Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 17:55
AlShu, ако и до края на следващото лято не пиеш бира с мен, някъде, ще те столкна и изнасиля! ДАВАМ ТИ ДУМАТА СИ! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 17:57
Цитат: ще те столкна и изнасиля Ах, едно от девичите ми мечти  . Аз до теб не припарвам по-близо от 150 метра...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 17:59
Защо насрахте точно тази тема, от всичко? Защо?
Обяснете ми.
Човекът е спечелил клавиатуре, може да иска да се изфука, може да се е запознал с екипа на PCM и да им е обещал да им покаже снимки, а и е добре с цел намаляването на спам теми от сорта на "Кой спечели клавиатурата".
АМАН от миризливи анимегледащи нърдове, бе..
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 18:17
AlShu написа: Цитат: ще те столкна и изнасиля Ах, едно от девичите ми мечти  . Аз до теб не припарвам по-близо от 150 метра... Знаех си, че ще ти хареса и само това чакаш. -- Духай бе, Стиляне!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 18:23
theshadowmen, честито!
AlShu, WTF бе? От тебе точно не го очаквах това...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 18:58
Алшу е прав, че много от томболите са нагласени - станахме свидетели на много очевидни и нагли измами - братовчеди "спечелиха" от братовчеди автомобили, баби спечелиха от внуците си екзотични почивки и апартаменти... А подкупни нотариуси кимат по телевизията, докато събюдават "честната" томбола. Трябва да си адски наивен хлапак или бавноразвиващ, ако разчиташ на късмета си в томбола с голяма награда. В случаят обаче говорим за томбола със съвсем скромен бюджет и не вярвам нещо да е нагласено, а последното е още по-малко е доказуемо. Победителят обаче наистина изглежда и пише едва ли не провокативно дървено. Все пак, ако аз трябваше да "определя" победителят, щеше да е някое болнаво хлапе с болен дядо, както навремето "пребитата жертва" от Волен Сидеров на магистрала "Тракия"...
|
|
 |
theshadowmen
|
 |
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 19:03
Явно на някой гейминга му е дошъл в повече,аз лично няма да се обеснявам вече ,а и спирам с писането в темата.
___________________________________ ECS P67H2-A/2500K+Hyper 212 EVO/2x4GB DDR3 Kingston/MSI N570GTX/80GB+WD 640GB+1TB WD Green+1TB Samsung F3/Asus Xonar ST+LME49720HA/Seasonic S12 II 620/CM 690 II+ZALMAN ZM-MFC3 Deluxe/RX-V667+ MA BX2+LG 47LM671S PS3 ID:theshadowmen
|
|
|
|
 |
pcultimate
|
 |
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 19:10
AlShu написа: Цитат: Аз поех ангажимента към екипа на PCmania ,след като по куриер получа клавиатурата,да направя снимки и да им ги пратя Ти по една свирка да им беше направил...поне от възпитание...Хората ЦЯЛА клавиатура са ти шитнали, а ти се скръндзиш и се правиш на девица  . Ами виж се какво казваш с тази тема: "АЗ спечелих клавиатурата!!! Направих и 100 снимки, да не си помислите че ви лъжа...Защото АЗ я спечелих, а не вие...". А на всичкото отгоре не си редовен посетител във форума. Откъде на къде ще ни пука, дали си я спечелил или не? Къв си ни ти? Типа който ни отмъкна клавиатурата под носа? (Не че ни пука.) За къв дявол са ни тези снимки? Реклама? По-скоро доказателство, че томболата е безнадеждно фалшива. Осъзнай се бе момче, това не е нормално. Хората казват "Голям залък лапни, голяма дума не казвай", а ти вдигаш шум до небесата. Каква друга реакция очакваш? Може би порой от лични съобщения със запитване "На кой шеф от ПС Мания да му пусна, че да ме зарадва с някоя мизерна периферия за следващага томбола?" Мустака, ти знаеш ли какво е хентай? И да знаеш и да не знаеш, не харесвам хентай...не че има някакво значение, но отговорът ти не е базиран на никакви познания за мен (или поне на мижавите ми постовете). А съм асоциален защото обществото не си заслужава да си имаш вземане даване с него - текущата тема е тотално доказателство за това. Някакво келеменце с подмазване и връзки спечелило пластмасов боклук и няма по-щастлив човек от него на света, и реве с пълен глас "АЗ СПЕЧЕЛИХ КЛАВИАТУРАТА, КОПЕЛЕТА, НЕМА ПО-ЯК ОТ МЕН!". Това ако не е жалка картина... Wannabe, аз разкривам конспирации, а не създавам такива! Или пък бяха констипации...трябва да проверя в речника за чуждици... Ама ти си готов да убиеш за тая клавиатура бе 
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
 |
h3artstone
|
 |
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 19:44
Момчета, спрете с бозата! Цици - тук, Леля Ърма - тук, комунистите ви нападнаха ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 19:53
Мен ме зарадва, че темата не беше опропастена по типичен за многото тук стил. Радвам се клавиатурата на пича и каква е тази глупост, Алшу и джинът горе, да сравнявате огромни награди, за които е логично това с една чудесна клавиатура, която е по-евтина от няколко десетки хиляди левове и която е чудесен подарък за всеки геймър. Темата не е за това ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 19:59
Ahriman написа: Защо насрахте точно тази тема, от всичко? Защо?
Обяснете ми.
Човекът е спечелил клавиатуре, може да иска да се изфука, може да се е запознал с екипа на PCM и да им е обещал да им покаже снимки, а и е добре с цел намаляването на спам теми от сорта на "Кой спечели клавиатурата".
АМАН от миризливи анимегледащи нърдове, бе.. So Epic ! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 20:05
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 16 Окт 2009 20:23
Покрепям. Все пак Аз си мисля, че е добре, че е поразсеял малко и съмнението във форума, след няколко теми тук ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 17 Окт 2009 13:43
Хъм...може би за 3-4-ти път се изхвърлям така в тема и всеки един път на някой ВЕЧЕ му е писнало от смърдящи анимегледащи типове...Значи някои хора може да се изсерат буквално във всяка тема и на никой не му прави впечатление, обаче когато аз, който и без това пиша рядко тук, издрънкам някаква глупост веднага се намира някой да наскочи... Защо тогава да си трая, след като така и така няма справедливо отношение?
Дразни ме как авторът на темата се хвърли да се хвали с 1000 снимки. Две не бяха ли достатъчни, бе? Дразни ме как всички се нахвърлихте да го хвалите...все едно си е взел дипломната работа. Дразни ме как напълно непознат човек е спечелил томболата, а не някой от форума (не и аз...аз не вярвам в томболи, затова и не участвам). Това е и едно от подозренията, че и тази томбола, колкото и да е мизерна е уредена, защото шансът да беше спечелил някой от хората, които постоянно четат и коментират статиите в сайта би бил много по-голям.
Защо да не споделя тези отрицателни чувства с вас? Нима някой друг потребител във форума ни спестява отрицателните си чувства за каквото и да е било? Темата е провокативна и просто си проси оплескването и спама.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 17 Окт 2009 13:53
Не, просто се заяждаш без никаква причина и решаваш да осереш една нормална, не-дразнеща тема.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 17 Окт 2009 13:56
Защото клавиатурата струва колко бюджета на малък град дай да дадем наградата на наш човек  Голем смех. Нека бъдем малко по-сериозни ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Спомням си преди известно време, че и деник бе печелил от томболата. Определено осирането на теми, алшу не ти е чуждо ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 17 Окт 2009 14:36
Аз Цитат: Определено осирането на теми, алшу не ти е чуждо Да, ама ви е яд че я осрах преди вас, нали? Ahriman Цитат: Не, просто се заяждаш без никаква причина Това, че съм бесен на някой не е причина, така ли? Цитат: да осереш една нормална, не-дразнеща тема И не те дразни това, че някой се хвали с някаква клавиатура? Наричаш тази тема нормална? Ами дай тогава аз да поствам снимки всеки пък, когато си купя руло с тоалетна хартия. Само слепец няма да види предизвикателството и наглостта в изказването на theshadowmen.
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 17 Окт 2009 14:49
AlShu написа: Аз Цитат: Определено осирането на теми, алшу не ти е чуждо Да, ама ви е яд че я осрах преди вас, нали? Ahriman Цитат: Не, просто се заяждаш без никаква причина Това, че съм бесен на някой не е причина, така ли? Цитат: да осереш една нормална, не-дразнеща тема И не те дразни това, че някой се хвали с някаква клавиатура? Наричаш тази тема нормална? Ами дай тогава аз да поствам снимки всеки пък, когато си купя руло с тоалетна хартия. Само слепец няма да види предизвикателството и наглостта в изказването на theshadowmen. AlShu,ти си ебати завистливата курва.Върви лапай на някой чичко и си купи клавиатура,ебати завистта,ебати чудото.
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 17 Окт 2009 15:14
JFK Цитат: Върви лапай на някой чичко и си купи клавиатура,ебати завистта,ебати чудото. Ах, ами не знаех...така ли си купуваш ти твоите клавиатури? Значи обещаваш, че ако го лапна на някой чичко и той ще ми купи клавиатура? Ама на истина ли? Мерси за съвета, сам нямаше да се сетя. И какви клавиатури предлагат с тази опция? Ако може да покажеш и техни снимки! (на клавиатурите, не на патките) ПП Все се чудя защо ми се падат предимно евтини модели, а то е трябвало да се лапат патки, за по-хубави модели...колко странно хем го писах в някой от предишните си постове, хем не го вярвах истински досега...JFK ме просвети...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: снимки с Logitech G-19 Публикувано на: 17 Окт 2009 15:54
Става въпрос за томболата на PC Mania, форумът е на PC Mania и няма лошо нещо, свързано с това събитие, да се пусне тук, така се е случило и с участникът спечелил от нея. Това е като форумните срещи на потребителите на PC Mania едва ли не да вземем да не се пускат, защото по тази логика като някой се срещне с няколко човека, може да си пуска снимки от събитието? Нещо такова ли или не разбрах Очевидно имаш сериозен проблем  Че имаш някакви комплекси, вече се изясни... Сега докажи, че ми плащат за да пиша това ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|