Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 00:20
Значи мога да ви кажа, че написаното от Иво въобще не е така. Вчера с байо си затегнахме потурите и започнахме здраво да дискутираме. Писааме много. Обсъдийме ги теа теми за келешите от Мирково - че те теа никви ора не са бре, тва са животни и юпита само. Тия селяндуре заслужават само да им се тури куре в устенцата! Келеши с келеши! Ама я като съм почнал да ви разпраам за байо шви каа, че момата му е страшна. Не старата пача - тадевашната мома. Страшна доммакиня е тя от мен, от мен да знаете. Девизът и е "обичам домашния уют". Ми оно ден пак с байо срещам един юнак и му викам - сполай ти, добри юначе. Келемето му с келеме ми отговори "кефиш, маафака, кефиш" и като му зашлевих оно зад шията се катурна и избега мърморейки си "мразя лицемерието и лъжата, обичам приятелите и купона, моя девиз е БАДИ 4ОВЕК А НЕ 4ОВЕ4Е". Продължихме си с байо по пътя към манастира и гледаме една бабичка да лежи в калта и да вика "aз сам мноо луда купонджиика". Спогледахме се с байо зъркел в зъркел и казахме единодушно в глас "мал4ание", след което си продължихме. Така ли трябва да пишем? линк
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 00:21
NhazUl написа: "По добре" е граматична грешка. 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 00:31
WidowmakeR написа: Значи мога да ви кажа, че написаното от Иво въобще не е така. Вчера с байо си затегнахме потурите и започнахме здраво да дискутираме. Писааме много. Обсъдийме ги теа теми за келешите от Мирково - че те теа никви ора не са бре, тва са животни и юпита само. Тия селяндуре заслужават само да им се тури куре в устенцата! Келеши с келеши! Ама я като съм почнал да ви разпраам за байо шви каа, че момата му е страшна. Не старата пача - тадевашната мома. Страшна доммакиня е тя от мен, от мен да знаете. Девизът и е "обичам домашния уют". Ми оно ден пак с байо срещам един юнак и му викам - сполай ти, добри юначе. Келемето му с келеме ми отговори "кефиш, маафака, кефиш" и като му зашлевих оно зад шията се катурна и избега мърморейки си "мразя лицемерието и лъжата, обичам приятелите и купона, моя девиз е БАДИ 4ОВЕК А НЕ 4ОВЕ4Е". Продължихме си с байо по пътя към манастира и гледаме една бабичка да лежи в калта и да вика "aз сам мноо луда купонджиика". Спогледахме се с байо зъркел в зъркел и казахме единодушно в глас "мал4ание", след което си продължихме. Така ли трябва да пишем? линкбако от секи тумбак айдук не стаа, успокой са
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 00:32
denik написа: WidowmakeR написа: Има правописна грешка в текста - на 3. третото изречение започва с "По добре" без тире. Ебаси и тоя шми кава как да пиша. Да ври заглава!
ахахахахх верно той говори за правописни грешки, не пунктуационни аххахахааххахаах epic fail Ето тогава едно друго: Цитат: 4. Предлагам да отпадне и буквата „й”, за6тото е са6тата като „и”. Ниакой тапанари са против lol Ето това вече е епик фейл :Р Sherifa написа: Примерите с лопата да ги ринеш... Това в 99.45616% ли е или 99.994646% ? И общо взето колко от нас не заслужават тази информация? А,и да не остана по-назад : 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 00:34
DEBA TAA KRIVA NIVA написа: бако от секи тумбак айдук не стаа, успокой са Опитвам се да изтъкна колко е тъпо написаното от Сиромахов. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 00:42
Много не се получва според мен ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 00:44
Аз написа: Много не се получва според мен ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Перфектно се получава даже. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 00:46
Всеки с мнението си, баровец ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 01:07
Шерифе, вземи влезни в някой контейнер и не излизай повече, деба.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 01:09
Сиромахове, яж хуй! Преди 5 години Боян Спасов написа подобна статия с подобна идея в рубриката format C: на PC CLUB. Казва се "Великото преселение на българската азбука" или нещо такова. Имам я, но я няма в нета. Реализирана е с две идеи по-добре.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 01:12
и са кфо а напра каи ми
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 01:13
Изхвърлих се върху салфетка.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 01:17
Утре се разгембвам на кафе сутринта с едно момиче. Така че си лягам.
Не съм офтопик - разгембвам е интересна дума, която дава размишления и е в тон с темата - ако искате я коментирайте.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 01:17
ами добре тогава
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 01:29
Егати, аз за цяла година толко не правя коремни преси 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Andy
|
 |
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 11:29
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 11:38
Цитат: Ето тогава едно друго: Цитат: Цитат: 4. Предлагам да отпадне и буквата „й”, за6тото е са6тата като „и”. Ниакой тапанари са против
lol Ето това вече е епик фейл :Р Абе, ти си ебати абсурдистанът, кълна се. Ако не забелязваш, думата тъпанар също е написана неправилно умишлено.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 11:47
Имаше такова с Марк Твен ( ? ) А Неоно е прав - за да познаваш диалектите ти е нужна езикова култура  У другите държави хората се гордеят с диалектите си, защото представят родното си място и бит. А тука е повод за срам. Ма оно у България всяко второ нещо е повод за срам. За кво го пишем това съга. Не знам. Лоше ми е - че се изпоганим връз кувертюрата ( както викаше един приятел ).
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 11:50
Да се изпоганиш не беше ли да се изакаш?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Иво Сиромахов: Новият правопис. Публикувано на: 02 Ное 2009 12:15
оно неа ли същото - сереш през устата, демек 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|