Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 06 Ное 2009 15:48
деба тоя йовов, деба деба сериозно деба
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Lucio_Wagner
|
 |
В момента играе: Heroes IV
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 06 Ное 2009 19:20
Все пак това беше най-трудното разстояние от което да може да вкара гол за него ...
___________________________________ Всичко в света е относително
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 06 Ное 2009 23:33
Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат. Мисля, че нивото на българския футбол е горе-долу на това във Виетнам, Албания и част от прибалтийските държави.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 06 Ное 2009 23:35
Duke написа: Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат. Мисля, че нивото на българския футбол е горе-долу на това във Виетнам, Албания и част от прибалтийските държави. съгласен.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 06 Ное 2009 23:40
бахти откритието ![[Idea] :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 00:43
Ми за повечето малоумни бг фенове е неизяснено това. А си е истина ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Трябва да им стане ясно ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Йовов гърбав ли е ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 00:52
Duke написа: Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат. Мисля, че нивото на българския футбол е горе-долу на това във Виетнам, Албания и част от прибалтийските държави. А през сезон 2005/2006,когато Левски отстраниха Оксер,Олимпик Марсилия,Удинезе,Киево и стигнаха по-напред в УЕФА от отбори като Рома,Страсбург,Реал Бетис,Палермо и Лил,а в същия сезон ЦСКА отстраниха Байер Леверкузен и победиха Ливърпул на техен терен,излиза че българският футбол може да е под нивото Албания и Виетнам,но все пак отборите ни побеждават отбори от Франция,Англия,Испания,Италия,Германия?  Toва не бяха ли 5те най-силни първенства в Европа или се бъркам ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И то не е като да кажеш,че това е било случайно.Случайно щеше да бъде,ако бяха стигнали до плейоф за групите.В случая Левски достигнаха 1/4 финал за УЕФА,а пък аз лично не мога да се сетя за отбор от Албания или прибалтийските държави,който да го е правил. Да не говорим,че това е третият в историята на Левски,а ЦСКА имат 2 полуфинала за КЕШ.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 01:46
Е как можа тоя йовов бее, деба ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 01:58
Алминатора` написа: ... Ми всяко чудо за три дни ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Умре им циганката и на цска, и левски ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 03:02
Тоя йовов много зле, деба
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
ManicSubsidal
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 11:26
Алминатора` написа:
Chill, прав си, ама chill. АЗ, си го каза-циганката умря. И на двата отбора горивото им свърши-днес, ако ЦСКА не бият Славия съвсем ще загинат, същото се отнася и до Левски. А Литекс са такъв шибан, нещастен, късметлийски отбор, че чак ме е срам...Ч-ц пък са само чужденци-това честно ли е?! Мани откъде са футболистите...Миньор са шибано отборче, ама и те не биха стигнали далеч.И за финал, Черно море могат само да мечтаят за 3то място...ако свършат в 6та ще е успех. А за нивото на футбола ни-я се замислете, има ли виетнамец или албанец(е имаше един, де), който да играе в Премиършип?! Не, а има(ше) 3(4) българи, които играят там...+1 в Серия А, още 1-2 в Бундеслигата и т.н. Австрия и Швейцария все още са си по-зле от нас на футбол-просто Фрай и парите на Матешиц са по-силни от ЦСКА и Левски...
|
|
|
|
 |
Ироничен комунист
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 11:28
Берое би Левски, Любимец би Берое. Какво следва 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 11:54
Фактът, че имаме няколко наистина качествени играчи играчи в Премиър лийг, е само защото са си самородни таланти, излезли навреме от блатото на българския футбол, а не ошлайфани такива в родната "А" група. Видяха ги скаутите на отборите, които ги взеха като млади, и прецениха, че ще демонстрират още по-добри умения в чужбина. Просто в много наглед по-слаби на футбол държави има правила, точна подготовка на играча още от юноша, та дори и от по-рано, правилна политика и целенасочени инвестиции - тогава всичко си идва на мястото. Хората са се усетили навреме, а ние копаем само надолу от '94. Вече може да се каже, че сме закъснели. Поне за някои ще им сеир.
|
|
|
|
 |
Andy
|
 |
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 12:45
Ироничен комунист написа: Берое би Левски, Любимец би Берое. Какво следва  Любимец шампион! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
 |
ManicSubsidal
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 13:01
Duke написа: И така да е. Фактът обаче си остава факт-като имат толкова добра организация Виетнам, защо никой оттам не играе в Европа. Айде моля ти се сега-таланта и състоянието на футбола си имат своето общо... Любимец са тъпи, подкупващи селяни-да мрат!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 14:27
ха, на бербатов имах едни снимки, един мой бивш треньор го беше гледал на някакви мачове май за благоевград лятото с някакви вълнени екипи... наистина добре казано, че рано са се измъкнали от помията тук, защото сами виждате Бардон избяга от Левски в Апоел, смяха му се, ама отиде в Шампионска лига и даже вкара гол пък за отборите няма кво да мислим, ако беше стария Левски с Кокала начело, това щеше да е шанса както почти всяка година от сериозно изоставащи да уцелим другите в криза и да станем шампиони...да, ама не, нищо против Гонзо, ама Кокала го нема...мое да върнат мъри  цска са в сериозна криза, поредица от шибани мачове, пък и с тия вътрешни скандали майката си е ебало . за литекс не знам какво да ви кажа, вкарва се доста пари в отбора, обаче все още не може да направи нещо сериозно.евала на публиката, защото все пак Ловеч не е София, а има повече хора по стадионите.черноморец са скрит фаворит.супер много пари се наливат вътре, немската дисциплина на Балъков и Бобич(Риека  ), смесено с южняиката техничност.евала за началната селекция, не-евала, че се изкурвяха и продадоха Мишел Платини, той си беше баш звездата на отбора и всичко се въртеше около него.ще мине време докато намерят нов лидер на отбора.при морето си е ебало майката.уж най-богатия отбор в България, пък играят на нива.пооправиха седалките малко, измиха калта от найлоновия тунел, обаче още още не е това, което може да се изисква от отбор с такива възможности.вземи литекс и черноморец, дето играят нац отбор на него, а не могат да се сравняват финансово с тях.и екипите им томи, и ламарините им ламарини.може да се налее още повече в тоя отбор и ще направи нещо зверско.не трябва да ги подценявате изобщо. много бих искал в първенството да влязат по-сериозно още два отбора, които според мен заслужават внимание-Локо Сф и Славия.имат пари, имат потенциал(некъв), обаче не знам в треньора ли е проблема(ВИЛИ, КУРВО), или в нещо друго.имат кадърни момчета, обаче заедно не правят нищо.а локото са си име.локото биха повечето сериозни отбори, отнеха им победата над цска, имат добри футболисти, все пак нападателя им е голмайстор на първенството, имат добър спонсор, с тях трябва да стане нещо голямо
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 16:20
Енеми, стига се прави на капацитет ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Дюк, Тил ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) БГ футбол ми... ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Черноморец и Литекс са единствените отбори с някаква организация ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
ManicSubsidal
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 17:03
Аз написа: Енеми, стига се прави на капацитет ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Дюк, Тил ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) БГ футбол ми... ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Черноморец и Литекс са единствените отбори с някаква организация ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) С този си пост показа какъв си капаците...УАУ!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 07 Ное 2009 17:25
Duke написа: Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат. Мисля, че нивото на българския футбол е горе-долу на това във Виетнам, Албания и част от прибалтийските държави. ХАХАХАХ ти луд ли си то даже те са на години пред нас 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ЙОВОВ, КУРВО Публикувано на: 08 Ное 2009 22:19
е как бе бихме албания
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|