екипите им томи, и ламарините им ламарини.може да се налее още повече в тоя отбор и ще направи нещо зверско.не трябва да ги подценявате изобщо.
много бих искал в първенството да влязат по-сериозно още два отбора, които според мен заслужават внимание-Локо Сф и Славия.имат пари, имат потенциал(некъв), обаче не знам в треньора ли е проблема(ВИЛИ, КУРВО), или в нещо друго.имат кадърни момчета, обаче заедно не правят нищо.а локото са си име.локото биха повечето сериозни отбори, отнеха им победата над цска, имат добри футболисти, все пак нападателя им е голмайстор на първенството, имат добър спонсор, с тях трябва да стане нещо голямо

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 16:20

Енеми, стига се прави на капацитет :!:

Дюк, Тил :!:

БГ футбол ми... :!:

Черноморец и Литекс са единствените отбори с някаква организация :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 17:03

Аз написа:
Енеми, стига се прави на капацитет :!:

Дюк, Тил :!:

БГ футбол ми... :!:

Черноморец и Литекс са единствените отбори с някаква организация :!:

С този си пост показа какъв си капаците...УАУ!

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 07 Ное 2009 17:25

Duke написа:

ХАХАХАХ ти луд ли си то даже те са на години пред нас :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 22:19

е как бе бихме албания

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения