Цитат:
Ето ти още нещо наизуст: Ти си поредното хлапе недоволно от обществото гледаш да си по-различен от стадото и парадираш с това (споко почти всеки е минал през тоя етап),с дълга коса си,слушаш метъл,носиш кубинки или кецове и така мога да ти изброявам още доста,но вече ме мързи
Метълът е блек, за да съм куул. На тениската си имам череп, за да се различавам от тези с розовите тениски. Пък и да изглеждам злокобен с тая черна коса до кръста, защото иначе ако някой вземе, че ми се отвори, ще се насера от страх. Нали съм комплексарче.
Кубинките са с шпори.
А с мръсния си език се старая да бъда оригинален и още по-различен от тълпата. 'Щото повечето са едни такива културни, разбираш ли...
Вкарвай си се в тоя филм
Сириус, в Син Сити съм влизал, естествено, иначе нямаше да отварям дума за това. И няма да потретя, никога.
Аз пък се разпсувах, защото келешлъка, който се проявява тука не заслужава нищо друго, освен ебанета, путки, шпекове, майка, бащи етц.
Пичът си беше направил някаква тема, беше си сложил изрично молба да не му я насират, а те точно това направиха (в случая Постал-а и Аз-а), ей така, напук. Не виждам що пък аз да не позамерям с лайна
тях, нали не съм нито по-различен, нито по-интересен от тях, а само се
опитвам да бъда такъв...